slide show

Back to reality - magiskt men tragiskt
DATUM: 2012-09-30 / TID: 12:53:00 / KATEGORI: Vardag /  1 kommentarer

Haft en så sjukt bra helg och har inte haft kontakt med omvärlden överhuvudtagen om man bortser från dom som jag umgåtts med och det har varit riktigt skönt att ingen kunna fått tag på en. Käkat god mat, druckit vin, kollat på film och har skrattat tills magen fått kramp,så har mina två senaste dagar sett ut. riktigt mysigt! Nu har verkligheten kommit ifatt vilket känns lite halvt sådär. Ska snart ta på mig några varmare kläder och stoppa in hörlurarna i öronen så jag kan avnjuta Melissa horn medans jag tar mig en promenad. Resten av kvällen kommer bestå av ett bad sen kommer jag krypa under täcket och stanna där.
 

13:37
DATUM: 2012-09-28 / TID: 13:37:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Har kommit in i en sjukt jobbig fas att jag ska somna tolv varje kväll och vakna tre timmar senare och kan inte sova en blund efter det. Imorse fick jag nog så klockan fem blev jag upphämtad av min fina kamrat så åkte vi till Sundsvall och köpte glass, väldigt trevligt!! Blev sen två timmars jobb sen ett besök på banken och nu ligger ja hemma och kollar på tv. Ska snart hoppa in i ett bad och göra mig ordning för kvällen. 

21:15
DATUM: 2012-09-27 / TID: 21:15:43 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nyss kommit hem från handledarkursen och fybubblan var långtråkigt, kommer ju sova som en bebis inatt iallafall. Annars har ingenting intressant hänt i dag,mest legat i sängen och glott på Gossip Girl. nu ska jag borsta gaddarna och slå på några avnitt av Hart of dixie innan jag ska sova, tidig morgon imorgon. Kyss och smek.

onsdagsmys
DATUM: 2012-09-26 / TID: 22:41:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blir bara ett snabbt inlägg idag, tänkte bara säga att trotts att jag sov två timmar inatt gick jobbet galant. Har även käkat middag och myst på med Elin ett tag nu ikväll. Nu ligger jag hemma och kollar på Gossip Girl och väntar på mitt sällskap för kvällen som är påväg hit snart så det här blir nog mitt första och sista inlägg för dagen. hörs imorgon. kyss
 

tisdagsmys
DATUM: 2012-09-25 / TID: 21:15:59 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag efter körskolan följde Natalie med hem så la vi oss framför några avsnitt av Awkward innan hon för en timme sen åkte iväg igen. Har precis duschat och bytt sängkläder så nu ska jag mumsa i mig lite skagen, kolla på Hart of Dixie och förbereda mig inför morgondagen. Börjar jobba halv åtta och slutar fem!

09-25
DATUM: 2012-09-25 / TID: 10:32:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Godmorgon. Somnade rätt sent igår,eller snarare blev det väldigt tidigt imorse.Hade tänkt spendera hela förmiddagen i sängen innan jag kom på att det är tisdag vilket betyder att klockan tolv ska jag till gymnasiet och käka lunch med Natalie sen vidare till körskolan. Vädret är värdelöst så Patrik skjutsar mig dit och innan det hade jag tänkt bli klar med städningen på rummet så jag kan kasta mig i duschen direkt när jag kommer hem, men nu måste jag lägga på en kol om jag ska bli klar.

02:06
DATUM: 2012-09-25 / TID: 02:07:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev lite ändrade planer, fastnade framför MTV lite för länge sen åkte jag iväg med min fina vän och snackade massa strunt. tog en tripp upp till högakusten och hade några väldigt trevliga timmar såhär på kvällskvisten och han körde alldeles nyss hem.Nu ligger jag i sängen och kollar på tv och läser lite bloggar, känns som det kommer bli en lång natt men imorgon är jag ledig så vad gör det? Sov gott.
 

tillbaka efter helgens bravader
DATUM: 2012-09-24 / TID: 20:57:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Helgen är nu över och den har varit riktigt riktigt awesome. Bubblat och käkat kräftor med tjejerna,dansat,druckit en väldans massa alkohol, träffat mina saknade kamrater och förlängt livet med väldigt mycket skratt!
 
Igår va det midre kul att vakna, två timmars sömn sen blev det jobb och storstädning av huset innan familjen kom hem. Åkte sen till mormor och käkade middag sen slocknade jag ganska på en gång. Imorse blev jag väckt av ett telefonsamtal om att jag skulle jobba fyra timmar på kullens dagis. Nu ligger jag hemma i sängen och gruvar mig inför att städa mitt rum eftersom jag inte hade orken till det igår. Ska ladda upp några bilder men först ska jag ta tag i röran här sen ta mig en dusch så jag kan sova skönt inatt!

ikväll ska det party rockas
DATUM: 2012-09-21 / TID: 12:37:05 / KATEGORI: Vardag /  1 kommentarer

Precis storstädat huset och ska nu fylla upp ett bad, kasta på mig ansiktsmask, stoppa i lite hårinpackning i håret och göra mig len och fin. Om någon timme kommer tjejerna hit för middag och bubbel innan resten av folkmassan kommer hit. Ikväll ska det drickas alkohol!!
 
men först...

