slide show

Fredag
DATUM: 2014-08-29 / TID: 13:32:00 / KATEGORI: Vardag /  1 kommentarer

satt hemma hos elin igår och kollade igenom jysk-tidningen och såg att dom sålde sina fina speglar för 300 istället för 700 så hämtade jonas på jobbet och åkte dit direkt och köpte en vit och guldig. har redan en likadan som hänger över soffan men kände att vi  behövde en helkroppsspegel här hemma så jag åkte därifrån väldigt nöjd.

och idag är det fredag, skönt! Och nu så kom jag precis hem efter att ha varit på Kochs och ätit lunch med isabelle. Tänkte kolla på några avsnitt av the hills innan jag ska ta tag i denna fredag. ikväll ska jag i alla fall va med bellsan, och kanske emelie, om inte hon åker in på förlossningen då hennes lilla prins är beräknad att komma idag, jag hoppas han väljer att titta ut snart då jag sitter på spänn här hemma redan!!
 
 
 

love druggie
DATUM: 2014-08-27 / TID: 11:07:45 / KATEGORI: Vardag /  1 kommentarer

igår blev det en tripp till birsta med karln. han köpte sig ett par nya jeans och två tröjor vilket satt som smäck! och jag hittade äntligen en ny vinterjacka. har aldrig riktigt fastnat för en jacka så har blivit satt jag gått runt med samma typ 3 säsonger vilket e lite tråkigt så igår slog jag till.
 
Åt sen middag hemma hos mamma där det serverades köttfärsås, kan lova att mammas gör den bästa köttfärsåsen hörrni - åkte sen på affären med frida innan vi åkte hem till mig och jonas och kollade på idol och paradise.
 
Idag ska jag låta kroppen svettas lite då jag mest suttit fast i soffan dom senaste dagarna och tryck popcorn sen ska jag ta mig en 20-minuters i solariumet. Ikväll blir det middag hos mormor så ska hon få klippa mig samtidigt sen efter det blir det väll till att åka hem och kolla på idol och paradise i vanlig ordning.
 
 

regn,vin och pussar
DATUM: 2014-08-24 / TID: 12:05:35 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

gud vad mysigt det är när det börja bli lite höstkänsla när man vaknar på morgonen så man kan tända ljus och ligga inne och kolla på film hela dagen. i alla fall när det är söndag och det regnar ute.
 
igår blev det några glas vin hemma hemma hos stefan med några skönt grabbar. runt tolv drog vi ner mot stan för att gå till hamnkrogen men kände att regnet låg i luften så kände inte riktigt för det så jag åkte hem med Jonas och käkade och kollade på film istället. Vilket va ett bra val då det började spöregna efter ett tag.
 
Vaknade för ett litet tag sen och har plockat undan och fixat tvätten så det är klart. sitter nu och kollar på tv med fördragna gardiner och tända ljus medans karln ligger i sängen och sover fortfarande. Tänkte fortsätta läsa lite i femtio nyanser av honom och göra ordning lite frukost innan man ska ta tag i den här dagen, tror dock inte att det står alldeles för mycket på schemat idag så ska väll bara kramas med jonas, typ.
 
& Igår åkte jonas till birsta och passade på att hämta min dator som äntligen är klar efter att ha varit på lagning. yey.  Det enda negativa va väll att dom va tvungen att rensa hela datorn så allt innehåll är som bortblåst, tur jag inte hann lägga över alla gamla bilder från gamla datorn i alla fall. men känner att det är dags för mig att köpa en extern hårddisk då jag är ganska bra att på få mina datorer att krascha.
 
 
 

knock you out
DATUM: 2014-08-20 / TID: 09:30:33 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

igår fick jag äntligen spendera natten hemma med jonas efter några dagar och nätter med jobb. Blev dock ingen sovmorgon då jag vart klarvaken när Jonas åkte till jobbet men legat framför några avsnitt av o.c så inte på pjåkig morgon endå. Idag står inte så mycket på schemat, ska ta mig en promis sen tänkte jag lägga mig några minuter i solariumet då jag redan tappat det mesta av färgen man fått i sommar. Sen ska jag iallafall spendera min kväll med emelie och isabelle framför idol och paradise

kräftskiva och jobb
DATUM: 2014-08-18 / TID: 14:56:30 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

helgen är över,igen. Fredagen spenderades med tjejerna.Hade kräftskiva och satt och snackade strunt under filtar med tända ljus in på småtimmarna, jätte mysigt!! Lördagen spenderades med jobb, började halv ett och slutade halv fyra igår så efter ett 27timmars pass va man rätt slut så käkade middag när jag kom hem och somnade ganska tidigt. Startade den här dagen med att luncha med Jonas innan han åkte till jobbet och tog sen en powerwalk. Kom nyss ut ur duschen och ska fixa mig lite innan jag åker iväg och spenderar ännu en natt på jobbet. 
 
