slide show

21:57
DATUM: 2012-11-29 / TID: 21:58:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Jobbet rullade på ganska snabbt idag, hade stängning sen kom Jonas och hämtade upp mig så åkte vi hem. Blev tacos till middag vilket uppskattades eftersom jag inte hann få i mig nå mat innan jag gick tillbaka till jobbet.Har sen umgåtts med Simon ikväll och nu är Jonas påväg att skjutsa hem honom.
 
Ska inta sängläge direkt när han kommer hem eftersom jag börjar 8 imorgon och vill va utvilad då det är fredag, skulle egentligen jobba till 5 men mamma är snäll och hoppar in och tar mitt eftermiddagspass så slutar redan vid tolv, då blir det lunch på stan med min fina vän Alice innan jag går hem och umgås med min pojk innan jag ska göra mig redo för fredagkvällen. Nu ska jag borsta tänderna, sminka av mig och krypa ner och invänta karln. Godnatt!

hard work work
DATUM: 2012-11-29 / TID: 11:43:00 / KATEGORI: jobb /  0 kommentarer

tio i sju ringde klockan imorse så traskade jag iväg till jobbet, kom hem på lunch runt elva och nu sitter jag och pluggar teori tills jag ska iväg igen, jobb mellan 12:30 - 16:30. Inte så super peppad men det går nog bra. Om 20 minuter kommer Jonas hem så jag får pussas med han lite innan jag ska iväg, blir genast mycket enklare då. ne nu ska jag fortsätta läsa lite innan jag gör mig redo. Hörs ikväll!

onsdagsmys
DATUM: 2012-11-28 / TID: 21:24:00 / KATEGORI: /  0 kommentarer

kom precis ur duschen så nu ska vi lägga oss i sängen och äta skagen till en film. 
Ha en fortsatt bra kväll
 

Ja byggde en värld, våra blickar dom möttes
DATUM: 2012-11-28 / TID: 15:07:28 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Äntligen är sprutan tagen så jag slipper tänka på den någonting mer, åkte efter det förbi affären och handlade tills ikväll och är nu hemma hos karln igen och har precis städat undan alla kläder och bäddat sängen. Jonas slutar om en timme och en kvart så ska sätta mig och plugga lite på körkortet tills dess. Idag är det onsdag vilket betyder basta och mysa med pojkvännen, vi har kommit fram till att vi ska ha en dag i veckan när vi käkat gott & bastar och lite sånt så kommer nog bli en väldigt mysig vana. ne nu ska jag göra lite nytta så hörs vi lite senare. xoxoxoxo 

jobb och gardasil
DATUM: 2012-11-28 / TID: 08:59:28 / KATEGORI: /  0 kommentarer

godmorgon på er, iallafall dom som vaknat redan, själv vaknade jag och Jonas strax efter sju då båda skulle iväg och jobba. Klockan är nu tio i 9 och ska sitta här på jobbet tills kvart i tio då jag ska fortsätta, känns lite små jobbigt men får ju betalt av att sitta och läsa bloggar och vila en timme så klagar inte allt för mycket.

slutar runt halv elva och då går jag vidare till mormor där jag hade tänkt käka lunch osv tills klockan halv två då hon ska följa med mig till sjukhuset för att ta sista gardasil sprutan, har en jäkla fobi för sprutor så klarar inte av att gå dit själv, haha. Ne nu ska jag iallafall stänga igen ögonen en stund tills jag ska fortsätta jobba.

somebody like you
DATUM: 2012-11-27 / TID: 17:56:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev inte så värst mycket ändring men tyckte bloggen blev 'gladare' eller hur jag ska förklara det.
Ligger nu och kollar på awkward och ska snart ut och ta mig en cigg medans jag väntar på att pojkvännen ska bli redo för att hämta mig så vi kan åka hem och äta middag. Resten av kvällen kommer bli väldigt lugn, kolla på portkod som jag väntat på hela veckan sen blir det nog några avsnitt av sons of anarchy.

13:45
DATUM: 2012-11-27 / TID: 13:45:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev lite ändrade planer, efter vi hade käkat lunch och jonas åkte tillbaka till jobbet hoppade jag i skorna och promenerade iväg och mötte Pontus sen gick vi hem till mig i skitvädret. Kom nyss fram och ligger nu i sängen vid varsin dator, planerna va väll först och främst att fixa ordning min blogg, tycker den ser så grå och tråkig ut just nu så ska ta tag i det nu så får jag sen se vad vi hitt på. 

