slide show

Onsdag
DATUM: 2016-06-29 / TID: 19:32:43 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

En massa sol, bad och tjejmys är vad dagarna består av. Passar på nu innan Måndagen är här och jobbet drar igång igen. Har även varit en sväng till Ikea och birsta med Emelie så fick jag med mig 2 födelsedagspresenter till Elias som fyller år i slutet av sommaren. 
 
Ikväll stod middagsdejt hemma hos Emelie och Erik på schemat. Så en korvstroganoff kastade jag ihop som vi åt samtidigt som vi planerade sommarens planer. Om en månad, alltså i slutet av Juli ska vi fyra åka till Stockholm en helg och mysa. Ska bli så mysigt! 
 
Sen åkte Emelie och Erik på bilbingo och jag och J stannade kvar med Elias. Nu har han lagt sig efter några avsnitt av Nicke Nyfiken och vi ligger i soffan och slappar. 
 
 
 
Min fina fina nyckelring jag fick idag, åh vad hjärtat smälter av en sådan grej.

midsommarfirande
DATUM: 2016-06-27 / TID: 22:57:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

ALLTSÅ WOW vilken bra helg jag haft. Hade inte så höga förväntningar på midsommar då den spenderades i Härnösand men blev glatt överraskad!
 
i fredags åkte jag och J först upp till Murberget för att starta midsommarfirandes med Emelie,Erik och Elias. Sen hade Hannah och Daniel bjudit in till tältfest på kapellgatan där en massa härliga människor droppade in under kvällen. Sol, Midsommarkransar, Vin , Musik, Kubb, Skratt och en jädra massa dans.  Kunde även gå runt i endast klänning hela kvällen och natten, utomhus, utan att frysa alls. SÅ härligt. En helt underbar midsommarkväll. Så tacksam för alla mina fina vänner i min omgivning. ÅH!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter, i Lördags blev det pizzahäng i vanlig ordning i stadsparken med Hannah och Frida. Åkte sen till Stallarna med tjejerna, Jonas och Jonte, där kvällen diskuterades.  Skulle egentligen ha en lugn och skön kväll med Maja men efter att alla bestämt sig för att gå ut så ändrade vi oss ganska omgående. Så ännu en kväll på Kapellgatan stod på schemat. Avslutade sen kvällen på Gussjönoret. Lite annorlunda men en rolig kväll!
 
Och igår blev det bakishäng på Stallarna med Maja, Frida och Hannah. Mat i magen och några dopp senare va man som människa och mådde nästan oförskämt bra efter denna helg. 
 
 
 
 
 
 

mysig kväll på skeppet
DATUM: 2016-06-23 / TID: 19:45:40 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Dessa 4 foton är ungefär det som kortfattar mig vecka. Vinmys och jobbfest i tisdags. Golunch hemma hos Frida där hon bjöd på kesoplättar med gott tillbehör. Fotboll med Majsan och nu kom jag och Jonas alldeles nyss hem från en mysig middag på Skeppet med farmor där hon ville bjuda på en tidig midsommarmiddag.
 
Imorgon är det midsommar.  Jag och Jonas ska käka middag hemma hos hans föräldrar sen blir det midsommarfirande hemma hos våra vänner på Kapellgatan med ett stort härligt gäng. Så nu ska vinet läggas på kylning och kläder ska rotas fram ut garderoben sen är vi nog ganska redo inför morgondagen. Ha en fin midsommar!!
 
 
 
 
 
 
 

min weekend
DATUM: 2016-06-20 / TID: 11:38:59 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vilken otroligt bra helg jag haft. I Fredags åkte jag hem till mamma och Patrik klockan 3 för att dricka lite rosé och kolla på matchen. Som jag förövrigt inte vill kommentera så mycke mer än så.  Sen på kvällen kom Maja, Frida och Sanna hem till Södra vägen och joinade mig för att dricka vin, bubbla och snacka en mass strunt. Så mysigt! Åkte sen hem till Frida där hennes karln och hans vänner befann sig. Spelade lite spel och hade trevligt sen när alla gick ner till krogen promenerade jag och Maja hem till mig och tröck mini istället. Ganska bra val.
 
