slide show

sista maj
DATUM: 2016-05-31 / TID: 16:17:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Imorgon är det JUNI månad redan. svårt att förstå då vädret varit totalt värdelöst på senaste men nu har det äntligen vänt. Jobbade till tolv idag sen mötte jag upp Frida och Hannah i stadsparken och har legat och myst i solen sen dess. Kom precis hem och väntar på att Jonas ska komma så vi kan åka och handla middag. Kyckling och baconsallad får stå på matsedeln idag. Ingen ork till annat i denna värme.
 
Annars då. Livet rullar på som det ska. Mamma fyllde år i Fredags så åkte dit efter jobbet och va där hela kvällen och firade henne med grillat och lite vin och i lördags var det öppning på hamnkrogen där Far&Son och Joy skulle spela vilket vi va riktigt taggade på. Förade hemma hos Frida och Marcus med våra vänner. Satt på balkongen hela kvällen innan vi rullade ner till hamnis där dom levererade en riktigt bra spelning!!
 
 
 
kan vi ta en sekund och kolla på bilden nedan. Hur ljust det är nu klockan tre på natten.
Alltså kan man annat än älska sommaren!! Fick även inviga mina nya fina sommarklackar
 
 
Och igår va jag och Jonas barnvakt åt Elias när Emelie och Erik skulle iväg några timmar. SÅ MYSIGT
 
 
 

cruising och cheat day
DATUM: 2016-05-22 / TID: 19:45:36 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Utgång och cruising med tjejerna var vad som skedde igår. Åkte till Majsan där hon skulle bjuda på middag så tog vi lite vin och fixade i ordning oss. Promenerade sen till Kapellgatan och mötte tjejerna innan Jonathan kom och plockade upp oss. Han va snäll och ställde upp på att köra runt oss i hans raggarbil nästintill hela kvällen. En väldigt kul kväll med mina fina girls.
 
Idag åkte vi och satt oss på mellanholmen och åt mat och snackade strunt om gårdagen några timmar innan pappa ringde och sa att han va påväg upp från Sundsvall och att jag skulle göra mig redo för att åka och käka mat med han och farmor på Höga kusten.  När jag kom hem plockade jag upp Maja så åkte vi och köpte glass och satt oss på kajen, sen droppade Jonte och Frida in också. Väldigt trevligt!
 
Nu sitter jag och glor på Greys och har fortfarande matkoma efter denna dag, exakt som en cheat day ska se ut innan måndagen är här igen;)
 
 
 
 

friyay
DATUM: 2016-05-20 / TID: 20:45:35 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fick jobba imorse endå, ingenting jag klagar över, speciellt inte när jag slutade halv 2.  Åkte sen hem till mamma och tog en promenad med henne och Patrik innan jag åkte hem och gjorde ordning middagen tills J kom hem från Sundsvall.
 
Sen skrev frida och frågade om jag ville promenera och sola vilket lät väldigt lockade  Så hoppade i träningskläderna och mötte upp henne på stan. Kom hem för en stund sen och har precis duschat och sitter nu och glor på greys i väntan på mitt fredagssällskap ska komma hit.
 
 

grillmys
DATUM: 2016-05-19 / TID: 21:59:16 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 

Torsdag
DATUM: 2016-05-19 / TID: 17:32:42 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Där var torsdagen här och jag har gått på HELG. Kom hem vid halv fem så gick vi och åt middag hemma hos Jonas föräldrar. Baconsås så tog jag med mig wok. Mums. Åkte sen och handlade och sitter nu bänkad i soffan och ska se på greys innan jag ska klä på mig och göra mig redo för en kväll med tjejerna. Ska åka till Sälsten och grilla. Nu har jag visseligen ätit men köpte med mig lite halloumi jag kan mumsa på medans vi snackar massa strunt.
 
Annars har veckan rullat på. Jobbat, hängt med mina fina vänner, fixat om i köket har jag också hunnit med. Va less på kaklet och våra träbänkar så köpte med dekorplast förra helgen som vi fixat med. Jonas fick bestämma svarta och vita kakel, DOCK va jag inte nöjd så vi slet loss allt och gjorde om till helvitt med marmor bänkar så nu är jag väldigt nöjd;) 
 
En utgång med tjejerna hann jag även med förra helgen. Vi skulle ju bara ta det lugnt hemma hos mig framför eurovision men när klocka slog halv tio ångrade vi oss så alla åkte hem och fixade sig och va tillbaka här vid 10 redo för partaj istället. Helen va nykter så vi lånade Jonathans raggarbil som vi gled runt i några timmar. 20 minuter på krogen hann vi också med innan det stängde. En spontan & väldigt rolig kväll!
 
 
Inte dom bästa bilderna men jag är så nöjd med resultatet.
 
Före..
 
..Och efter
 

en riktig myshelg
DATUM: 2016-05-14 / TID: 09:52:03 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fredag igår och jag hade en myskväll inbokad med Emelie, Isabelle och Elin. Vi åkte till Elin vid sju tiden så pratade jag med Lotta och bad henne ta med Malte och komma föbi en sväng. Vet inte när alla vi sågs tillsammans senast så det var verkligen mysigt. När det var dags för lillemannen att sova så gick dom hem och vi andra åkte på affären och köpte lite fredagsmys sen slog vi oss ner framför en film. Avslutade sen kvällen inlindad i en filt på balkongen där vi bara pratade massa strunt tills klockan blev tolv och vi åkte hemåt igen.En bättre fredag.
 