Dag 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv
DATUM: 2012-11-27 / TID: 11:30:57 / KATEGORI: Vardag /  2 kommentarer

Mycket som gick snett den här tiden men hade min bästavän vid min sida och det tackar jag dig för emelie,
love you long time
 
 
 
 

Vi kan ta oss härifrån om du vill.
DATUM: 2012-11-27 / TID: 11:14:57 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Tog sovmorgon till halv tio innan jag traskade iväg till jobbet, blev klar strax innan elva och precis när jag kliver utanför dörren och ska gå hem igen bärjar det tok hagla så kom hem lagomt blöt ivarjefall. Har precis bytt om och sitter och läser igenom lite bloggar just nu innan jag tänkte öppna körskoleboken. Om en timme kommer Jonas hem på lunch och efter det lär jag förmodligen sitta med körskoleboken tills han kommer hem. Annars står inte så mycket på schemat idag, vi kanske skulle käka med Simon om han blivit frisk annars lär vi bara ligga inne i sängen, känns som en sån dag idag.
 
 
Såhär glad var jag när jag kom hem

Dag 3 - En bild på någon i din familj
DATUM: 2012-11-26 / TID: 23:13:11 / KATEGORI: /  0 kommentarer

mina fina syskon ♥



13:16
DATUM: 2012-11-26 / TID: 13:16:08 / KATEGORI: /  0 kommentarer

jobb imorse sen kom jonas och hämtade upp mig så åkte vi hem och åt lunch och kollade på gårdagens solsidan. Nu är jag hemma hos momma och tänkte umgås med henne medans karln är och jobbar, hade tänkt kolla på revenge och lite sånt som vi missat men först ska jag ta mig en efterlängtad dusch!

söndagsmiddag hos momma
DATUM: 2012-11-25 / TID: 18:37:09 / KATEGORI: /  0 kommentarer

momma ville bjuda hem mig och älsklingen på middag så är hemma hos henne just nu och kollar på tv medans vi väntar på att maten ska bli klar sen blir det söndagsmys i vanlig ordning!



torsdagkväll
DATUM: 2012-11-22 / TID: 23:06:14 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Efter lite kvällsfika ligger jag nu i sängen hos min fina karl,planen va väll att släcka ner snart bara han kollat klart på blocket, förstår inte hur mycket tid han om dagen kan spendera på den sidan,boys..

Imorgon står alarmet på halv tio så ska jag träffa Simon och plugga teori sen har jag inte planerat så långt men antingen blir det kanske nått glas vin eller mys med min fina man. Men mer om det imorgon, godnatt!

Dag 2 - En bild på någon du älskar
DATUM: 2012-11-22 / TID: 19:40:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 

träning och teoriplugg
DATUM: 2012-11-22 / TID: 11:42:41 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Godmorgon på er, vaknade för en liten stund sen och har precis gjort ordning lunch. Skulle egentligen befinna mig nere på en mässa på teatern genom arbetsförmedlingen om en halvtimme men kom nyss på det så kan bli lite tight, men den håller på fram till tre så får se om jag kikar in innan dess. Annars står det teoriplugg på schemat hela förmiddagen och ikväll ska jag försöka dra mig antingen iväg till gymmet eller ut på en pw.

kvällsmat och hamilton
DATUM: 2012-11-21 / TID: 22:31:02 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Precis kollat på hamilton och nu sitter vi och väntar på våran kvällsmat som är påväg. Imorgon startar jag dagen med en ordentlig sovmorgon efter att jag skickat iväg Jonas till skolan. Tänkte bara dela med mig av denna onödiga information. Godnatt

Dag 1 - En bild på en person du umgås ofta med
DATUM: 2012-11-21 / TID: 19:25:13 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Min fina pojkvän
 
 
 

++
DATUM: 2012-11-21 / TID: 19:23:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Dag 1 - En bild på en person du umgås ofta med
Dag 2 - En bild på någon du älskar
Dag 3 - En bild på någon i din familj
Dag 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5 - En bild på dig och en vän du inte träffat på länge
Dag 6 - En gammal bild på dig själv
Dag 7 - En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8 - En person som du saknar
Dag 9 - Din syn på kärlek
Dag 10 - En låt som inspirerar dig
Dag 11 - En person som du kan berätta allt för
Dag 12 - En bild + fem fakta om dig
Dag 13 - Du och någon klasskompis
Dag 14 - En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15 - En person som du gärna skulle vilja träffa just nu
Dag 16 - En bild på dig själv
Dag 17 - Din bakrundsbild på din mobiltelefon
Dag 18 - Din första kärlek
Dag 19 - En person som är snygg
Dag 20 - En bild på dina närmaste vänner
Dag 21 - En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22 - En bild på den tid du saknar
Dag 23 - En bild ifrån i somras
Dag 24 - Något du gör minst en gång om dagen
Dag 25 - En person som alltid får dig att le
Dag 26 - En blogg du besöker minst en gång om dagen
Dag 27 - En bild på vad du gör på din fritid
Dag 28 - Något du är väldigt beroende av
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Någon du aldrig kommer släppa taget om


greatest love of all
DATUM: 2012-11-21 / TID: 10:41:44 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Bilden visar dom saker jag fick med mig hem från birsta igår. 
 
