slide show

helgens bravader
DATUM: 2014-01-27 / TID: 21:06:59 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Då va helgen över, mycket som hänt. Va ut i fredags med tjejerna,pontus&fredrik, skulle sen ner på krogen men fick ett samtal som slutade med att Isabelle fick köra ner mig och svärmor till akuten där min grabb hade hamnat upp. Behöver inte gå in så mycket på det, han mår bra nu vilket är huvudsaken. stannade kvar där med honom över natten och kom hem till stan lördagförmiddag. åkte sen iväg på några ärenden med hannah innan vi fixade oss för kvällen, va hemma hos henne och drack innan vi åkte ner på krogen.
Igår, söndag, mådde jag som en påse med skit, en av dom värre bakfyllorna om man säger så. käkade lunch med hannah och helen sen åkte jag hem till mormor och låg i soffan, heela kvällen. och nuu är det måndagkväll, hade halkbanan imorse, va jävligt nervis men gick galant och va jäkligt skojj! Åkte sen till sundsvall med Hannah och är nu hemma igen, ska ta en dusch nu och invänta PH sen ska jag sova, är så sjukt trött, gått upp tidigt nu dom senaste dagarna och ser fram emot en sovmorgon imorgon:))
Kameran är kvar hos Hannah så bilder från helgen lägger jag upp imorgon!
 
En bild från halkbanan imorse kan jag iallafall bjuda på.
 

freedag
DATUM: 2014-01-24 / TID: 13:24:12 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Sitter i sundsvall nu och kollar på hannah som håller på färga håret! ska sen in på birsta en sväng innan vi åker hem och gör oss ordning inför kvällens bravader!




morgonmys
DATUM: 2014-01-23 / TID: 11:26:43 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ligger i sängen framför Hart of dixie och äter frukost, inget alarm som ringde imorse med andra ord! ska snart träna och sen har jag inga andra måsten idag, huur skönt! Tänkte ta en lång dusch sen glo på satc! Magiskt:)  
 
 
 

onsdag
DATUM: 2014-01-22 / TID: 12:47:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Onsdag idag, snart helg. Taggad.  igår möblerade jag om lite här hemma och fick en ny "betjänt" av mormor då min gamla hade gjort sitt. åkte sen och kollade på paradise med tjejerna. va iväg och jobbade imorse,blåmärket på benet kan även visa att jag gjorde min första vurpa detta år, jäkligt oskönt. Nu har jag diskat och kasta in tvätt i tre maskiner, så skönt att vi kan boka upp flera samtidigt! Annars idag ska jag träna och mysa lite med hampus, inte träffat honom på huur länge som helst så ska bli väldigt skojj! och ikväll blir det väll Paradise i vanlig ordning, kanske ska va med majsan senare men det märker vi. 
 
 
 
 
 

red lights
DATUM: 2014-01-20 / TID: 13:39:28 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Mina sex timmars sömn kändes som 2 när alarmet ringde imorse, gick iväg och jobbade och gick sen hem och la mig i sängen ett tag innan jag gjorde ordning mig. Skulle egentligen käka lunch med Emelie och Isabelle idag men Emz mådde inge bra imorse så får bli senare i veckan istället. Så idag ska jag iväg och träna sen ikväll ska jag umgås med Hannah och Elin. Basta och massa mys hemma hos Elin, kolla på Paradise hotel och bara snacka strunt:) 
 
 

nittonde januari
DATUM: 2014-01-19 / TID: 15:25:21 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fick sällskap av bellsan igårkväll också, så åkte och hyrde film och handlade lite smaskigheter som tillbehör. Klockan va runt 2 när Bella åkte hem och jag och Jonas duschade innan vi gick och la oss. Vaknade runt elva och sen dess har jag jobbat, varit hemma hos mamma och kommit tillbaka till lägenheten, några från släkten från örebro va här över helgen så dom lånade våran lilla lägga. Ikväll blir det tacos och film hos mormor, myyys 
 
Fick även reda på igår att en av mina finaste vänner Emelie väntar barn, jag är såååå glad:):) 
Love uu 
 
 
 
 
 

lördag
DATUM: 2014-01-18 / TID: 17:58:50 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

myskväll med Hannah och Linda igår,handlade grönsaker och dipp och  åkte och hyrde film då vi inte hade någon dator och ladda ner film på, lite mysigt endå.
 
