slide show

tisdagsmys
DATUM: 2014-10-28 / TID: 20:19:38 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

nu har natalie anlätt till stan och flyttat in hos oss några dagar, så mysigt med lite kvalitetstid då vi inte setts på flera månader. Just nu är hon i Nordingrå och jonas är på andra äventyr så sitter nu med tända ljus och kattmys framför Hollywoodfruar.
 
Hade pontus över idag på middag också, inte träffat han på ett tag heller så va väldigt trevligt.  lagade pasta med baconsås - finns nog lite matlagning i mig endå. Imorgon är jag ledig så kan jag stanna uppe med natalie lite längre ikväll är igår så blir lite tjejmys när karln gått och lagt sig. Imorgon är väll planen att åka till birsta kanske och kolla på julklappar sen ska jag och natalie boka tatuering också i hopp om att vi hinner få en tid innan hon åker tillbaka till Stockholm. Gav henne en tatuering i studentpresent egentligen men eftersom hon flyttade ganska på en gång och varit här så sällan så har den inte blivit av än men nu så hoppas jag vi ska hinna med det.

helgmys med våra nya bebisar
DATUM: 2014-10-26 / TID: 10:32:52 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

í fredags efter jobbet fick vi äntligen åka och hämta våra efterlängtade små kattungar, och vi är helt sålda kan jag säga !♥ 
 
Så hela helgen har spenderats hemma med dom små liven, Jonas hade egentligen planerat någon överraskning till i fredags men eftersom att vädret va som det va fick vi skjuta upp det till kanske nästa helg om det är bättre väder, så får sitta undrades om vad det kan vara några dagar till.
 
Annars har det inte hänt så mycket mer den här helgen, tog en tripp till birsta med frida igår och inhandlade lite nödvändigheter innan vi kraschade här hemma i soffan där vi spenderade hela kvällen framför big brother och film. Skönt med en nykter helg också, så får man se fram emot halloween lite mer.
 
Söndag idag, planerna är väll att tvätta och städa undan här hemma och sen fixa ordning bilen lite sen ikväll ska vi åka till mormor och bli bjuden på tacos. Jonas försökte även få med mig till att se annabelle på bio ikväll men tror nog han får gå med någon av hans vänner istället då jag inte riktigt har psyke för någonting liknande, kanske skulle kunna ladda ner den och se den hemma då jag kan gömma mig lite mer här hemma än i en biosalong - men det är ett stort kanske.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

födelsedag och annat skojj
DATUM: 2014-10-21 / TID: 22:11:24 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

gudis vilken bra födelsedag jag hade.  i fredags bjöd jag och isabelle på födelsedags middag hemma hos mig med alla tjejer. Hade en jätte mysig kväll sen fick jag en lapp där det stod att dom beställt ett par Nike air force till mig i present vilket va precis det jag önskade mig så vart jäkligt glad! som jag förövrigt får imorgon! Avslutade sen dom sista timmarna den kvällen med mina fina småsystrar då som sov över hos mig.
 
i lördags spenderade jag första timmarna av födelsedagen med filmmys med nadia och denize innan dom åkte hem och jag umgicks med karln, fick ett jätte fint efva attling armband med texten amor vincit omnia - kärlek övervinner allt- ♥ finaste du
 
åkte sen och hämtade frida och isabelle och åkte på bolaget och handlade inför kvällen innan vi åkte hem till huset på södra vägen och fixade ordning. Kom mer folk än vad jag hade planerat men jag hade en så jäkla bra kväll rakt igenom. åkte på krogen runt halv ett och drack goda drinkar och ägde runt med min partyhatt innan jag åkte hem och somnade som en prinsessa.
 
i söndags va det bara till att åka hem till mamma och patrik och städa undan efter lördagen sen blev det raka spåret till affären och bränna massa hundralappar på tårta och grejer då jag skulle ha födelsedagsfika hemma för släkten runt tre. Fick SÅ fina presenter - tatuering, ett par nike air max ( så nu har jag två nya skor att rocka i ), grejer till hemmet, pengar och massa fina saker. Fick även en ny bil som jag blev såå nöjd över. liten, svart och huuur söt som helst, precis vad jag önskade mig som första bil!  avslutade sen kvällen med frida och jonas, tröck minikrogen och massa annat gott innan vi slockade i soffan redan runt tio.
 
nu är födelsedagen över och vardagen har dragit igång och imorgon står ännu en dag med jobb på schemat, alarmet ringer 20 över 6 så blir till att däcka i sängen direkt efter paradise. sen imorgon efter jobbet ska elin bjuda mig på middag hemma hos henne vilket kommer sitta som smäck i kaggen efter en lång arbetsdag. puss på er
 
bjuder på några instagram bilder så min sladd till telefonen är gone.
 
 

20års kalas
DATUM: 2014-10-15 / TID: 21:47:56 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nyss kommit hem från Isabelle där det va födelsedagsfika för henne då hon fyller 20 idag! tryckt lite smörgåstårta och snackar strunt någon timme innan jag nyss kom hem innanför dörren.
 