Imorse ringde alarmet klockan halv sju så fick jag dra mig ur sängen och promenera bort till jobbet, förutom att när jag väl kommer dit har dom ändrat så jag börjar inte förns 8 på onsdagar, kändes lite smådrygt. Menmen, kom nästan precis hem till karln och ska kasta på mig lite smink och nya kläder sen ska jag iväg och käka lunch med pappa. ttyl

tisdagsshopping
DATUM: 2012-11-20 / TID: 11:23:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Tog oss en liten sovmorgon imorse, eller rättaresagt så var vi vaken men vi kom inte upp ur sängen förns efter nio. Gick till jobbet sen tog jag en sväng förbi tempo och nu är jag hemma hos Jonas igen. Har precis städat undan på hans våning så nu ser det beboelig ut här nere igen.
 
Klockan är nu tolv och jag ska hoppa in i duschen och sen göra mig ordning för att möta upp Pontus och ta bussen till birsta för lite tisdagsshopping!

kom inte på nån bättre rubrik
DATUM: 2012-11-19 / TID: 12:33:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Kändes väldigt jobbigt att gå upp imorse när klockan ringde klockan halv nio, jonas åkte till skolan och jag tog en promenad iväg till jobbet. Är nu hemma hos mig vilket va ett jäkla bra tag sen. Ligger och kollar på mtv och läser lite bloggar. Hade planerat att städa rummet nu när jag ändå är hemma men när jag kom hem va det redan fixat så nu ska jag fylla upp badkaret och lägga mig där en stund. Resten av dagen är ganska oplanerad men natten spenderas iallafall hos Jonas, men det är väll ingen nyhet vid det här laget.

söndagsmys
DATUM: 2012-11-18 / TID: 20:52:38 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Jag och Jonas har passat på att lånat mormors lägenhet för kvällen eftersom hon är i Stockholm, va på affären och handlade middag, fick bli tacos idag vilket satt jäkligt fint en kväll som denna. Har precis kollat på solsidan så nu ska vi flytta oss till sängen och vänta på att Beck ska börja. en riktigt mysig söndag med min älskade!




biomys
DATUM: 2012-11-17 / TID: 23:33:25 / KATEGORI: /  0 kommentarer

kom nyss hem efter att ha varit på bio med min kärlek. var äntligen våran tur att se sista delen av twilight och jäklar var bra den va!! Nu har vi precis ätit glass med varma hallon så nu ska vi krypa ner i sängen, slå på en film och bara mysa, imorgon blir det en ordentlig sovmorgon eftersom jag varit uppe innan nio hela veckan. underbart!






äntligen helg
DATUM: 2012-11-16 / TID: 12:57:04 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev inge bloggande igår men jobbade från 7 till halv 5 sen åkte jag hem till Jonas så käkade och duschade vi sen låg vi i sängen resten av kvällen. Upp halv sju imorse och dra sig iväg till jobbet, slutade halv tolv och är nu hemma hos Jonas, käkade precis lunch med honom innan han åkte tillbaka till jobbet. Om drygt en halvtimme ska jag börja traska ner mot stan för ett besök på arbetsförmedligen sen banken och efter det åker jag hem hit igen och inväntar att min karln ska sluta jobba, ikväll blir det fredagsmys med jäkligt bra filmer och förmodligen någonting smarrigt att tugga på, ska bli så skönt att bara ligga inne och rå om varandra, utan massa måsten.love it!

20121114
DATUM: 2012-11-14 / TID: 12:53:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nyss kommit hem från där jag käkade lunch med Jonas, eller hem och hem är rättare sagt hos jonas. Han åkte precis tillbaka till jobbet och jag väntar på min far som ska komma och hämta mig, spenderar alltså denna dag nere i Sundsvall med honom, vad vi ska göra är ganska oklart men ska förbi banken och hämta ut mina pengar sen förbi telia. Nuu ska jag läsa lite bloggar och plugga på körkortet tills han kommer. pussopuss