 
 
Gick upp runt tolv och käkade lite frukost innan jag åkte iväg och tränade med elin en timme. Åkte sen hem och duschade och gjorde ordning mig så åkte jag och Jonas upp till mormor där släkten va för att fira mormor som fyller år idag. Åt smörgåstårta och umgicks ett tag innan jag och Jonas åkte. Är nu hemma igen och ska väll ladda ner någon film och åka på affären och handla någonting sen blir det bara lugnt ikväll,sköönt
 
 
 


fredag
DATUM: 2014-01-17 / TID: 11:42:44 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår blev det mys med karln. Köpte vindruvor och nötter och la os framför två filmer vi hade laddat hem. Jonas gick upp klockan nio och åkte iväg till skolan och jag somnade om till tio då jag klev upp och tände lite ljus och åt frukost. Hoppade sen in i duschen och har nu kladdat på mig lite smink. Kollar just nu på simpsons i väntan på att håret ska torka. Klockan ett ska jag till birsta med tjejerna och blir då en lunch med pappa också, myys. Ikväll blir det lugnt, ska träna sen blir det bara myshäng med Hannah, skönt att vara nykter en helg känner jag.
 
 

femtonde Januari
DATUM: 2014-01-15 / TID: 11:05:54 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Klockan ringde nio imorse, va iväg och jobbade och har nu precis kommit hem och slagit på Greys. Ska precis äta frukost sen kasta på mig andra kläder och fixa ordning mig lite innan jag ska iväg med Amanda till körskolan och övningsköra. Ska sen iväg och träna med Elin. Va väll egentligen tänkt att göra det innan men ser nu att jag inte hinner med det. Efter det ska jag iallafall mysa med bellsan, eller ska nog hem och duscha först och kanska få lite middag i magen, tror hon skulle uppskatta det faktiskt. Ska till Hannah och hämta min kamera också så man kan gå ut och fota nu när snön fallit så fint, dock skulle solen gärna få titta fram men får se när det blir av!

kiss it
DATUM: 2014-01-11 / TID: 13:06:35 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår stod jonas för fredagsmys, va ut och käkade middag sen gick vi på bio. Såg The wolf of wall street, väldigt bra faktiskt! 3 timmar lång så sista timmen va man ju nära på att nästan kissa på sig men klarade mig, som tur va;)  Idag är det lördag och ikväll ska jag ut med Hannah, så ska snart hoppa in i duschen och kasta på mig ansiktsmask och massa sånt där tjejigt innan jag sen börjar göra mig ordning inför kvälla. Måste komma på vad man  ska laga för middag idag också, hmm.. Men nu ska jag först kolla klart på Greys. 
 
 
 

better together
DATUM: 2014-01-09 / TID: 21:28:49 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Efter jag kom hem från Sundsvall åkte jag och pappa förbi farmor och sa hej en sväng innan jag åkte hem. Städade undan i läggan lite snabbt sen kollade jag klart på nionde säsongen av Greys innan jag hoppade i träningskläderna och åkte till Hannah, Gick ut på en pw och nu börjar det bli lite kyligt ute kan man ju säga. Är nu hemma igen och kollar på fast and furious som går på tv medans Jonas står och lagar en sen middag. Ska hoppa in och ta en dusch nu sen ta på mig myskläder och käka. Ha en bra kväll:)
 

snart dags för en ny
DATUM: 2014-01-09 / TID: 15:55:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

tatuering bokad!!



