slide show

sunday
DATUM: 2017-01-22 / TID: 15:27:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Och där var söndagen här igen. Helgen har varit lite upp ner och kan man säga. Va ner till birsta och Leos lekland i fredags med Maja, Julia och Milton vilket va jätte trevligt! Kom hem mot kvällen och kände hur hela kroppen gav vika. Humören sviktade och jag satt och grät i panik titt som tätt hela utan anledning hela kvällen. Va bättre igår när jag vaknade vilket va tur då jag och jonas skulle till paradisbadet med maja och jonte. Va ett par år sen man va där nu och kroppen orkade inte springa i trapporna lite bra denna gång haha men va mysigt att få komma iväg lite. Avslutade sen övikstrippen med en middag på en italiensk restaurang. Super mysigt. Men när vi kom hem slog det till som en käftsmäll. Feber och en rejäl förskylning. Så antar att det va därför jag mådde som jag gjorde i fredag, det plus alla dessa hormoner. och det kom tillbaka igårkväll så jonas låg och höll om mig medans jag bara ville gråta och krypa ur min egen kropp ärligt talat. Ne usch.
 
Så idag blir det middag hos mormor sen ska jag bara ligga under filten, kolla på filmer och äta godis resten av kvällen (trotts att varenda smaklök är som bortblåst) och hoppas att det här släpper ganska fort! Även denna foglossning som idag är riktigt förjävlig.
 
 
 

skypedate och måndagsträning
DATUM: 2017-01-16 / TID: 21:20:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Så har min dag sett ut. Eller ja, en del av den. Idag efter jobbet så hade jag en skypedate med Elin inbokad. Det är svårt att alltid kunna lyckas pricka in när vi båda har tid och är vakna då det är en tidsskillnad på nio timmar men idag så fick vi till det! Känns helt sjukt att det nu gått över två år sen hon åkte till Australien och ibland kommer det verkligen över mig hur mycket jag saknar henne och det blev jag påmind om idag. usch ❤️
 
Sen när vi lagt på gjorde jag mig redo för att åka och träna med maja. Åkte sen och handlade middag och lite sånt innan jag släppte av henne och jag åkte hem till Jonas pappa där vi spenderade nån timme av kvällen.
Kom hem för en liten stund sen och sitter och äter tonfisksallad i skrivande stund framför Johan Glans som går på tvn, vilken jävla stjärna han är alltså haha! Sen blir det en dusch följt av film med karln innan vi avrundar dagen, om han kommer hem från garaget snart villsäga 🤦‍
 
 
 
 
 
 
 

saturday
DATUM: 2017-01-14 / TID: 12:02:55 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Äntligen är helgen här. Jobbade till fem igår sen åkte jag och Jonas och handlade det som behövdes till middagen sen åkte vi hem till Emelie Erik och Elias där vi lagade mat tillsammans, kollade på fångarna på fortet och kikade på stugor i Åre. Vi har bestämt att ta med oss kidsen och spendera nyår i fjällen i år. Någonting jag redan ser framemot!
 
Idag är det lördag, solen skiner ute och jag har inga som helst planer idag vilket känns väldigt skönt. Åker nog hem till Södra vägen en sväng under dagen iallafall sen kanske isabelle kommer upp och hälsar på men får se om det blir idag eller imorgon.  Kvällen spenderas nog i mjukisbyxor i soffan framför en bra film. Känns som att det behövs, har foglossning från helvetet idag så orkas nog inte med så mycket annat. Tacos till middag kanske? låter ju ganska gott.  Men nu har jag ett par hundra bilder att gå igenom och rensa på datorn. Skickade in min telefon så va tvungen att tömma hela så har det jag gör.
 
 
Lillemans rum är nästintill färdigt. Iallafall det stora grejerna. Små grejer som behövs men det är det ingen direkt stress med. 
 
 
Dessa apor va ju inte det enklaste att få dit på väggen men oj vad nöjd jag är! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nyårslöften
DATUM: 2017-01-10 / TID: 14:53:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

har ni några nyårslöften i år? jag har aldrig varit den som tagit det så seriöst tidigare år, MEN nu finns det några punkter som faktiskt jag känner att det är dags att ändra på lagomt till att vi klev in i 2017.
 
