slide show

torsdagsmys med tjejerna
DATUM: 2013-01-31 / TID: 19:06:06 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Sitter hemma hos Hannah med henne och Daniella och har precis käkat tacos. Blir lugnt resten av kvällen sen ikväll åker jag hem till min fina igen och sover. Nu ska vi springa ner o tvättstugan, tänkte bara tala om att jag lever. kyss




Onsdag
DATUM: 2013-01-30 / TID: 13:09:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Godmorgon! Vaknade för lite mindre än en timme sen av att Jonas kom hem på lunch och nu har han precis åkt tillbaka till jobbet. Har just kastat in en tvätt i maskinen och hade nu tänkt på slå på ett avsnitt av jersey shore :)
Annars då ,onsdag idag och jag har inga planer på att gå utanför dörren med tanke på vädret så idag blir det till att städa rummet, rensa min och Jonas garderob,renbädda sängen och tvätta tvätta och tvätta. ska försöka hinna så mycket som möjligt innan halv fem när Jonas kommer hem så får ta och avrunda här nu. ttyl

Tisdag
DATUM: 2013-01-29 / TID: 14:30:56 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Spenderade natten tills idag hemma hos Frida, lagade jäkligt god middag och hängde med Elin. Vaknade imorse runt halv ett så gjorde vi ordning oss och åt frulle innan Elin kom och hämtade oss så sitter hemma hos henne nu och pillar på bloggen lite medans hon och Frida håller på att sy. Om någon timme ska jag hem till Jonas, spenderat två nätter utan han nu vilket jag inte gjort på flera månader så ska bara ta det lugnt med några filmer ikväll! :) Ser även att min header är spårlöst borta så måste ta och fixa det, blir nog en ny när jag ändå håller på men ska umgås med tjejerna nu så blir nog imorgon när Jonas är på jobbet jag får fixa och trixa med den ;) Ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi lite senare om jag har någonting vettigt att skriva, kyss på rumpan!

Godmorgon
DATUM: 2013-01-29 / TID: 12:41:23 / KATEGORI: /  0 kommentarer




DATUM: 2013-01-29 / TID: 02:54:11 / KATEGORI: /  0 kommentarer

jag älskar dig sååå!




Grattis babe
DATUM: 2013-01-27 / TID: 20:37:05 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Min fina fina vän som idag äntligen blir 18år, i love youuuu!




Söndag
DATUM: 2013-01-27 / TID: 20:33:00 / KATEGORI: /  0 kommentarer

igår blev det partaj hemma hos Hannah, maja fyllde 18 på tolvslaget och jag hade en jäkla bra kväll. drog mig ner mot krogen vid ett men va smockat med folk så vi gick istället till mini för lite käk där även Jonas mötte upp oss. Åkte sen och släppte av frida innan vi åkte vidare hem.

Idag kände Jonas för att vakna vid halv elva så åt vi frukost innan han följde med mig på jobbet. kom hem igen vid fem så slog vi igång en film,jag somnade såklart så jonas fick se klart den själv. Är nu hemma hos mormor och har precis ätit middag och håller på kolla på taken 2. kommer bli en tidig kväll ikväll vilken kan va skönt eftersom jag ska upp tio imorgon och åka hem till jonas för lunch och mys innan han åker iväg och jobbar och jag ska hem till Frida!










03:13
DATUM: 2013-01-25 / TID: 03:14:11 / KATEGORI: /  0 kommentarer

sömnlösa nätter lär vara nått av det jobbigaste, och inatt är det en sån natt, men att Jonas ligger bredvid mig och sover så sött gör det hela lite mysigare. har även bara tre avsnitt av gossip girl kvar och det känns jäkligt sorgligt. sitter och funderar på om jag ska kolla klart på dom nu eller vänta tills imorgon, hmm.. får helt enkelt börja med ett till sen se hur det slutar!

Torsdag
DATUM: 2013-01-24 / TID: 23:19:53 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Klockan tio imorse ringde klockan för jobb, blev även ett två timmars telefonsamtal med momma innan jag gjorde mig redo för lunch med karln. Hann sen kolla på ett GG avsnitt innan mamma kom och hämtade mig och jag följde med hem en sväng och hämtade lite nödvändigt som behövdes hos jonas.
Strax efter tre mötte jag upp Alice för solning och en fika på waynes för att ta igen lite av det vi missat innan jag åkte med Jessica hem igen. Annars har vi glott på film dom närmaste timmarna och nu ska vi avsluta våran torsdag med kvällfika innan Jonas ska sova och jag ska lägga mig framför några avsnitt av GG, skönt att nån av oss är ledig imorgon iallafall, höhö! Godnatt!




Mot Härnösand!
DATUM: 2013-01-19 / TID: 08:59:59 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Efter tre mysiga dagar sitter vi nu i bilen påväg hemåt mot härnösand igen!




satt inte helt fel.
DATUM: 2013-01-17 / TID: 21:03:34 / KATEGORI: /  0 kommentarer




17onde januari.
DATUM: 2013-01-17 / TID: 20:57:27 / KATEGORI: /  0 kommentarer

vaknade imorse av att solen va framme över dalen så åkte upp till toppen och tog kort innan vi åkte ner till holiday club för lite bad och bastu. Sitter nu hemma i stugan och kollar på tv medans vi trycker i oss grönsaker&dipp. Blir nån film efter det här innan vi ska sova, imorgon vid lunch blir det till att hyra skoter så hoppas vädret är lika bra som idag! Godnatt




Åre
DATUM: 2013-01-16 / TID: 23:54:09 / KATEGORI: /  0 kommentarer

bestämde mig för att åka upp till åre endå och Jonas följde även med vilket gjorde hela resan mysigare. Har egentligen inte så mycket att berätta om dagen eftersom största delen bestått av bilresa och soffhäng, tänkte bara berätta vart vi befann oss för tillfället och att vi har det jäkligt bra. hörs mer imorgon, Godnatt!

