slide show

tisdag
DATUM: 2014-06-24 / TID: 14:21:22 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Tvätta,städa och plugga är vad min förmiddag består av, käkat lunch med frida har jag också hunnit gjort. Inväntar nu hannah så ska vi ner på banken en snabbis. klockan halv fem åker jag och jonas til sundsvall och hämtar ut hans studentpresent som jag beställde som kom idag sen får vi se vad som händer,börja packa inför bråvalla ska jag börja med också, två dagar kvar!! 

220614
DATUM: 2014-06-22 / TID: 12:41:09 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Då var midsommarhelgen över, haft det såå bra! Norrfälls igår med tjejerna va jäkligt bra och rösten stannade kvar där fram vid scenen någonstans tror jag. söndag idag, måste tvätta och hålla på städa här hemma då vi bara kastade in allt från bilen igår, käka middag hemma hos mamma tänkte jag också sen ska jag bara mysa med killen min ikväll, sista kvällen innan jobbet drar igång igen satt får njuta lite extra. sen är det inte så många dagar jag blir hemma denna vecka heller då jag beger mig till Bråvalla på torsdag(!!) super taggad.


Sista dagen av denna semester
DATUM: 2014-06-20 / TID: 07:34:20 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Har haft en sån mysig vecka med min fina grabb. varit på fyra olika campingar, varit i Ullared för första gången, ätit gott, badat,strosat runt i Göta kanal och bara andats. Igår checkade vi in på sista campingen för denna resa, i Sollentuna. Och idag är det midsommar, solen skiner än så länge och vi ska snart packa ihop och bege oss hem till min faster, vars bröllop vi ska på idag! Lite annorlunda sätt att spendera midsommar på men ska bli mysig. Sen imorgon runt 9 - 10 tiden lämnar vi Stockholm och beger oss hemåt till fina Norrland igen och jag spenderar min kväll i norrfällsviken men mina fina tjejer!! Finns ingenting att klaga på nu inte. 








Kraschad dator/party och roadtrip
DATUM: 2014-06-16 / TID: 15:38:09 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Datorn valde att lägga av förra veckan vilket är anledningen till dålig uppdatering här! Har iallafall haft en grym vecka och helg. I torsdags tog min fina pojk studenten så firade honom nästintill hela dagen innan han skulle iväg och fortsätta åka flak och jag drog vidare till Frida och drack med dom och ett par sköna grabbar, promenerade sen ner till hamnkrogen runt ett, en grym kväll!

 I fredags vaknade jag upp,mer bakis än ni kan förstå, men tog till flaskan igen och åkte hem till Frida och drack, gick jäkligt segt i början men runt elva kanske kom jag igång, haha, struntade i krogen då det va så jäkla kallt ute sen kom Jonas och hämtade mig runt 2 tiden. I lördags hade vi överraskningsfest för elins kille,viktor, som fyllde år och det blev jäkligt lyckat må jag säga! Gick till hamnis runt halv ett, förutom att det va väldigt mycket folk där nere va det en bra kväll!! 

 Nuuu, sitter jag i bilen med min kille, påväg till Stockholm där vi har vårat första stopp, bestämde oss för att ta en roadtrip denna vecka då han är ledig, vart vi hamnat märker vi men ett stop ska iallafall vara i Ullared! 

knock you out
DATUM: 2014-06-09 / TID: 13:04:54 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

vaknade strax efter elva idag, skönt med en liten sovmorgon såhär på en måndagmorgon. Sitter och pluggar lite teori i väntan på att karln ska vakna så vi kan äta frukost. om en timme ska jag till körskolan och ha en lektion sen ska jag nog möta upp Frida och ta en runda på stan, synd att vädret är dåligt idag men håller bara tummarna att det är fint imorgon när studenterna har sin bal. Kommer mest ta det lugnt idag och plugga lite, tänkte åka hem till mamma senare under dagen också men får se när det blir. Tvätta måste också göras. annars är det mycket som står på schemat denna vecka. Balen att kolla på imorgon, arbetsintervju på onsdag, studenten på torsdag och på fredag åker jag och Emelie till stockholm då hon fick tag i två biljetter till One direction, vilket jag tror kan bli väldigt kul, ska bli mysigt att åka iväg och ha lite kvalitetstid med varandra då det inte blivit av på många månader. nu ska jag väll försöka få liv i Jonas så vi hinner äta frukost innan vi ska dra vidare. Ha en bra dag, trotts vädret! 

