slide show

wrapped up
DATUM: 2015-01-29 / TID: 19:53:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Och snart var denna vecka över också. Varit en effektiv och händelserik sådan faktiskt.
Hämtade ut mitt körkort som jag äntligen tog mig tid till att beställa - lämnat in min telefon efter jag spräckte skärmen för två månader sen - fick mina nya skor som jag beställde som jag dock fick skicka tillbaka och beställa en ny storlek i som nu är påväg - hämtade idag mina dubbdäck till min lilla pärla så jag kan ge tillbaka andra bilen till Jonas - bokat tid hos frisören - igår hade jag och tjejerna en mysig kväll på rutiga duken och snackade massa strunt - idag åkte jag till Emelie och påbörjade matten som drar igång i februari - myst med gudsonen och lyckats blivit påbackad så bakdörren fick en stor fin buckla och måste bytas.- Och jobb, en jäkla massa jobb.
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska njuta av varje minut. varit lite tufft att jobba dom senaste dagarna då jag inte mått så speciellt bra men nu börjar det ordna upp sig lagom till helgen. får se vad den bjuder på den här gången. imorgon ska jag bara ta det lugnt sen på lördag är det oplanerat . ska va med emelie så mycket vet jag men vad vi ska göra får vi bestämma då. skulle va skönt att bara hoppa i myskläderna och kolla på någon bra film men har samtidigt druckit klart mitt detox tea imorgon så skulle va gott med nått glas vin efter att ha varit nykter sen nyår men det återstår att se. nu ska jag lägga mig i sängen och plugga några mattetal innan jag ska spendera dom sista vakna timmarna till Mr grey. måste se till att läsa klart de sista innan biopremiären på alla hjärtans dag. ne nu ska jag avrunda här och göra det som ska göras innan jag ska sova - imorgon ringer alarmet klockan sju.
 
 

sammanfattning av denna vecka.
DATUM: 2015-01-22 / TID: 12:02:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Helgen vart väldigt bra trotts all stress. åkte förbi på mormors födelsedagsgalej och sa hej till alla en sväng innan vi var tvungen att bege oss mot Norge för att hinna med färjan. Satt och grät hela början av resan så blödig som man är pga att vi var tvungen att lämna mormor när hon skulle fira sin födelsedag men det gick över det också.
Dopet i söndags var jätte fint, prästen hade en väldigt svår dialekt så att förstå var han sa va inte så enkelt kan jag säga. men var jätte trevligt på mottagningen. god mat och trevligt sällskap. Negativa med att gå på detox är när man ska iväg och dom bjuder på 10!! olika tårtor och man får sitta där och bita ihop men gick bra det också, haha.
 
Kom sen hem i måndagskväll igen och då var det väldigt skönt att få sova i sin säng efter alldeles för lite sömn den helgen.
 
Efter jobbet i tisdags åkte jag och Jonas hem till mormor för att äta middag och kolla på film, eftersom jag inte kunde vara med på hennes födelsedag så gjorde vi så istället. Sen igår efter jobbet åkte jag hem till pappa för att spendera dagen med honom så har varit full rulle hela veckan känns det som. Fick dock kliva upp sju och ta bussen strax innan 8 imorse eftersom jag var tvungen att komma hem en sväng innan jobbet och min bil har dessvärre inge dubbdäck än så då får man göra det bästa av situationen, ska dock beställa idag så har dom förhoppningsvis innan dom närmsta dagarna så man slipper anpassa sig efter buss i såna här lägen.
 
Bild från dopet - Hanne,Martin och deras lilla Leila. 
 
 

födelsedagsfirande och dop i norge
DATUM: 2015-01-17 / TID: 11:39:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

God morgon. Igårkväll va jag med Jonas på bio, såg nya Taken. och den va GRYM. trodde den skulle va lite överdriven med nummer tre men shit vad bra den va. Va sen med isa och carro resten av kvällen innan jag slockade halv fem imorse.
 
Lördag idag och mycket står på schemat. ska kolla klart på himym och dricka upp mitt te innan jag ska hoppa i kläderna och åka hem till södra vägen och hjälpa mamma med lite grejer. sen måste väskan packas lite lätt innan vi ska iväg på födelsedagsfirande för mormor. Fylller 60 imorgon så ska bli kul att få träffa alla som kommer upp från Stockholm idag. Måste dock lämna Härnösand halv sex ikväll då vi ska åka till Norge för att imorgon gå på dop. Patriks lillasyster har fått barn och jag har längtat så efter att få pussa på na. Så en stressig med mysig helg med andra ord.
 
 
 

Onsdag
DATUM: 2015-01-14 / TID: 22:36:42 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag åkte efter jobbet tog jag med mig Jonas hem till farmor där vi skulle äta middag med henne och pappa. Har inte träffat han sen hans födelsedag 18de december så va jätte mysigt. Bytte även julklappar med varandra eftersom vi tyvärr inte kunde fira jul ihop i år.
 
jag och Jonas fick ett presentkort på Mio, precis det vi behövde för att köpa alla grejer vi vill ha till lägenheten men är för snål för att köpa själv. haha. Så imorgon när jag slutar jobbet blir det raka vägen till Mio. Håller tummarna för att vasen jag så länge velat ha finns kvar.
 
