slide show

bankbesök och bananpannkaka
DATUM: 2016-01-26 / TID: 16:54:09 / KATEGORI: Vardag /  2 kommentarer

Jobbade till två idag sen blev det ett besök på banken, eller blev lite fler än så faktiskt, fick hoppa mellan Nordea och Handelsbanken tre gånger innan jag fick den hjälp jag behövde. Tog sen en sväng förbi dollar innan jag åkte hem och gjorde för första gången bananpannkaka, va över förväntningarna faktiskt. Mumsss.
Nu sitter jag och kollar på O.C medans jag väntar på att Hannah ska bli redo för att åka och träna sen ska jag trycka middag och kramas med majsan en sväng.
 
 
 
 
 
 

måndag
DATUM: 2016-01-25 / TID: 20:58:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Måndag idag, den 25e tillomed, vilket innebär löning. Vilket jag antar att många inkl. jag är väldigt nöjd över efter denna månad som vart -  Jobba, träna, skriva mat och shoppinglista, betala räkningar och nu kom vi alldeles innanför dörren efter att ha storhandlat, och det är alltså vad min dag bestått av. Ganska trevligt om jag får säga det själv.
 
Nu tänkte jag avnjuta en redbull framför ett avsnitt av O.C innan jag ska knoppa.
 
 
 

sundayyy
DATUM: 2016-01-24 / TID: 14:24:37 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

I fredags åkte jag med Emelie och Elin ner till Isabelle i Timrå för lite kvalitetstid med varandra. lite vin och skitsnack va välbehövligt. Igår var det kalas för mormor som fyllde år i måndags så smörgåstårta bjöds det på vilket satt fint i kistan. Stannade nån timme innan jag och Jonas begav oss hemåt och slog oss ner i soffan - där jag spenderade hela kvällen, riktigt skönt.
 
Idag startade jag dagen med ett gympass med Hannah - det bästa med att inte gå ut på lördagar, man har hela söndagen till att göra lite roligare saker än att ligga i soffan och trycka bakispizza;)
 
Idag står middag hos mormor på schemat sen dega i soffan framför O.C och göra sig redo för kommande jobbvecka.
 
Två snapchat bilder är vad jag har och bjuda på
 
 
 

stockholmstripp
DATUM: 2016-01-18 / TID: 18:42:52 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

God mat - kramar - shopping - vin - träffa nya härliga människor - skratt i mängder - myskvällar. Det är kortfattat vad min helg i Stockholm bestod av.
 
- Jessica ska bosätta sig i huvudstaden några månader för att gå makeup linjen så bestämde mig för att följa med för att få lite kvalitetstid med henne och Ebba + Daniel som är Ebbas rumskompis som jag fick lära känna i helgen vilket var jätte roligt. och förutom att alla va småkraslig så va helgen väldigt lyckad och jag längtar redan tillbaka.'
 
 
 
 

 
 
 

besök hos veterinären
DATUM: 2016-01-11 / TID: 15:27:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Imorse ringde jag upp till kusthöjdens veterinärmottagning för att boka in en undersökning på Doris eftersom hon är så undernärd och väger noll och ingenting och fick tid redan samma dag kvart i tre. så kom precis hem därfrån och allt såg bra ut. ska börja köra på mat för kattungar för henne då hon måste få i sig mer näring så får vi hoppas att det hjälper. Lillhjärtat mitt.
 
Ska skriva en matlista nu så vi kan åka och handla när Jonas slutar sen står träning med Hannah på schemat och ikväll ska jag äntligen mysa med Bells.
 
 
 

lördag
DATUM: 2016-01-10 / TID: 11:50:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Va riktigt skönt med en lugn lördag igår. Va ett tag sen sist känner jag. Låg i soffan och myste med vilddjuren här hemma hela dagen sen vid sex åkte jag till mormor som ville bjuda på middag, vilket blev plankstek som satt som smäck. Vid nio kom Jonas hem från fjällen så åkte hem och plockade upp honom och åkte och handlade lite lördagsmys innan vi slog ner rumporna i soffan framför fast and furious 7 eftersom jag konstigt nog inte hade sett den än. En perfekt lördag.
 

