slide show

Tillbaka i Härnösand,
DATUM: 2014-03-29 / TID: 10:48:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår jobbade jag min sista arbetsdag nere på SEB i stockholm. Känns lite tråkigt att lämna alla fina människor där nere men kände att det inte riktigt va min grej så nu är jag tillbaka hemma i Härnösand idag vilket känns skönt faktiskt! Kom hem runt halv ett igår natt så åkte hem och sov på en gång och vaknade för en liten stund sen och ska snart få lite frukost i magen. Planerna annars idag är att träffa tjejerna, försöka hinna köpa mig en ny mobil sen ikväll ska jag vara barnvakt och bara ta det lugnt, alldeles för längesen jag hade en nykter helg så det behövs känner jag! Nu måste jag ta tag i all min packning som fortfarande ligger ute i bilen.
 
 
 

Måndag
DATUM: 2014-03-24 / TID: 18:26:25 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Åkte hem till Härnösand i fredags, sa till karln och tjejerna att jag va tvungen att jobba över tilll 10 i fredagskväll och att det inte va någon ide att åka hem efter det, blev dom lurad dom små jäklarna ;) Tog det bara lugnt i fredags då jag va hemma halv ett på natten. I lördags på förmiddagen va jag hemma hos karln med våra föräldrar och drack och grillade innan jag åkte till Elin där tjejerna väntade! Drack och spelade spel sen ramlade det in mer och mer folk och kan kalla det en lyckad lördag. Blev dock inge krogen för mig vilket va lika bra kände jag igår när jag vaknade. Tog tåget tillbaka till stockholm igår vid halv fem, ensam och bakis och jävlig på tåget va ingen höjdare men jag överlevde, däckade i sängen direkt när jag kom hem så det va skönt!
Måndag idag, jobbdagen va lugn, gick rätt fort och nu har jag precis fått i mig lite käk, tänkte hoppa i springskorna och stoppa in hörlurarna i öronen och ta en kvällsprommis innan jag ska ta mig en dusch och ta det lugnt framför några avsnitt av Oth, låter som en bra eftermiddag en måndag som denna!  puss
 
Finaste tjejerna!!

 
 

Tisdag
DATUM: 2014-03-18 / TID: 18:17:50 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Kom hem från jobbet för drygt en timme sen, hunnit käkat mat och kastat in en tvätt och ska snart fylla upp ett bad. Sjukt trött idag så ska bli skönt att ba ta de lugnt och glo på serier resten av kvällen. ska försöka komma i säng rätt tidigt ikväll!  Onsdag imorgon, då har halva veckan redan gått förbi,planen va egentligen att åka hem till stan i helgen men då jag ska hem nästa helg istället vilket är viktigare tror jag att jag blir kvar här i stockholm denna helg också. Kan va skönt att ta en helg och ba ta det lugnt, bo i ett par mjukiskläder och ba ligga bänkad framför några bra filmer! Nuu ska jag fylla upp badet och slå på några avsnitt av One tree hill!

freedag och strålande väder
DATUM: 2014-03-14 / TID: 09:22:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

haft det lite upp&ner här nere därav dåligt bloggande, men nu har allt fallit på plats. Fredag idag och det är jätte fint väder ute!☺ nackdelen är att jag jobbar lååång dag så får försöka njuta av solen på lunchen! Ikväll kommer även hannah ner till stockholm och stannar över helgen,såå bra! 👌
 

löördag
DATUM: 2014-03-08 / TID: 09:01:08 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Gud vad jag hatar det här, man kliver upp sju hela veckan sen när äntligen helgen är kommen så vaknar jag 8 (!!). Hur frustrerande e inte de då. Kom iallafall hem till stan vid nio igår så åkte jag till Hannah direkt och träffade tjejerna.Snackade strunt och tog det lugnt hela kvällen innan jag åkte hem vid 2 och somnade runt 3 någongång. Planerna idag är så att vid två ska vi ner på bolaget sen kika runt på stan lite, ta en solning sen hem till Hannah och göra sig ordning inför kvällen, ikväll ska vi drinka, mycket. 

Torsdag
DATUM: 2014-03-06 / TID: 19:50:20 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Jobba, äta, dö. Känns lite som att mina dagar sett ut så nu först veckan vilket är anledningen till denna sjukt kassa uppdateringen. Va ut och käkade igår, köpte att par nya solglajjor och sen åkte vi in till stockholm city och kikade runt. Torsdag idag, vilket innebär att imorgon är det fredag!! Slutar en timme tidigare imorgon så vid fyra åker vi hem till kära Härnösand över helgen. ska bli jäkligt skönt att få umgås med tjejerna igen :) även om det bara är för en helg innan jag på Söndag igen åker hit. Kollar just nu på Top model och ska snart hälla upp ett bad innan sen slå på en bra film innan jag ska sooova. Ska bli sååå skönt att slippa kliva upp tidigt på lördag kan jag ta och tala om för er!! Nu ska jag hänga upp tvätten sen hälla upp badet, pussopuss 

första jobbdagen
DATUM: 2014-03-03 / TID: 21:23:39 / KATEGORI: jobb /  0 kommentarer

Första arbetsdagen avklarad, gick bra! Va jäkligt lugnt så ska bli spännande att se hur jag klarar av det när det blir mer stress;)Men ska nog gå bra dee! kom hem vid halv sex, käkade och hoppade i myskläder. Kollat på PLL och Top model och ska slå på ett till avsnitt av pretty little liars innan jag ska sova, känns lite ovant att alarmet ringer vd sju på morgonen och man kommer hem strax efter fem på dagarna, meen skönt när man väl kommer in i en rutin, kan man uppskatta helgerna lite mer! Dom flesta helgerna kommer väll dock gå åt till att pendla fram&tillbaka mellan stockholm och Härnösand,  med de e det väll värt;)

Framme i stockholm
DATUM: 2014-03-02 / TID: 10:32:43 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ber lite om ursäkt för hur bloggandet har varit men har spenderat den senaste veckan med mina fina tjejer så har lagt bloggen åt sidan. Har käkat god mat, snackar en massa strunt och bara umgåtts hela veckan, i lördags gick jag ut med hannah, fick även sällskap av två grabbar, kollade på lets dance och spelade drickspel sen vid ett gick vi ner på krogen. Hade en bra Fredag med andra ord! Igår så stod alarmet på kvart i sju så efter tre timmars sömn va man inte kaxig, men va bara att kliva upp och göra sig redo för resan till stockholm, där jag nu kommer bo dom närmaste tre månaderna då jag fått jobb på SEB banken här nere. Lite blandade känslor angående det, känns surt att lämna alla fina där hemma även om det bara är nästan tre månader sen är det första jobbdagen imorgon så skulle ju ljuga om jag sa att inte va dödsnärvös, det sköna är ju att min faster också jobbar där så man har ett litet stöd i början. Sen kommer jag försöka ta mig hem till härnösand så ofta jag kan, redan i helgen faktiskt. haha, men då har jag skjuts både upp och ner så då måste jag ju passa på:)
 
Igår så åkte alla in till stan och jag fick uppgradera garderoben då jag inte har så mycket till "bank kläder" hemma;)även nya skor och lite sånt. På kvällen blev det tacos sen somnade jag jäkligt skönt redan vid elva. Nyss ätit frukost och tänkte ta mig en dusch så man ser ut som en människa igen. Glömde också minneskortet hemma i stan, såklart, men ska hem i helgen så får hämta det så och tills dess kommer ni få nöja er med mobilbilder. kram på er hörrni.