i Lördags startade jag, jonas och maja dagen med att köpa med oss bb hem som vi smaskade på framför Orange is the new black som äntligen släppts!! Ni kan ju även förstå våran lycka när vi trodde att bara ett avsnitt skulle släppas när i själva verket hela säsongen var ute!  Iallafall, så stod vi sen mellan valet och kvalet litegranna. Vi hade ju plan att åka till Kramfors och gå på folkfesten och kolla på Dani m, men tyckte vädret var så trist. Men efter ett jäkla velande bestämde vi att vi styr upp oss och åker endå ( Vilket jag är väldigt glad över att vi gjorde ) så Sanna, Frida och Maja kom hem till mig så drinkade vi och hade allmänt trevligt och sen klockan 9 kom Jonas och hans vänner och plockade upp oss så rullade vi mot Kramfors. Grym kväll, Grymma människor och vädret höll sig i skick hela vistelsen. Det negativa man kan kommentera om den kvällen är folk i publiken som inte riktigt kan bete sig som folk utan att det står vuxna människor. Tjejer och killar, och bokstavligen sparkar mig och Maja, och förmodligen andra också , i magen för att dom tycker vi trängs. Som tur va så såg vakterna detta och tog ut dom därifrån så vi kunde fortsätta njuta av kvällen.
 
Måndag idag, och jag sitter nu och ser på oitnb och ska snart styra upp mig för att åka till birsta med Sanna. Måste köpa lite kläder som jag kan jobba i i sommar och sen är det ju midsommar på fredag så vore kul att kunna hitta nått tills dess också. Resten av dagen blir ganska lugn. Har lyckats drage på mig en förkylning i helgen och imorgon ska jag iväg med jobbet och käka middag och lite sånt så vore kul om man kunde få må lite bättre då.
 
 
 
 
 
 

fredag
DATUM: 2016-06-17 / TID: 11:46:32 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fredag och ledig. Lite sol på det här så så hade dagen varit komplett men verkar som vi får vänta till veckan innan solen tittar fram igen, Men inte ska helgen förstöras för det. Idag är planen att åka hem till Mamma och Patrik och se fotbollen klockan 3 och ikväll tror jag närmare bestämt att det blir några glas vin, hemma på Södra vägen, med tjejerna, i jacuzzin som äntligen kommit tillbaka från lagningen. Låter ju som en ganska bra fredagskväll i mina öron. 
 
Imorgon är det lördaay och kramfors folkfest vad väll planen då. Håller alla tummar för att vädret ska springa upp, eller iallafall så pass att vi slipper regnet. Dessvärre verkar det som att det kommer regna både här och i Kramfors hela dagen imorgon så vi får hela enkelt se vad som bestäms där.
 
NU tänkte jag göra ordning lite lunch och glo på Greys och bara ta det lugnt innan jag ska göra mig ordning åka och till mamma. Ha en bra kväll!! 
 
En bild från i helgen när Ebba kom hem och hälsade på.SÅ MYSIGT!
 
 

skolavslutning
DATUM: 2016-06-14 / TID: 18:58:52 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår var det en lite annorlunda måndag. Tog nämligen med mig Majsan ner till Sundsvall och Engla porten där det erbjöds fri bar, gosaker och EM matchen. Till en början, för efter matchen så var det dags för inspelning av Takidas nya musikvideo där vi tydligen hade valt att ställa upp på att medverka. En jäkla kul kväll med min tjej med andra ord!
 
Och idag var det dags skolavslutning för Nadia, Denize och Rasmus. så åkte till jobbet kvart i sju imorse innan jag smet iväg till solenskolan för att va med på avslutningen och utan att ens överdriva så grät jag när Nadia gick upp med några av hennes klasskompisar och uppträdde för oss. Helt sjukt vad stora dom är nu. Denize börjar sexan efter sommaren och Nadia ska börja högstadiet!! Känns inte som det var så jädra många år sen man själv gick på Kiörning och nu är det hennes tur. så ja, jag grät.
 
Åkte sen tillbaka till jobbet för sista timmarna innan det va avslutningsfirande hemma hos Mamma. Så åkte dit en stund och kramades innan Emelie och Erik kom och plockade upp mig då vi skulle ner och leka av oss på Leos Lekland några timmar! Och ja, Elias va självklart med också haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta på mig träningskläderna och ta mig en runda innan jag ska prova på min nya mudmask som Ebba kom upp med i helgen sen blir det soffhäng hela kvällen. Lär somna tidigt som en bebis dock

bal och studentfirande
DATUM: 2016-06-10 / TID: 17:50:32 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nu i veckan var det våran fina Jonathans tur att ha bal och ta studenten. Herregud vad tiden springer iväg. 4 år sen man själv stod där på trappen med en jäkla glädjerus.
 