Fredag
DATUM: 2016-01-08 / TID: 15:26:16 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

inatt kom yrseln tillbaka som en käftsmäll. Lite bättre under dagen men kanske måste acceptera att jag måste ta det lite lugnt några dagar framöver så ska jag förhoppningsvis bli återställd. Speciellt eftersom jag åker till Stockholm på torsdag. vore synd om det håller i sig tills dess - Annars, fredag idag och kvällen ska spenderas med tjejerna. Laga mat och bara ta det lugnt, känns som att det är det som behövs. Ne nu måste jag fixa ordning det sista här hemma innan dom kommer. PUSS

 

 

160105
DATUM: 2016-01-05 / TID: 20:25:27 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Tisdag idag och förutom att jag har liten yrsel kvar så är jag så gott som botad - Så idag åkte jag ut med Helen och Linda för att grilla lite och få lite friskluft efter dessa dagar som instängd sjukling. Men satan i gatan vad kallt det var så vi grillade hamburgarna sen åkte vi hem till Linda och åt middag där istället.
 
Nu är jag hemma och bänkad framför vänner och ska snart springa ner i tvättstugan och hämta tvätten - och förutom tvätt som hänger överallt så är julen borta här hemma, blev så rastlös igårkväll så plockade undan all julpynt förutom två ljusstakar och sen fick sig lägenheten en rejäl omgång så nu är det skinande rent här hemma - en ny vardagsrumsmatta bara så är jag nöjd, och det ska jag på jakt efter imorgon.
 
Min lille bebby
 
 
 
 

årsresume
DATUM: 2016-01-03 / TID: 23:31:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 
 
Året började bra, i februari åkte jag två veckor till Thailand och njöt tiil fullo
 
 

mars - april bestod mest av härliga utgångar och mys med tjejerna
 
 
 

Maj däremot var lite mer händelserik. Jag hade bröstoperationen inbokad som jag funderat på så många år, vilket var det bästa jag gjort - sen var det brännbollsyran som rockade fett!
 
 
 
 

Juni bestod av studentfirande, midsommar i norrfälls och bråvalla -  en awesome månad!
 

Juli - hawaiiparty när elin bastade 22, en weekend i Ungern och en otroligt bra semester till Gotland med Sanna och Linda
 
 
 
Augusti - En väldans massa mysiga sommarkvällar med majsan och som avslut på sommaren blev det en två veckors underbar emester på Mallis med min familj
 
 
September var månaden jag träffade Ebba och vi två tog en resa till Stockholm och jag fick lära känna en helt underbar person
 
 

Oktober är ju alltid en bra månad då det är dags för fölsedagen. Så jag och isabelle slog ihop våra och hade en kick-ass födelsedag. Sen blev det två halloweenfiranden, först i Stockholm med ebba isabelle och Josefin sen hemma i stan med tjejerna.
 
 
 

Ja och December - Dop för min kusin, 4 små kattungar kom, uppesittarkväll, myskvällar, julafton, juldagsfest, redline-kryssning och nyårsafton. En stressig men väldigt bra månad, som vanligt. 

2016
DATUM: 2016-01-03 / TID: 19:05:03 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

2016 är här och året startade inte direkt som jag hade hoppats på kanske. Vaknade upp i fredags med en jädra yrsel och kräktes mer eller mindre hela dagen. tillslut när det hade hållt på i tio timmar orkade jag inge mer så ringde 1177 som skickade mig till akuten direkt. Kom ner vid tio på kvällen och fick ta prover sen fick jag sitta i väntrummet från 23 fram tills att klockan slog 05.30 på morgonen när jag äntligen fick ett rum. tro om man va less. Fick då träffa en läkare och trodde jag äntligen skulle få åka hem när dom bad mig sova över för att åka in på hjärnröntgen på morgonen. Efter mycket om och men slog klockan tolv och jag fick äntligen åka hem efter att ha fått förklarat för mig att jag åkt på kristallsjukan, eller högersidig godartad lägeyrsel. Ingenting allvarligt men förjävla jobbig grej att dra på sig kan jag säga. så dom senaste dygnen har varit förjävliga bokstavligt talat. Håller alla tummar och tår jag har för att det snart ska gå över. Hoppas erat år startade lite bättre än mitt