Back on track
DATUM: 2013-01-14 / TID: 13:22:00 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer

Inte haft nå sug på att blogga på hela veckan om jag ska vara ärlig, men mina senaste dagar har bestått av häng med mina tjejer, besökt Camilla och hennes bebis,jobb och självklart massa mys med pojkvännen. Annars så rullar allting på, ny vecka har nu startat och denna vecka ska jag fokusera på träning och körkortsplugg så man någongång i framtiden har ork att ta tag och göra det. Ska även hänga med Hampus på onsdag och möjligtvis pappa innan han åker tillbaka upp till åre, om jag inte följer med, ska suga på den karamellen ett tag till. 
 
Har ju även glömt att visa hur det blev sen vi gjorde om rummet så ska ta och göra det nu när jag ändå är igång sen ska jag kolla klart på ett GG avsnitt innan jag ska plugga lite. Jonas kommer hem strax efter tre och mer än så vet jag inte om dagen.
 
(Nu får ni ursäkta kvallen på bilderna men systemkameran är död och orkade inte ladda den just nu)
 
Före
 
 
Efter
 Jäkligt nöjd!

hemma hos familjen
DATUM: 2013-01-08 / TID: 17:16:50 / KATEGORI: /  0 kommentarer

så jäkla skönt att vara ledig idag! väckte Jonas halv sju så gick han iväg till jobbet medans jag slog på några avsnitt av vänner och somnade om. vaknade klockan tolv av att jonas kom hem så käkade vi lunch sen kröp vi ner i sängen nån timme tills mamma kom och hämtade mig. har precis tagit mig ett bad och väntar nu på middag, skönt att vara hemma hos familjen lite eftersom jag bott hos Jonas sen oktober. om någon timme ska jag hänga lite med Elin innan jag åker hem till karln igen. Nu ska jag pussa på mina fina syskon innan vi ska äta. kyssosmek

Tillbaka till jobb och tidiga mornar
DATUM: 2013-01-07 / TID: 11:47:59 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Alarmet ringde tjugo över nio imorse så va det bara att traska iväg och jobba lite och ligger nu hemma i sängen och väntar på karln så vi kan käka lunch innan vi ska tillbaka till jobben. Fick även ta tag i städningen här hemma eftersom Jonas hade fest i lördags och va för dålig igår för att röja undan (så förväntar mig massage ikväll älskling!) Förövrigt jobbar Jonas till fyra och jag till kvart i fem och efter det blir det raka vägen hem så jag får mysa med min pojke eftersom jag sovit utan han i två nätter nu!
Men nu ska jag kolla klart på vänner tills Jonas kommer, ha en bra dag!



kort om helgen
DATUM: 2013-01-06 / TID: 13:32:17 / KATEGORI: /  0 kommentarer

inte haft tid att blogga i helgen. I fredags hade vi partaj hemma hos Jonas med några kamrater.blev även festligheter igår med maja och några grabbar.va egentligen tänkt att vi skulle ha myskväll men blev inte riktigt så, hade en jäkla trevlig kväll med dans och allt möjligt innan vi skuttade hemåt klockan 5 imorse.

Ligger nu i sängen och har precis kastat på mig ett ansikte igen och ska snart möta upp Robert sen går vi upp till högslätten och kikar på Patrics match innan jag går hem till min saknade prins!




18:52
DATUM: 2013-01-03 / TID: 18:53:10 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev lunch på stan med Natalie imorse, lite kvalitetstid satt perfekt! Promenerade sen hem till Jonas igen och har sen dess inte gjort nått alls. Pontus kom nyss hit och tog med sig Jonas så ska passa på att ta mig en lång varm dusch och sen mysa ner mig i sängen framför någon film innan han kommer hem igen. har sån otrolig magkatarr så har inte ork till någonting idag så kommer nog inte hända så mycket mer ikväll,vila upp sig och knarka ipren och hoppas att magen vill sammarbeta mer i helgen.

2 januari
DATUM: 2013-01-02 / TID: 12:58:56 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Klockan är nu ett och jag vaknade för en liten stund sen. låg i sängen hela dagen i igår och kollade på 90210 tills klockan slog tre och vi la oss. ska snart hoppa in i duschen och piggna till lite. Inte en aning om vad som händer idag, får helt enkelt se vad Jonas säger när han vaknat! hörs lite senare.

tolvslaget i bilder
DATUM: 2013-01-02 / TID: 12:47:02 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Insåg ganska snabbt att jag inte använt kameran alls på nyår förutom på tolvslaget så det enda jag har att erbjuda är pussbilder men det tyck ni nog om!












2013
DATUM: 2013-01-01 / TID: 14:28:00 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

hade en jäkligt bra nyår som firades med massa sköna men framför allt älsklingen och min fina bästis. Jag och Jonas spenderade natten hemma hos Emelie och promenerade hemåt imorse i halkan, kom hem och fick börja med att storstäda efter gårdagen och är nu äntligen klara. Nu ska vi slå på 90210 och krypa ner under täcket där vi kommer spendera resten av denna dag och kväll med pizza och allt vad bakis innebär, så vi hörs mer imorgon med fler bilder från gårdagen