You don't know you're beautiful
DATUM: 2012-09-20 / TID: 23:46:51 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Godkväll! Myst på med min saknade Elin ikväll, pluggade lite teori och snackar massa skit. Hon åkte hem för ett tag sen och sen dess har jag pratat med Alice en stund . Nu ska jag borsta gaddarna sen hoppa i säng så jag är pigg inför morgondagen! Godnatt
 

godnatt
DATUM: 2012-09-19 / TID: 22:36:31 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Efter några timmars velande la jag i färgen i håret och som tur va så blev det bra. Pontus gick nyss hem och nu ligger jag och kollar på jersey shore. Ska försöka komma i säng i tid ikväll, mycket som händer imorgon så nu ska jag ta mig en dusch sen borsta tänderna, och med det säger jag godnatt. 

15:23
DATUM: 2012-09-19 / TID: 15:23:42 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Halva dagen är förbi och jag har inte gjort ett skit, men ibland får man ha såna dagar för jag ska faktiskt alldeles strax hoppa i andra kläder sen gå iväg och möta Pontus så ska vi trampa iväg till coop och köpa hårfärg,sen om jag kommer våga färga det ikväll eller om jag kommer låta den stå på hyllan en vecka eller två det återstår att se.
 
 

nittonde september
DATUM: 2012-09-19 / TID: 11:54:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Tog somsagt en tripp till birsta igår och kom hem med lite nya fynd som jag tänkte visa lite senare. När jag kom hem så hoppade jag i träningskläderna och tog en långpromenad med Hannah och Frida och medans dom trampade vidare hemåt nån timme senare vek jag av hos mormor och stannade där över natten. Imorse blev det jobb som vanligt och sen tog jag en pw hem och har jag precis fått i mig lite frukost. nu ska jag ta mig i kragen och gå ut och göra rent poolen så det är klart innan helgens bravader drar igång!

tjena tjena tjena
DATUM: 2012-09-18 / TID: 11:44:20 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Myskväll med Malin och Hannah,det va så min måndag såg ut. Beställde käk och snackade massa strunt hela kvällen. Upp imorse för jobb och nu ligger jag hemma och kollar på punk'd marathon. Ska snart hoppa in i duschen sen göra ordning lite lunch sen beger jag mig ner till Birsta för att förhoppningsvis förnya garderoben lite.

can you feel the love
DATUM: 2012-09-17 / TID: 17:33:19 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer





hungry hearts
DATUM: 2012-09-17 / TID: 11:49:13 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ännu en helg är förbi och en ny jobbvecka har dragit igång efter en veckan ledighet. har inte varit så aktiv under helgen men i lördags blev det partaj sen igår spenderade jag mestadels av dagen och kvällen hemma hos frida,bakis och jävlig. Nu ligger jag hemma i sängen efter att ha bearbetat av första jobbdagen och ska snart ta tag i städningen i mitt rum, ser förjävligt ut efter att vi va här i lördags. Lite senare ska jag ta mig ut och springa men vänta någon timme för att se om vädret blir lite bättre för just nu är det värdelöst. 

fjortonde september
DATUM: 2012-09-14 / TID: 15:09:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Regner öser ner över Härnösand idag vilket betyder att vinet jag tänkte avnjuta ikväll ställs på hyllan och jag ska mysa med mina finaste tjejer. Tycker synd om klasserna som har nollning ikväll,det lär bli lite blött och kallt!
 
Hoppas min kära familj ramlar in snart så dom kan göra ordning middag,känner att magen vill få lite käk i sig nu, men tar nog en timme till ungefär så under tiden kryper jag ner i sängen igen och slår på några avsnitt av Awkward innan jag ska ta och hoppa in i duschen och göra mig ordning för kvällen.

godnatt
DATUM: 2012-09-11 / TID: 21:41:05 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Klockan är halv tio och jag är helt sluuut. så nu ska jag ta och göra ordning lite yoghurt sen krypa ner med kissemissen under täcket och slå på några avsnitt av Gossip Girl!
 

partyrock
DATUM: 2012-09-11 / TID: 20:46:00 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Bilder från lördags!