 
Spara -
vi är riktiga slösare emellan åt. Jag ska kanske ta på mig det mest i det här hemmet om jag ska vara ärlig. Eller jag är den som mest spontanköper grejer till mig själv eller hemmet som sedan man inser inte ens kommer till avändning, medan jonas är den som springer mest på affären och små handlar. Visst att kan ska kunna unna sig vissa saker men behöver kanske ta det till överdrift. Speciellt inte när lilleman kommer om några få månader och vi har planer till både sommaren, nyår och nästa sommar är planen att åka utomlands med min familj! Så där vill jag se lite ändring
 
Träna -
Nu har jag kommit igång riktigt bra med träningen och hoppas verkligen att den vilja håller i sig! Speciellt efter förlossningen och allt. Att man snabbt kan ta sig tillbaka till din gamla kropp igen och förhoppningsvis även bättre än så! när man återhämtat sig helt förstås.
 
Prova nya maträtter -
är det någonting jag och Jonas är bra på så är det att hamna i en "ont matcirkel" vi är så bekväma med det som vi kan och som är enkelt att kasta ihop så blir oftast samma rätter som rullar på vecka ut och vecka in. men det ska det bli stor ändring på här hemma! Vi är båda less på maten som vi äter för ofta så viljan är det inge fel på iallafall. Nu måste vi bara hitta orken haha.
 
Prioritera bort telefonen -
det är någonting jag är alldeles för dålig på. Kan bläddra igenom instagram, Facebook och snapchat fler gånger per timme även fast jag är fullt medveten om att inte ett dugg roligt har hänt sen sista gången jag kollade. Det är bättre att lägga tiden på dom nära och kära som faktiskt är närvarande!
 
Stressa mindre -
Stress är mitt andranamn. Konstant känner jag stress, vaken som sovandes. En fin egenskap jag fått av min mor som till och med är snäppet värre än mig. Det är verkligen någonting jag måste jobba hårt på! Det va någonting som verkligen slog mig igår när jag höll på fixa i barnrummet. Jag stressar upp mig för det som inte e riktigt klart och som jag vill fixa direkt vilket leder till att jag är och stressar på Jonas som inte alls är en stressad person och tycker vi kan ta det dagen efter vilket leder till irritationer, som jag sedan inser är sjukt onödigt när det handlar om saker som ska vara klart om flera månader. Där är det faktiskt tur i oturen att Jonas är så lugn. Att även fast det blir hett om öronen ibland så tar han ner mig lite på jorden. Hade han varit som mig hade det aldrig funkat mellan oss haha! 

tvåtusensjutton
DATUM: 2017-01-03 / TID: 11:52:24 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Jul och nyår är förbi, vilket är skönt även fast det må vara den mysigaste perioden på året. Julen spenderades hemma hos mormor med familjen. Är med en nöjd över alla fina klappar vi fick. Ny spjälsäng och skötbord till lille prinsen, jag fick ett års gymkort vilket är exakt det som behövs just nu haha samt Lofsans bok för mammaträning, kläder och en massa fint till hemmet är några av alla fina saker som jag fick med mig hem.
 
Nyårsafton spenderades hemma hos Frida och Marcus. 3-rätters middag, beer pong, goda drinkar och en massa skratt, pussades med karln på tolvslaget innan han stannade kvar på partaj och jag och Maja åkte hem och slog på en film som vi myste till innan det va dags att hämta hem honom igen. En helt fantastiskt nyårsafton trotts att man va nykter;) Precis en sån kväll som jag hade hoppats på.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa ordning mig innan jag ska möta upp Lotta för en lunchdate och sedan träffa Emelie! ha en bra dag,
 
 
Igår hade vi även gått 50% av graviditeten vilken känns helt otroligt. Idag kliver vi in i vecka 21 och är så taggad att lilleman faktiskt anländer detta år!!