slide show

Första advent
DATUM: 2015-11-29 / TID: 10:46:15 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev en skön hemmakväll igår endå. En riktig griskväll skulle jag vilja säga med pizza & chips och gud vet vad så man låg som en strandad säl i soffan tillslut. Men man ska ha såna kvällar också.
 
idag är det första advent och vi har lite att stå i nu på förmiddagen. Måste åka och slänga en jädra massa grejer som står ute på gården och i trappen då vi snart ska få nya grannar, vi måste hinna åka och handla sen måste jag hinna hem till södra vägen och kramas med Edvin innan han åker hem idag. och det måste vi hinna innan vi ska ner på skyltsöndag. sen blir det nog ganska lugn kväll. Jonas ska åka iväg till Sveg igen till veckan och jobba så får se om han åker ikväll eller imorgon.  Ha en fin dag.

julklappshandling
DATUM: 2015-11-28 / TID: 11:25:19 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår fick jag äntligen bilen fixad efter att avgasröret lossnade i Stockholm så har åkt runt i nästan en vecka med en bil som låter som en jädra traktor.och bilresan hem från Stockholm var inte det roligaste kan jag säga. Men nu låter den som den ska igen.
 
Åkte sen med Jonas till birsta för att köpa julklappar. Köpte även lite nödvändigheter till hemmet såsom nytt duschdraperi med ananaser på(!), nya julfiltar och en rullgardin till sovrummet då våran gick sönder för ett tag sen. När vi kom hem fixade vi upp allt det och tog fram det sista julpyntet så nu är det bara julgranen kvar. sen jag började slå in julklapparna jag hade köpt. jag är ganska fascinerad över att jag faktiskt lyckats köpa ganska många julklappar in November, har aldrig köpt en julklapp innan mitten av december och då överdriver jag inte ens, jag brukar alltid få springa den 23e & köpa dom sista men jag verkar slippa det detta åt. bara några få kvar nu.
 
Idag är det lördag, oklart om vad som händer. Antingen blir jag bara hemma under filten framför en bra film eller så drar jag på mig klackarna och går ut med tjejerna, återstår att se.
 
 

stockholm och kryssning
DATUM: 2015-11-27 / TID: 10:37:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Stockholm var grymt, kryssningen var grym, människorna var grym. Ja, hela helgen var bara grym!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

redo för stockhoolm
DATUM: 2015-11-18 / TID: 17:37:28 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Tänkte bara kika in och säga hej. Tvätt hänger i hela lägenheten och jag känner mig lite smått stressad över att jag måste packa inför Stockholm ikväll och ingenting är torrt hehe. Ska hinna ut och gå med sanna och sola också och även försöka somna någorlunda i tid eftersom klockan ringer 7 imorgon. Jag är så jädra taggad på Stockholm och kryssning så jag vet inte vadddd. Ne nu ska jag byta om och göra mig redo för att dra mig till sanna, hörs efter helgen! kramis
 
& imorgon får jag äntligen kramas med Ebbs igen
 
 
 

kattungar och pizzahäng
DATUM: 2015-11-16 / TID: 19:50:54 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Helgen är över och måndagen är här. i fredagskväll stod middag på bittens och bio med jonko på schemat. kollade på premiären av En underbar jävla jul och jag tyckte den va helt klart värd att se.
 
i lördags började jag dagen med en tripp till birsta med maja för att spana in julklappar, kom dock bara hem med en och sen lite saker till mig själv vilket inte riktigt var planen hehe. på kvällen stod pizzabak och myskväll med tjejerna på kapellgatan på schemat vilket var en lördag helt i min smak. super mysig. Kom hem och la mig vid två men hann inte sova mer än en timme innan jag blev väckt för att våran katt låg och höll på föda kattungar, så vi hade det vi gjorde fram tills klockan blev halv åtta på morgonen och OUFF vad kär jag är i dom små liven. fyra stycken fick hon och jag är helt tokig i dom.
 
Måndag idag somsagt, jobbade till fyra sen åkte jag och mötte upp maja för att gå till badhuset och simma. kom hem runt sju och gjorde ordning middag och nu ligger jag i matkoma i soffan framför vänner. håller på bolla lite med sanna om vi ska ta en promenad i spöregnet eller inte, återstår att se..
 
 

12/11
DATUM: 2015-11-12 / TID: 12:19:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår fyllde våran fina Frida år.  Så åkte ner till birsta med Hannah för att köpa födelsedagspresent och lite nödvändigheter innan vi åkte till timrå för att kolla hur isabelle hade fått till det i lägenheten, och hon hade lyckats fått det väldigt fint måste jag säga.
 
Runt fem mötte jag upp Sanna för våran kvällspromenad sen tog vi en solning innan vi skilldes åt för att ta en dusch och lite middag innan vi åkte till frida vid sju för födelsedagsfirande och massa struntprat tills klockan blev tio och jag åkte hem och kollade på paradise innan jag tokslocknade.
 