Imorse hade jag sett framemot en sovmorgon. Kunde jag ju tro, vaknade strax efter 8 och kunde inte somna om. Sitter nu och dricker te under filter framför Greys och ska snart ta och fixa mig. Ska ner på tivolit med Emelie och Elias och sen ska jag till birsta med Maja. OCH ikväll ska alla mina fina girls komma hem till mig för eurovision. yey
 
 
 

middagsdejt
DATUM: 2016-05-10 / TID: 22:16:20 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Emelie hörde av sig imorse och frågade om jag och Jonas va sugen på att grilla hemma hos dom idag och det tackade vi såklart ja till. Dock ändrades vädret ganska snabbt och regnet öste ner så vi fick ändra planerna och göra mat inomhus istället hemma hos dom vilket också va mysigt. Sen satt vi och planerade sommaren litegrann. Vi ska ta en liten roadtrip nämligen vilket jag ser otroligt mycket framemot! Fick även med mig en jätte fin ananas tavla som jag ska visa sen:)
 
Åkte sen och släppte av Jonas hemma och åk och hämtade upp Maja så satt vi oss på kajen och myste i solen tills den gick ner och vi åkte hem till mig och slog på Hitta nemo där vi just nu sitter bänkade med Jonas och Jonte som även kom hem hit nyss.  NU ska jag dricka mitt te och tvätta av facet så man är redo för sängen sen, imorgon väntar jobb igen.
 
 
 
 
 

en heldag i solen
DATUM: 2016-05-08 / TID: 22:40:57 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Alltså vädret idag har varit helt magiskt. Åkte hem till mamma med Maja vid elva imorse för några sköna timmar i solen och ja, man blev ganska röd efter att ligga i solstolen fram till klockan fyra, men hellre röd än blek, så ser jag det;) Hoppas på lika fint väder imorgon! och ikväll så har jag bara tagit det lugnt med Jonas. Suttit på kajen en sväng sen åkte vi förbi Gulf där han tröck i sig en mjukglass. inte alltid lätt att gå på detox när man har en gottegris till sambo. Men en väldigt mysig kväll hade vi iallafall.
 
 
 
 

såna här helger
DATUM: 2016-05-08 / TID: 09:42:00 / KATEGORI: Vardag /  1 kommentarer

Där var söndagen här igen men inte är jag bitter för det inte. Har haft en grym helg och solen skiner som tusan idag. i Fredags efter jobbet skrev Frida att hon ville ha middagssällskap så vid halv fem klev jag in hemma hos henne där hon va i full gång med att göra ordning mat. LCHF vofflor, fruktfat och en otroligt god kycklingröra hade hon fixat ihop. Hamnade i mathimlen alltså. Satt på balkongen och åt och drack lite vin och rosa pantern några timmar i solen. HUR mysigt som helst.
 
igår hade jag, majsan, jonko och jonte en grillkväll inbokad. Satt hemma hos mig och Jonas i solen och åt och pratade strunt och lyssnade på musik och njöt i solen tills den gick ner. Så härligt!!
 
Nu ska jag ta och dricka mitt te, packa ner sololjan och ringa och väcka maja så vi kan lägga oss ute i solen där vi lär spendera hela denna soliga dag
 
 
 
 
 

kristi himmelsfärdsdag
DATUM: 2016-05-05 / TID: 20:43:23 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår hade jag en dejt med isabelle inboka så halv fem när jag slutade jobbet åkte jag direkt ner till henne. Vi tog en härlig promenad i kvällssolen och snackade om allt som hänt sen sist. Det är ju nästan pinsamt att man ses så sällan när det egentligen bara tar 40 minuter med bilen till varandra. Sen kastade vi ihop middag innan vi satt oss på balkongen med ett vinglas och bara myste.
Precis det som behövdes. 
 
Och idag klev vi upp och gjorde oss ordning för en tripp till Birsta. Lyckades få med mig ett par nya skor, en träningsjacka och ett par nya byxor.  Avslutade sen med en lunch på Ikea innan vi skilldes åt och jag åkte hemåt igen. Och då blev det en långpromenad med Hannah i solen. såå härligt.
 
 
 

så redo för sommaren nu
DATUM: 2016-05-03 / TID: 15:52:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Såg den rosa på H&M's reklam och föll direkt. Gick in för att kika i lördags och guess what, fanns en överdel kvar! och just i min storlek. so meant to be. Sen fick även den blommiga följa med hem.Och dom kostade endast 50 kronor per del. så att fynda 2 stycken bikinisar för endast 200 kr kallar jag ett bra kap! Nu är jag redo för sommaren
 
 
 
 

majmånad
DATUM: 2016-05-03 / TID: 13:39:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Alltså vart tar tiden vägen. Men ingen är gladare än mig att våren äntligen är här med sol och värme.
 
Avslutade aprilmånad med att fira in valborg hemma hos mamma med Jonas, Maja och Jonathan och några från släkten. Grillade, badade och drack vin i solen. Dock runt 9 tiden avrundade vi och åkte hem till mig och J och tröck chips och kollade på film. Riktigt skönt faktiskt. Och i söndags hade jag och karln stått ut med varandra i 3,5 år. en bra helg helt enkelt.
 
Annars så har en ny vecka dragit igång med jobb och träning och igår drog även vi ( Jag, Jonas, Maja och Jonte) igång med hittahärnösand, så va ute och letade massa kontroller igårkväll runt sälsten, jätte kul faktiskt haha. Kom iallafall hem från jobbet för en liten stund sedan och ska ta en sväng hem till mamma och kolla om mitt paket har kommit. Beställde Detox te förra veckan så tycker det borde ramla in i brevlådan snart, dags att rensa kroppen på shiet. Sen ska jag åka hem till Lotta och mysa med henne och Malte lite. Va ett tag sen nu. Och vid sju ska jag och hannah träna sen är jag nog klar för idag. Huvudet sprängs och halsen vill säga ifrån lite och vägrar ligga sjuk i helgen när det ska va fint väder.