Godmorgon
DATUM: 2014-01-09 / TID: 11:57:39 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

vaknade halv tolv och sitter nu och äter lite frukost innan vi ska iväg och boka tid, yay!😊




onsdagshäng med pappa
DATUM: 2014-01-08 / TID: 21:44:45 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

tog ett simpass med elin idag innan karln skjutsade ner mig till pappa. käkade middag på olearys innan vi gick på bio. Såg hundraåringen som hoppade ut genom fönstret och försvann, helt klart värt att se för dom som inte gjort det!😊 är i läggan nu och väntar på att PH ska börja sen ska vi ba chilla resten av denna onsdag. Inge alarm ringer imorgon så ska försöka sova ut, brukar dock oftast vakna halv tio dom dagarna jag inte behöver kliva upp.. nu ska jag ta en snabb dusch innan paradise börja, pussopuss

i brist på andra bilder bjuder jag på vad som landade i brevlådan igår, mitt paket jag väntat på, yay!



söndagshäng
DATUM: 2014-01-05 / TID: 20:08:40 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev en liten utgång igår, planen va att dra ner på krogen men då jag bara fått i mig en korv lite snabbt på macken så sa kroppen ifrån och jag åkte hem och la mig ganska tidigt. Vaknade upp med en liten baksmälla imorse men har nu börjat lugna ner sig. Kom nyss hem från affären och ska snart käka sen middag och glo på Greys heeela kvällen lång:) 

fredagsmys
DATUM: 2014-01-03 / TID: 20:41:49 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

sitter hemma hos nu elin med henne och hannah & vi inväntar resten av tjejgänget. film och massa struntprat står på kvällens schema innan vi ska krama sanna och frida hejdå ♡




morgonsvett
DATUM: 2014-01-03 / TID: 13:57:45 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Kom nyss hem efter att ha varit och tränat med Elin, jäkligt skönt! Ska ta mig en lång dusch sen göra ordning någon lunch och kika på några avsnitt av Greys. Ikväll va egentligen det planerat att gå ut med tjejerna då det är sanna och fridas sista kväll i härnösand innan dom åker tillbaka till gran canaria men bestämde oss för en myskväll hemma hos Elin ist, drar en utgång med hannah imorgon istället :)  håller tummarna på att paketet från Nelly hinner komma också!!

andra januari
DATUM: 2014-01-02 / TID: 13:15:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Gick upp strax efter 10 och ställde mig på springbandet ett tag innan jag gjorde ordning frukost till mig och Jonas. Sitter nu bänkad framför kanal 4 och dregglar lite över bieber och väntar på att Hannah ska komma och hämta upp mig. Träna ska vi göra sen får vi se vad för skojj vi hitt på denna torsdag. Ska iallafall hem till familjen en sväng under dagen men det får bli lite senare. nuu måste jag hoppa i skorna och borsta tänderna, eller kanske tvärtom, innan hannah kommer.

1 jan 2014!
DATUM: 2014-01-01 / TID: 17:20:25 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Gårdagen blev ganska lugn endå. Åkte hem och käkade middag hos jonas med våra familjer sen kom Frida, Sanna och Isabelle och vi spelade spel och drack drinkar och myste på. Runt halv tolv åkte tjejerna ner till hamnkrogen och jag stannade kvar hemma hos Jonas och drack champagne, smällde raketer och kysstes på 12slaget! 
 
Idag är det första januari 2014, nytt år och nya möjligheter och idag har även jag och karln 14 månader tillsammans så idag ska vi väll bara va hemma och ta det lugnt,ska iväg på affären och handla lite mat och grejer hem hit och kanske någonting gott tills kvällen men mer än så hade jag inte tänkt anstränga mig idag ;)
 
(Hade inte kameran med mig så ska försöka få tag på några bilder från gårdagen och lägga upp senare). Ha en bra dag. PoK