slide show

Thursday
DATUM: 2014-11-27 / TID: 21:29:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Åkte ner till pappa igår för att spendera kvällen med honom. Käkade middag på O'learys och snackade om allt som hänt sen sist. Avslutade sen kvällen med grönsaker & dipp framför tvn. Mysigt med lite kvalitetstid tillsammans då vi inte ses allt för ofta.
 
Började halv nio imorse så fick åka från Sundsvall strax efter halv åtta. Hade stängning idag så slutade halv sex  så ringde jonas vid fem och sa att vi skulle till birsta så åkte hem och bytte jacka sen åkte ni ner för att äta middag och kolla på lite julklappar, gick sådär då vi kom hem med grejer till oss istället, men finns tid kvar för resterande julklappar, till veckan eller någonting.  sen fick vi plocka upp elin i bye rast, bussen från Stockholm hade gått sönder så dom blev ståendes där, tur vi precis skulle lämna birsta när hon ringde.
 
hemma och bänkad framför bigbrother nu medans jonas leker med sin nya radiostyrda bil han köpte, karlar..  Imorgon får jag sova till halv tio vilket ska bli otroligt skönt då jag fått klivit upp runt sex varenda morgon denna vecka. Sen är det äntligen helg, och finns väll ingenting bättre start på en fredag än lite sovmorgon.
 

YESTERDAY
DATUM: 2014-11-23 / TID: 11:28:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 
Kvällen igår var väldigt lyckad. Jag och frida tog en drink hemma hos henne när vi fixade oss innan vi åkte till Sanna där resten av tjejerna befann sig. Va dock inte där så länge innan Jonas ringde och sa att dom va påväg för att plocka upp oss i partybussen. Väldigt kul faktiskt att få göra kvällen lite annorlunda från alla andra helgen. åkte lite över en timme innan vi åkte tillbaka till sanna igen. Lyssnade på gamla godingar och dansade, mycket.
promenerade ner till krogen runt..12? ja någonstans där måste den varit men jag va inte kvar inne så länge utan åkte hem och käkade ganska på en gång. vilket jag är glad över idag då jag endå mår tillräckligt dåligt.
 
Planerna idag är till at först sitta kvar här i soffan några timmar innan jag ska orka klä på mig. sen måste jag upp med julgardinerna idag också, som jag längtat till det! ikväll blir det i alla fall middag hos mormor sen blir det väll bara en lugn kväll med Jonas.

can't stop dancin'
DATUM: 2014-11-22 / TID: 12:04:39 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Lördag idag och vin står på kvällens schema. Hade väll egentligen planer på att vara nykter i helgen men eftersom både Jonas och tjejerna ska ut så finns det väll ingen anledning till att stanna hemma själv så får bli en utgång endå, vilket jag inte hänger så mycket läpp över direkt då jag tror att kvällen kommer bli grym.
 
Tänkte försöka hinna följa med jonas och hans friends till birsta en sväng under dagen också. Måste inhandla mig en ny mascara eftersom min förra ville lämna mig spårlöst på min födelsedag. efter att jag använt den en gång, surt. men bara bita i det sura äpplet och köpa en ny. Tänkte även passa på att köpa julgranen också så det är gjort.
 
Fick en försenad födelsedagspresent på posten häromdagen. En prenumeration på Sofis mode. Förra året fick jag på Hänt bild så passar ju bra men en ny tidning i år. Älskar att läsa tidningar men tar mig aldrig till att köpa själv när jag väl är på affären så då passar ju detta perfekt. Fick även med två kroppsprodukter från Body shop - en kroppstvål och lotion med doft av mango. perfekt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

äntligen helg
DATUM: 2014-11-21 / TID: 13:44:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Hade ett kort arbetspass idag, började kvart över tio och kom hem halv två. riktigt skön fredag med andra ord. Hemma nu och pussas lite med katterna och fixa undan tvätten innan jag ska åka och hämta systrarna på skolan klockan två och följa med dom hem en sväng.
 
kvällen i sig är väll ganska oklar än så länge. ska iväg med frida efter fyra någongång och sola sen ikväll blir det väll idolhäng med tjejerna som det ser ut just nu i alla fall. festligheterna sparar vi tills imorgon i alla fall så hur det än ser ut så blir det en lugn fredag.
 
 
 

You make my love come down
DATUM: 2014-11-20 / TID: 20:45:01 / KATEGORI: Vardag /  2 kommentarer


Idag ställde jag klockan på sju så jag skulle hinna med mig lite innan jag skulle hem till Emelie för en pratstund med henne och mys med Elias innan jobbet drog igång.  Slutade vid fyra och åkte hem och runt fem gick vi och åt middag hemma hos jonas föräldrar. Tog oss även i kragen och åkte och pantade all pant vi samlat på oss dom senaste veckorna så det är gjort så passade vi på att fylla skafferi och kyl litegrann.
 
Har nu städat undan i lägenheten och tänt ljus. Älskar det med den här årstiden, få släcka ner och tända ljus överallt med en filt och en kopp te - plus lite pussar från killen då. Men vem tycker inte om det med hösten egentligen.
 
Nu ska vi snart springa ner och kasta in en ny tvätt sen ska jag kladda på mig en ansiktsmask och hoppa i myskläderna framför dubbelavsnitt av BB. Imorgon blir det liten sovmorgon då jag börjar kvart över tio. härligt.

jag skålar
DATUM: 2014-11-17 / TID: 10:53:48 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

fullspäckad helg är vad jag har haft. i fredags spenderade jag emelie och elin kvällen hemma hos isabelle med vin och tjejsnack innan vi promenerade upp till krogen och tog några drinkar in på småtimmarna.
 
I lördags mådde jag piss konstigt nog då jag inte tyckte det blev alldeles för mycket men va bara till att hoppa i kläderna och åka till drakborgen då min yngsta lillasyster hade födelsedagskalas där nere. kom hem vid tre och då var det bara till att ta en dusch och tagga om för inflyttningfest hos Linda.
 
Igår blev det några slappa  timmar hemma hos hannah på förmiddagen sen träffade jag emz,bellsan och elin en sväng innan jag åkte hem till mormor och käkade middag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

äntligen lite nytt i bloggen
DATUM: 2014-11-12 / TID: 17:31:49 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nu har Emelie pillat klart med designen, i stort sätt, hon skulle kolla på lite finjustering ikväll men annars så är jag super nöjd. Kul med lite nytt.
 
Kom hem från jobbet för en liten stund sen och håller på göra ordning middag, får se när jonas ramlar innanför dörrarna, han har varit på en liten spännande grej i Kramfors hela förmiddag så ska bli kul att få höra hur det har gått när han kommer hem.
 
Annars kommer kvällen va rätt lugn i sig, onsdag idag så det är ju parceremoni i paradise som vanligt ikväll sen innan det är det big brother så det är väll det jag kommer sitta bänkad framför. ska hinna åka och ta mig en solning också innan dess.. och handla.. och posta paket, så har endå det jag ska få gjort ikväll. så får se när jag sticker iväg och gör det. Imorgon ringer alarmet strax efter sju så blir inte alldeles för sent ikväll sen imorgon efter jobbet ska jag och jonas tillsammans med våra familjen åka ner till Sundsvall över kvällen för lite torsdagshäng.
 
 

bloggen under repetition
DATUM: 2014-11-11 / TID: 22:41:38 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

har lagt min blogg i emelies händer så den är under repetition. uppdaterar så fort den är klar, kram