09:36
DATUM: 2012-09-11 / TID: 09:36:38 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ber om ursäkt för dålig uppdatering även fast ni nog överlevt hittils, är nu iallafall hemma efter helgens bravader men ska alldeles strax gå iväg till körskolan och plugga så ni får vänta ytterligare någon timme men sen ska jag bjuda på massa härliga bilder från lördags. kyss och smek.

har mina ölbrillor på
DATUM: 2012-09-08 / TID: 10:15:00 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Igår fick jag ett samtal där jag blev befrågad om jag ville jobba några timmar på min gamla praktikplats vilket jag 
tackade ja till ganska direkt! Slutade halv fem så hämtade vi Natalie sen va det raka spåret hem för att kasta på sig lite smink och byta kläder. strax innan sju befann vi oss på Ka5 för nollning av ekonomi-ettorna. Blev kvar där någon timme innan det blev alldeles för kallt och i stort sett alla började dra sig hem till Anders där vi fortsatt dricka alkohoool. Avslutade kvällen med minikrogen och Oliver och gänget på tvn med William och Jenny innan jag tog taxi hem för att skalla kudden!
 






23:54
DATUM: 2012-09-07 / TID: 00:01:29 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag bjöd Frida på tacos sen kom även malin hit. Tjejsnack och trubbel i paradiset, så har våra närmaste timmar sett ut. Nu ska jag tvinga Frida att slå på CSI, men först ska jag ta med mig Malin ut för en rök innan programmet drar igång och jag blir alldeles för mörkrädd.. Godnatt!

6 september
DATUM: 2012-09-06 / TID: 11:02:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Jobbet är klart för dagen och huset skiner, kände för att storstäda här hemma innan mamma kommer hem från jobbet. Ska snart göra ordning lunch och lägga mig framför några avsnitt av Gossip Girl innan jag ska hoppa in i duschen. Klockan tre åker vi ner till Sundsvall för några ärenden sen ikväll ska jag nog mysa med tjejerna. Men nu ropar magen efter lite käk. hörs senare. 

23:02
DATUM: 2012-09-05 / TID: 23:02:35 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag startade jag dagen med jobb sen var det möte på arbetsförmedlingen som stod på schemat. Åkte sen hem med Frida som sällskap, storstädade rummet sen la vi oss och glodde på tv ett tag. Pappa kom sen upp hit med en väldigt trevlig överraskning, en ny telefon till lilla mig. Så nu är jag ägare av en Samsung Galaxy S lll.
 
Har inte hänt så mycket mer, nyss gjort ordning fruktsallas och smoothie med min fina vän och snart ska vi skalla kudden, tidig morgon imorgon. Nu fortsätter Breaking News så ska fortsätta kolla på det sen sova. GN
 
min nya bebis
 
 
#mums

in och rösta!!
DATUM: 2012-09-04 / TID: 22:49:32 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

http://www.facebook.com/marchingforlife - In och gilla Natalie,Robin och Alex video, nununu
 

no u hang up
DATUM: 2012-09-04 / TID: 15:02:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Åkte till stan och mötte Natalie sen gick vi till skolan och käkade lunch, kändes väldigt konstigt att vara tillbaka när man egentligen inte är tillbaka. Iaf, sen betade vi av trafikskolan sen bokade jag basinformationen på arbetsförmedlingen vilket känns väldigt skönt.  Ligger nu hemma i soffan och kollar på how i meet your mother och knarkar ipren, känner att jag börjar bli sjuk vilket inte känns sådär jätte roligt. Snart kommer pappa upp hit sen ska måste jag slå Frida en signal för att kolla när hon kommer hit. Nu tänkte jag ställa mig och laga ägg & bacon sen krypa ner under filten igen. Hörs sen.

Nu lever bloggen igen efter några dagars avstängning
DATUM: 2012-09-04 / TID: 09:49:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Min senaste vecka har somsagt spenderats i stockholm vilket har varit jätte mysigt! Har shoppat, varit på grönan, haft födelsedagsfirande för min kusin och massa annat skojj. När jag kom hem i söndags så åkte jag ut till banan där resten va släkten befann sig för födelsedagsmiddag för Amanda som nyligen fyllt 18! åkte sen hem till mormor där jag spenderade natten. 
 
Igår drog en ny jobbvecka igång, när jag va färdig för dagen kom pappa och hämtade mig så åkte vi och käkade lunch på matverkstan innan han släppte av mig hemma. Drog mig sen ner på kajen med Pontus så kom Malin och Frida ner. Käkade kebabsallad och snackade strunt tills klockan blev tio och vi åkte hem. 
 
Idag gick jag upp alldeles för tidigt för att få jobbet färdig så jag slipper tänka på det idag. Snart kommer pappa hit sen får jag se hur resten av dagen ser ur, ska iallafall försöka hinna förbi körskolan sen ikväll ska jag mysa med Frida.