Tisdag
DATUM: 2012-11-13 / TID: 23:09:35 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Vaknade upp morse och mådde mycket bättre. sov till tolv när Jonas kom hem så käkade vi lunch innan han åkte tillbaka till jobbet. Efter det städade jag undan, kollade på film med Enya och Jonathan och plugga lite körkort innan han kom hem. sen dess har vi vart hem till mig och hämtat kläder, duschat och kollat på portkod 1321, dock suger det att avsnitten är 12 minuter långa. Nu har vi iallafall precis käkat kvällsfika och ska väll strax lägga oss. Imorgon startar jag dagen med ett ärende på stan sen lunch med pojkvännen. Godnatt

om vingarna bär
DATUM: 2012-11-12 / TID: 13:39:17 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Klockan ringde halv tio imorse så hoppade jag i kläderna och kladdade på mig lite smink innan Jonas kom och hämtade mig. Åkte hem till honom och käkade lunch sen la vi oss i sängen och kollade på gårdagens avsnitt av solsidan. Han åkte iväg till jobbet för en halvtimme sen och jag ligger i sängen och kollar på alvin och gänget, tror möjligtvis att magsjukan är påväg med tanke på att Jonas syskon hade det i helgen och jag mår just nu skit, Jonas mådde inte så bra när han åkte heller men kan ju hoppas att han klarar sig tills han slutar klockan 4, så resten av våran dag kommer förmodligen spenderas i sängen. Nu ska jag återgå till filmen och försöka vila en stund. 
 

söndagsmys
DATUM: 2012-11-11 / TID: 19:52:25 / KATEGORI: /  0 kommentarer

känner att bloggen är jäkligt tråkig just nu men har varit med Jonas varje dag senaste veckorna och har laddaren till både system och digitalkameran nerpackad sen flytten så måste hitta dom så man har annat än mobilbilder att ladda upp. Igår firade vi iallafall Frida som fyller år, spelade kort, snacka skit och drack alldeles för många glad vin innan jag mötte Jonas och vi gick hem till honom. idag har vi bara legat i sängen och kollat på film. är nu hos mormor och har precis käkat så ska slå på film nu. imorgon är det en ny vecka igen som kommer bestå av jobb, träning och häng med pojkvännen!

15:24
DATUM: 2012-11-11 / TID: 15:25:08 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Varit värdelös på att blogga senaste tiden men ikväll när jag kommer till mormor ska jag sätta mig och skriva och bjuda på några bilder från den senaste veckan.

big dreamer
DATUM: 2012-11-06 / TID: 15:05:27 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vaknade som vanligt upp bredvid grabben imorse, skickade iväg honom på jobb kvart i sju imorse sen somnade jag om innan det va min tur att dra iväg klockan nio. Klockan tolv kom han hem igen så käkade vi lunch och pussades lite innan han skulle iväg och jobba igen. Tog sen en promenad hem med Elin i telefon så bestämde vi oss för att ta en tripp till birsta så sitter just nu och inväntar henne. Efter birsta åker jag hem till min fina igen så får vi se vad vi hittar på. (Ni får även klara er utan bild, har alla på minneskortet som är hemma hos Jonas.) Ha en bra dag. 

hungry hearts
DATUM: 2012-11-04 / TID: 10:30:00 / KATEGORI: /  0 kommentarer

i fredags kom familjen min hem till familjen Norlin för middag och Halloweenfest, hade en jäkligt bra kväll som innehöll alkohol, dans och skitsnack. Runt ett tog jag och Jonas en taxi till Elin men va bara där i en halvtimme innan vi åkte tillbaka till honom. Igår mådde jag som jag förtjänade men bestämde mig ändå för att dricka så efter lite mat,en dusch och några cider så började det ordna upp sig. Förade hos Jonas med han och Simon innan vi tog taxi till äbro där det va partaj. Kom hem till Jonas igen strax innan tre så käkade vi pizza innan vi la oss.ligger just nu i sängen och andas ut efter helgen, lite smått med ångest har jag också över alla pengar jag kastat ut på taxi,mat och alkohol..men man lever ju ba en gånggg. Runt ett iaf ska bli upphämtad av pappa och therese så ska vi åka till högakusten och käka lunch, perfekt en söndag som denna. Nu ska jag lägga mig och njuta innan jag måste upp fixa ordning mig. hörs ikväll då jag tänker bjuda på några bilder från helgens bravader.

första november
DATUM: 2012-11-02 / TID: 00:19:44 / KATEGORI: /  0 kommentarer

nästan blivit som en vana att bara blogga innan jag ska sova, igår vart det iallafall partaj och det va väl sådär, medans alla sen drog på efterfest gick jag hem med karln min och sov. Idag har vi varit med simpan, käkade mini och kollade på film. efter att vi kört hem honom städade jag iordning rummet och tände lite ljus sen hoppade vi in i duschen. ligger nu i sängen och kollar på tv. Imorgon startar jag dagen med att luncha på stan med min fina vän Elin. Nu ska jag vara lite social med Jonas. Godnatt