Annars idag så åkte jag och Emelie till komvux för att skriva in oss så i februari ska bli ta tag i pluggandet. Åkte sen hem till henne innan jobbet drog igång och myste lite med gudsonen.  Ouff vilken bra dag!
 
 
 
 

011115
DATUM: 2015-01-11 / TID: 22:50:59 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Och där var snart den här helgen över. Åkte till elin i fredags med emelie för lite tjejmys framför beck filmen. Klev in i elins badrum och kände att mitt såg förjävligt ut jämfört med hennes haha, så i lördagsmorse tog jag med mig henne och jonas till ikea och rusta där vi inhandlade både färg och inredning till vårat badrum så håller på i fullgång just nu vilket vi gjort sen vi kom hem igår  så hela lägenheten är i stortsätt total kaos.
 
Tog en sväng till birsta idag med frida sanna och linda då jag aldrig hade tid för det igår så kände för lite shopping denna söndag. Kom hem med en ny jacka och lite smått och gott så jag är väldans nöjd över helgens inköp.
 
Imorgon är det jobb igen, börjar inte förns tolv så ska nog hinna med att måla ännu ett varv på golvet i badrummet innan jag ska sova. men innan jobbet ska jag och frida ta oss ner till polisstationen och fixa nya körkort då vi båda lyckats slarva bort dom. Och sen efter jobbet blir det hem till röran och fixa det förhoppningsvis sista innan vi äntligen är klara.
 
 
Bild från fredagens myskväll är det jag har att bjuda på från denna helg
 

FREDAG
DATUM: 2015-01-09 / TID: 16:41:24 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Slutade tre och åkte direkt till mormor och klippte mig. bekvämt det är att kunna åka dit och klippa sig istället för att lägga massa pengar på att åka till frisören. Kom nyss hem efter att ha varit och hämtat ut Elias ena doppresent som inte hade hunnit kommit och jag e så nöjd!!
 
Ikväll ska jag ta med emelie och bella hem till elin för en myskväll med film och sällskapspel. inte helt fel det inte. Så nu ska jag ta en snabbdusch och fixa ordning mig innan jag ska åka hem till emelie och erik och pussas lite med gudsonen och lämna presenten innan vi far till elin. Ha en bra kväll.
 
 
 
 

torsdag & tvhäng
DATUM: 2015-01-08 / TID: 20:46:07 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

herregud vad dagarna flyger iväg känner jag. I onsdags drog jobbet igång igen, känns väldigt skojj faktiskt. och imorgon är det helg igen, vilket känns ganska skojj det också kan jag säga. Och att jag har sovmorgon imorgon så börjar inte förns kvart över elva och slutar tre känns ganska skojj det också när det är fredag och allt.
 
Idag provade jag och på att göra pizza på sockerfritt tacobröd - vill ni äta nyttigt men endå lyxa till det ska ni definitivt prova det. supergott!!
 
Har precis röjt undan i läggan och nu ligger vi bänkad framför SOA. Jonas sover sen länge tillbaka och klockan är bara halv 9 - så går det när man inte kan sova och är vaken på nätterna. okej, kan tycka lite synd om honom då han låg i sängen mellan tre och sex och inte kunde somna så förstod att han gav upp och gick upp och kollade på film istället. blev bara lite paff att sängen var tom när jag vaknade den tiden. Snart kommer elin och joinar oss också. och appropå elin, så va vi två på bio häromdagen. Kollade på Micke & Veronica. jäkligt bra faktiskt. Ni som inte sett den borde göra det.
 
 
 

söndag
DATUM: 2015-01-04 / TID: 14:47:45 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

nu är helgen över. gårkvällen spenderades hemma hos sanna med tjejerna bänkade framför film. skönt att skippa alkoholen nu ett tag. Påbörjade min detox tea igår som jag ska dricka i 28 dagar framöver. Dags att rensa kroppen från all sprit och skit det blivit den senaste tiden.
 
Idag är det ingenting speciellt planerat. Ska till mormor och äta middag runt sex sen får jag se hur söndagskvällen ser ut. Ska försöka ta mig till bellsan och träffa henne en sväng. Sen är det bara tre dagar kvar tills jobbet drar igång igen. har varit jätte skönt att få 14 dagars ledighet men nu längtar jag tillbaka till att få spendera dagarna med dom små liven igen.
 
 

nyårsdagen
DATUM: 2015-01-01 / TID: 18:43:03 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 
Hade en helt fantastisk kväll igår hemma hos Elin med tjejerna. spelade spel, åt och drack gott och snackade strunt tills klockan slog kvart över elva och vi promenerade ner till hamnkrogen för att skåla tillsammans på tolvslaget. 
 
När klockan hade blivit strax efter ett ville Jonas åka hem så vi ringde efter skjuts och åkte och tog en sväng förbi hans föräldrar och sa hej en sväng innan vi gick vidare hem till oss. 

Idag tog vi tag i storhandlingen som var tvungen att göras sen köpte vi med oss bigboy hem då vi inte hade orken till att ställa oss och laga någon middag idag. ligger nu bänkad framför HIMYM och blir väll liggandes här resten av kvällen. sen runt tolv när elin slutar kommer hon förbi för lite kvällshäng.