helgen bravader
DATUM: 2014-06-08 / TID: 11:22:24 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Och där va denna helg över, i fredags va jag på inflyttningsfest hos sanna vilket va väldigt trevligt, käkade middag med tjejena och myste på innan grabbarna kom, mot kvällen begav jag och isabelle oss till sälsten där det va party sen åkte jag och Jonas hem och la oss, rätt tidigt, vilket va skönt då jag mådde tillräckligt dåligt igår när jag vaknade. Åkte iväg och käkade lunch med karln, tog en runda på bolaget sen va det bara till att åka hem och tagga om innan gänget kom, tog det rätt lugnt igår vilket jag är glad för idag. Ska väll inte göra någonting speciellt idag, bellsan ville åka till birsta så får se vad det blir med det annars ska jag bara mysa med jonas innan jag åker och käkar middag hos mormor. 
 
 
 
 
 
 

140605
DATUM: 2014-06-05 / TID: 15:34:38 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev inte så mycket filmtittande igår då det slutade upp med att jag pratade med Frida i telefonen i över tre timmar, hann se en bit på första filmen innan Jonas kom hem strax efter ett. Va upp vid halv elva imorse och traskade ner till arbetsförmedlingen, skulle egentligen övningsköra till Sundsvall men eftersom jag hade möte där klockan tolv fick jag strunta i det. Kom hem och käkade frukost sen åkte jag och J till vårkalaset och kollade lite och köpte hans balbiljett. Ikväll har studenterna brännbollstävling på smitingen så kanske följer med jonas dit och kollar, kanske tar nått glas vin ikväll också. annars är planerna för ikväll ganska obestämda, frida kommer hem  efter att ha varit borta två veckor så ska väll träffa henne en sväng sen får vi se vad som händer. ttyl!

140604
DATUM: 2014-06-04 / TID: 19:38:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

idag hade studenterna sin årliga studentdans, va nere i sundsvall på förmiddagen så hann precis tillbaka till stan och ner på mellanholmen när Lärling klev in på scenen så hann se på pojkvännens och hans klass iallafall, vilket var huvudsaken. Har sen dess varit hem och ätit middag med familjen och övningskört en sväng med patrik och är nu hemma hos mig och J igen, ensam dock eftersom att han är ute på partaj. Så ikväll ska jag lägga allt som har med plugg att göra åt sidan och ladda ner några riktiga tjejfilmer och bara vara, någonting gott och kanske lite för onyttigt som kanske slinker ner i kaggen också,oops. Så får vi se vilken tid Jonas ramlar in inatt.
 

Juni månad
DATUM: 2014-06-03 / TID: 12:06:50 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

gud vad dagarna flyger förbi nu. Juni månad redan. Här hemma är det iallafall teori plugg och körning som står på schemat varje dag då snart proven sker. ska bli skönt att kunna slippa detta eviga plugg. annars så rullar allting på som vanligt här hemma, karlns student är snart här så den närmaste veckan kommer man väll inte se så mycket av honom då alla studentevenemang dragit igång. Va ner på sjöslaget och kollade igår en sväng. idag ska vi väll försöka åka hem till mig och bubbla lite då det är fint väder och vi inte har några speciella planer denna förmiddag.
Ikväll ska jag iallafall hjälpa hannah med hennes lägenhet medans jonas ska iväg och träna på studentdansen som dom har imorgon, spännande! annars så ska jag väll bara ta det lugnt resten av kvällen, med andra ord plugga teori.