 
 
 
 

you got me flyin, don't wanna ever come down
DATUM: 2014-08-12 / TID: 17:10:34 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vaknade runt halv elva idag, slog på ett avsnitt av o.c innan jag ringde majsan och vi bestämde oss för att åka hem till mamma för lite sol och bad. Blåste lite idag så efter två timmar tog vi ett runda på stan innan jag åkte och hämtade Jonas, som nu drog iväg med Tim för att åka och köpa en ny bil, förstår inte hur många bilar en människa kan äga på så kort tid men grabben blir ju nöjd iallafall. Funderar på att åka förbi Elin en sväng sen bara ta det lugnt, har några avsnitt av awkward att kolla på också sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
 
snodde bilden av majsan
 

DATUM: 2014-08-11 / TID: 14:28:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Jag är fortfarande i chock efter att jag fick höra om olyckan som hände i lördags, tror hela härnösand är det. En sån fin och glad kille som han va, det är så otroligt tragiskt att sånt här ska behöva hända. han som hade hela livet framför sig. allting känns så overkligt, som ett dåligt skämt som nån ska snart ska avslöja. Jag sänder alla mina tankar till hans familj och dom närmste och alla som måste behöva gå igenom denna hemska tragedi. Allt är så jävla orättvist. Vila i frid...fina du. 

pick up the pieces
DATUM: 2014-08-06 / TID: 11:22:34 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

känns hemskt att säga men nu längtar man litegrann till hösten,eller att det iallafall kunde få fläkta lite. värmen är jävligt skön när man ligger och pressar på smitta men när man inte kan varken sova eller vara ute med mer än bikinin på sig är det inte så roligt längre. och det där kommer jag definitivt få käka upp när sommaren väl är över kan jag lova. 
 
Onsdag idag, har inte så mycket planer alls, skulle umgås med emz men hon va tvungen att avboka då hon hade lite grejer att göra så får ses i helgen istället. Ikväll ska jag iallafall åka och bada med pontan sen ska jonas ut och köra på onsdagsbus så får jag med mig nått sällskap beger jag mig nog ut dit och kollar på när han kör, hur mycket det än tar imot.
 
ne nu ska jag lägga mig och sola lite medans jag väntar på att pojkvännen ska komma hem på lunch så jag kan sno bilen och åka till hannah en sväng.
 
min nya kompis jag skaffat mig. 
 
 
 

Helgens bravader
DATUM: 2014-08-03 / TID: 18:47:12 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ouff vilken bra helg. i fredags hade jag Isabelle Elin och Sandra ordnat en babyshower för Emelie, hade en jätte mysig kväll och allt blev väldigt lyckat! Igår va det lördag och Albin skulle komma till hamnkrogen och spela så vid sju åkte jag hem till elin där vi förade och promenerade ner till krogen vid halv elva, va dessvärre alldeles för taggad så fick i mig några glas för mycket så drog mig hemåt ganska snabbt och missade hela showen, haha rutinerad. Så med andra ord har den här dagen spenderats på toaletten där jag legat och mått som man förtjänar en dag som denna, åkte sen iväg och käkade pizza och snackade strunt med tjejerna. Tur man har dom såna här dagar. är nu hos mormor och ska käka middag och kolla på någon film, ikväll vet jag någon som i alla fall kommer sova som en liten bäbis..
 
 
 
 

hemma i htown
DATUM: 2014-08-01 / TID: 07:47:52 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Är nu hemma efter några sköna dagar i Ungern. Kom hem runt tio igårkväll och beställde käk direkt sen pussades jag massor med karln som jag inte träffat på en vecka. Då min kamera på telefonen inte är i sitt bästa stadium i livet just nu så har pappa dom flesta bilderna som han får skicka över dom sen.  Idag är planerna att ta en liten shoppingrunda på stan sen ikväll ska jag umgås med Emelie och Isabelle. Härligt att va hemma igen.