Tog en morgonpromenad imorse, solen låg på men nu börjar det bli kallt ute alltså. När jag kom hem kom iallafall maja förbi och pratade lite innan hon åkte vidare och jag ska snart göra mig ordning för lite mys med emelie och gudsonen:)
 
 

biomys
DATUM: 2015-11-10 / TID: 10:33:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Efter jobbet igår åkte jag nästan direkt ner till Sundsvall för att umgås med min far. Gick och åt middag tillsammans i stan innan vi satt oss i biosalongen för att se nya James bond. Väldigt bra skulle jag vilja säga, jag brukar inte vara så intresserad av såna filmer egentligen så blev glatt överraskad. Man hann ju dock bli ganska kissnödig på slutet eftersom att den var 2,5 h lång så man fick ju sitta och kämpa sista halvtimmen eftersom man inte ville missa nått :)
 
Hemma nu igen och myser framför Hobbit med min lillasyster som precis kom hit, fick åka hem från skolan då hon mådde dåligt så då fick jag kramas med henne lite. Ikväll blir det promenad och solning med sanna innan jag åker hem till mormor för middag. skönt att man sluppit laga mat själv nu några dagar ;)
 
 
 
 

farsdag och födelsedagsfirande
DATUM: 2015-11-08 / TID: 17:33:14 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag fyller min fina lillasyster elva hela år och det firandes såklart med tårta och presenter med släkten. Blev där nån timme innan jag kramade henne hejdå och åkte iväg med min fader och farmor till höga kusten för en farsdagsmiddag och även där delades det ut presenter och kramar. En riktigt mysig söndag med andra ord.

 

 
 
 

lörrrday
DATUM: 2015-11-07 / TID: 23:55:08 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Imorse körde vi första flyttlasset till timrå till bells nya lya, riktigt mysigt hem hon skaffat sig även fast jag inte riktigt kan acceptera att hon flyttat ifrån mig även om det bara är en 20 minuters resa.
 
Åkte i alla fall till birsta efter att vi tömt släpet så käkade vi lunch och jag handlade present till min far inför farsdag imorgon. Kom hem runt fem och hoppade in i duschen och gjorde min redo inför kvällens middagsplaner på bittens med ett skönt gäng. Riktigt mysigt faktiskt. dom glömde även min mat så fick den gratis istället, riktigt niceee.
 
Åkte sen hem till mig hela högen och slog oss ner framför en film, eller ja, planen var väll att se filmen men satt väll mest och snackade istället. Kryssning hann vi tjejer boka också, den 28/12 alltså, oh så nice.
Nu har alla åkt förutom linda så nu ska jag socialisera mig med henne, pok
 
 
 
 

fredagsmys
DATUM: 2015-11-06 / TID: 19:30:57 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Packa ihop bells liv i lådor och fyllt flyttbilen, ätit middag, handlat och nu myst ner oss i soffan och väntar på att filmen ska dra igång på tvn medans dippen gör sig redo i kylen. nu står fredagsmys på schemat och imorgonbitti kör vi första flyttlasset till hennes nya lägenhet.
 
 
 
 

friday
DATUM: 2015-11-06 / TID: 10:27:26 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fredag och vädret är riktigt värdelöst idag. Tog en promenad imorse och hela stan är täckt av dimma. Har precis duschat och ligger i soffan och väntar på att klockan ska slå lunchtid så man kan stoppa någonting i magen. inte sådär jätte stressig morgon alltså.
 
Vid tolv ska jag i alla fall träffa bells så ska vi åka och tvätta bilarna våra sen ska vi packa, packa och packa eftersom att vi ska påbörja hennes flytt till timrå imorgonbitti så vi har det vi gör alltså, och det är väll ungefär det hela dagen kommer bestå av.
 
 
 
 
 

sex månader med mina juveler
DATUM: 2015-11-05 / TID: 17:05:38 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

5 november, alltså sex månader sen jag vaknade upp med mina nya boobies uppe på polarkliniken i Umeå, det bästa jag gjort trotts den hemska smärtan som ( tyvärr) kom med på köpet
sex månader sen så idag får jag kasta bort tejpen som suttit på stygnen vilket känns väldigt skönt! herregud vad fort tiden går, sex hela månader och jag är så otroligt jävla gladdd.
 
tänkte visa för och efterbild men dom riktigt förbilderna har jag slarvat bort någonstans så ni får nöjd er med dessa så länge, haha
 
 
 
 
 

November
DATUM: 2015-11-03 / TID: 21:04:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vilken värme vi haft som senaste dagarna så idag startade jag dagen med en morgonpromenad i solen innan jag gjorde ordning frukost och myste ner mig i soffan framför Greys anatomy som jag börjat att se igen.  Vid halv två åkte jag til elin en sväng innan hon skulle jobba sen hade jag en date med Sanna inbokad. Vi åkte och handlade på coop sen åkte vi hem till mig och lagade korvstroganoff, och avslutade sen kvällen med en kvällspromenad och en solning. Nu har jag precis tagit mig en dusch och ligger nerbäddad i soffan med tända ljus framför greys i väntan på paradise, om jag håller mig vaken tills dess sattsäga.

halloween
DATUM: 2015-11-03 / TID: 08:37:31 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

stockholms weekend, 40årsfirande, sleepovers, sorligt avsked av Ebba som flyttat till Stockholm och tre halloweenfiranden är väll ungefär det som hänt sen sist. Här har ni lite bilder från dom här veckorna