Annars idag har jag jobbat och tog sen en 20minuters solning innan jag åkte till bellsan. Imorgon är jag ledig vilket ska bli väldigt skönt. Ska ta mig en morgonpromenad med frida sen ska vi baka tills på fredag då jag och isabelle ska ha födelsedagsfika med tjejerna här hemma. ser fram emot den här helgen så väldans mycket just nu att jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova tills dess, känner mig som ett barn dagen innan julafton, vet inte riktigt varför men det är väll alltid kul att fylla år.
 
en bild på mig och isabelle för exakt ett år sen då vi på hennes 19årsdag va på kryssning. puzz påre gumsan
 

helgens bravader
DATUM: 2014-10-13 / TID: 22:21:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

hade en sån mysig kväll med emelie och isabelle i fredags. åkte till emelie runt sju och käkade middag och öppnade presenter jag och bellsan hade fått. drack vin och snackade om allt mellan himmel och gjort. Åkte hem till mig runt ett och fortsatt då emelies kille och Lilleman kom hem sen runt ett kom frida och hämtade tjejerna och körde hem dom. så härligt att få lite kvalitetstid med dom.
 
i lördags förmiddag tog jag och frida en sväng till stan och letade en outfit inför kvällen sen köpte vi en present till elin då vi va bjuden på inflyttningsfest hos henne på kvällen. vi va ett gäng tjejer och hela kvällen va såå grym. traskade ner till krogen runt halv ett. drack shot och svettades som en jävel på dansgolvet innan jonas kom och hämtade mig och jag fick trycka lite minikrogen innan jag somnade.
 
igår mådde varken jag eller frida speciellt bra så låg i soffan och sov till och från hela dagen, tog en middag däremellan med Edvin också sen runt elva körde hem henne och jag tvärslocknade i sängen. Klev upp vid 8 imorse då jonas åkte till jobbet och jag myste ner mig i soffan innan jag spenderade förmiddagen med frida. Åt frukost tillsammamns och beställde hem lite kläder.  Kan ju hålla tummarna att dom kommer innan jag fyller år på lördag. jobbade en sväng på eftermiddagen också. Ligger nu bänkad framför paradise med jonas och springer mellan till tvättstugan.
 
 

äntligen fredag
DATUM: 2014-10-10 / TID: 07:50:50 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

tog en tripp till birsta igår i jakt på en födelsedagsklänning till nästa lördag då jag fyller år. inte så mycket ute i butikerna just nu vilket suger så får se vad det blir av det. fick i alla fall med mig en grym t-shirt hem som jag kan visa sen. När vi kom hem åkte jag och frida och hämtade farmor som ville komma hit och kolla på lägenheten.  en smoothie twister hade hon med sig som inflyttningspresent också, så bra!!
 
 
Nu ska jag äta frukost och byta kläder innan jag ska åka till jobbet, skönt med fredag!
Ikväll ska jag äta middag och dricka vin med emelie och isabelle, en mysig fredagskväll med dom pinglorna.

jobb och födelsedagsfirande
DATUM: 2014-10-07 / TID: 17:59:23 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Kort arbetsdag idag, skönt då vädret får en att vilja gå och lägga sig och sova, ungefär. Kom hem halv fem och har kastat in en tvätt och städat undan här hemma sen dess och sitter nu och kollar på svenska miljonärer. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig innan jag ska ner med tjejerna på köttmagasinet och käka då helen fyller år.
 
Imorgon skulle jag egentligen vara ledig men åkte på jobb mellan nio och halv fem så blev ingen sovmorgon där inte men snart är helgen här som kommer bjuda på lite förfirande för mig och isabelle som fyller år nästa vecka och sen inflyttningsfest hos elin, en jäkla bra helg med andra ord. nu måste jag springa in i duschen.
 
 

baaack
DATUM: 2014-10-03 / TID: 13:04:26 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

internet är fixat i lägenheten, datorn är fixad så nu kan jag köra igång igen med att uppdatera om mitt intressanta liv. utöver datorn och internet så är även lägenheten äntligen fixad och klar efter några svettiga och hektiska dagar och jag är såå nöjd ska ni veta!
 
förutom lägenhetsfix så har jag jobbat och jobbat typ, och hängt med frida så det är skönt med helg ska jag säga. Fredag idag alltså och det blir en lugn och skön kväll här hemma. Ska käka middag och ha en liten tjejkväll med emelie isabelle och elin ikväll vilket ska bli väldigt mysigt faktiskt. prata massa strunt och äta gott. Men innan det ska jag och jonas åka ner till timrå och kolla på en liten kisse vi funderar på att köpa sen ska jag på stan med Nadia och Denize. En bra fredag med andra ord!
 
inte tagit så mycket bilder så bjuder på en bild på mig och Hannah sen utgången i lördags innan öppningen av klubb 1905