MEN iallafall. Grattis igen Jonathan till studenten. inte så liten längre,)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NU är det äntligen fredag och helg och jag har precis kört Jonas och Jonte till Antons studentmottagning då han tog studenten idag. Så min kväll spenderas med Linda och Helen. Ha en bra kväll!

nationaldagen
DATUM: 2016-06-07 / TID: 10:12:34 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Sveriges nationaldag igår. Solen sken och härnösand var full med turister då Birka båten la till här i hamnen igår. Ganska häfitgt att se faktiskt.
 
Jag hade iallafall en dag inplanerad med tjejerna som innehöll middag och vin på skeppet. Sånt där man inte gör allt för ofta. Riktigt mysigt!!
 
Tisdag idag, fast det känns som måndag. snacka om att man blir dagvill. Börjar iallafall inte förns tolv idag så ligger i soffan nu och ska snart göra i ordning lunch.  Efter jobbet står ett gympass på schema tmed Hannah innan det är dags återigen att ta sig ner och kolla på studenternas studentbal som äger rum ikväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

weekend
DATUM: 2016-06-05 / TID: 19:28:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår stod ju date med tjejerna på schemat. ( även pontus och martin ) Åkte på affären och handlade innan vi sen åkte ut till Sandsten i Häggdånger där grillen tändes och gammal nostalgi musik spelades ut högtalaren och allt va bara på topp helt enkelt. Dom flesta drack alkholm medans jag och Maja höll oss till Redbull så när det va dags för dom att göra sig redo för fest åkte jag och Maja hem till mig och J och mötte upp grabbarna som höll på förbereda Jontes raggarbil inför bilträffen i Sundsvall. Och eftersom att min och majsan kväll va ganska oplanerad följde vi med dom dit.
 
Imorse var det dags för söndagslunch i vanlig ordning så vid halv elva kom Helen, Hannah, Linda och Frida och plockade upp mig och vi köpte med oss mat och satt oss i stadsparken och myste.
 
& Nu kom jag precis hem efter några mysiga timmar i solen med Lotta och Malte.  en perfekt eftermiddag. Sen är kvällen ganska oplanerad. Det må va söndag men det e ju faktiskt röd dag imorgon så lite som en lördag endå;) så får helt enkelt se vad som händer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sleepover
DATUM: 2016-06-04 / TID: 10:36:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fredag igår och ett långpass stod på schemat innan jag klev på långhelg. Började dock morgonen med att försova mig så vaknade tio minuter innan jag skulle börja så va bara till att borsta gaddarna och hoppa i klänningen och gasa ut till Älandsbro. En lite mindre skön start på morgonen må jag säga.
 
Slutade iallafall 5 och åkte hem och käkade middag innan jag och jonko plockade upp Maja och Jonte för att traska upp i skogen och ta några kontroller. Åkte sen hem till Mamma och hämtade upp Nadia och Denize som skulle sova hos oss. Köpte med oss lite gott från affären sen åkte vi hem och myste ner oss framför en film. Tjejerna somnade runt halv elva och då träffade jag och Maja Jessica ett tag och snackade lite strunt innan Jonas och Jonte kom hem hit och vi glodde på film och käkade mat tills klockan slog halv 4 och vi avrundade.
 
Nu sitter jag med Nadia och Denize och kollar på film och tänkte ta mig ut på en promenad när dom åkt hem sen ska dagen spenderas med maa gurls.
 
 
Här är tavla Emelie fixade till mig härom veckan and i love it!
 
 

juni månad
DATUM: 2016-06-02 / TID: 20:53:47 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Några snapshots från senaste dagarna. - Promenader, kajenhäng och jakt efter sista kontrollerna på säla. Goda middagar i solen med karln och härliga dagar i solen när man jobbat tidiga dagar. Åh vad glaa man blir av detta väder.
 
NU ligger jag i soffan framför Greys efter en promenad med Hannah. Ska ta och laga lunch tills imorgon sen ska jag nog försöka avrunda. Börjar kvart i sju imorgon och jobbar till fem sen skulle vi nog försöka hinna ta några kontroller innan mina systrar ska komma hem till oss för sleepover.