slide show

Vecka 36
DATUM: 2017-04-19 / TID: 22:05:17 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Det är inte många dagar som jag tyckt varit överdrivet jobbiga denna graviditet men idag va en sån dag. Foglossningen är brutal och det känns som jag blir tyngre och tyngre för varje steg jag tar.
Hoppas på en bättre dag imorgon! 🙄
 
Igår var det tisdag och vi gick in i en ny vecka. Vecka 36 och det är nu endast 33 dagar kvar tills våran kille är beräknad att komma ut till oss! Hade möte hos barnmorskan igår och vi lyssnade på hjärtljuden och sen kände vi även att han hade fixerat sig! ♥ ♥ Mina järnvärden är dock sämre än någonsin så måste ner imorgon och göra fler testen men så länge han växer och mår som han ska så!
 
Kvällen spenderades i garaget då jonas skulle pilla med bilen vilket resulterade i 3 timmars plugg i matteboken så nuuu - en dusch och sen sova.
Ny dag imorgon bestående av besök på vårdcentralen, jobb, träning och bakning!
 
 
 
 

monday
DATUM: 2017-04-17 / TID: 21:32:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vi bestämde oss för att gå se på bion igår och jag kan säga att jag ångrar mig inte. Herregud vad bra den var och jag grät från bion och hela vägen hem efteråt. Dessa hormoner är inte alltid att leka med haha.
 
Idag så fyllde både Jonas pappa och Rasmus år så vi klev upp och åt lunch innan vi hämtade Ellinore och åkte ner till birsta för att handla presenter. Blev även lite nytt till hemmet och bebbens rum som behövdes. Åkte sen hem till Tommy för att gratta honom och äta middag tillsammans och efter det tog jag och Jonas en sväng med 6 hjulingen innan vi avrundade och åkte hemåt igen.
 
Imorgon är det Tisdag och vardagen drar igång igen. Blir dock en kortdag på jobbet då vi har tid hos barnmorskan klockan ett! Nu är det inte många möten kvar innan det är dags. Svårt att ta in alla gånger hur nära vi faktiskt är nu!
 
 
 
 

Påskhelg
DATUM: 2017-04-16 / TID: 14:18:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Och långledig. Kan säga att denna helg har varit efterlängtad. Inte för att jag inte älskar mitt jobb för det gör jag men nu behövde denna gravida kropp lie extra ledigt för att samla ny energi!
 
Torsdag och fredag va jag i det stora hela bara hemma och tog det lugnt med Jonko. Ätit god mat och sutit bänkade framför Bates motel.
Igår var det lördag och det stod påskfest på schemat med mina kära vänner ute i Häggdånger. Spelade spel och snackade strunt nån timme innan jag sedan avrundade och åkte hemåt igen.
Även fast jag såklart kan sakna att gå ut ibland, det ska jag inte sticka under stolen med så är det så fruktansvärt skönt att åka hem och sminka av sig och krypa ner i soffan innan klockan slagit tio. Jonas påpekade det igår när vi gick och la oss i sängen när klockan var strax efter 2, att nu börjar folk avrunda från krogen och då kändes det extra skönt att krypa ner i sängen och fortsätta sova haha 😎
 
Idag då. Söndag och jag har precis städat lägenheten och röjt undan alla vinterkläder och sånt som inte kommer användas nå mer denna säsong. Blev ju en jäkla massa plats över nu i klädkammaren 😋 Jonas är borta hos hans pappa och lattjar på med hans lillebror medans jag stannade hemma så nu ska jag trycka i mig lite vindruvor och kolla vidare på 13 reasons why innan jag ska ta mig en dusch. Blir middag hemma hos mamma och Patrik idag sen får vi se om vi bestämde oss för att gå och se nya fast and furious 8!
 
 
Blev middag på ikea och lite shopping i Onsdags efter vi hade varit
på informationsmöte på sjukhuset inför förlossningen ❥
 

prayforstockholm
DATUM: 2017-04-08 / TID: 10:53:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Jag är rädd. Jag är rädd över att mitt barn ska behöva växa upp i denna skrämmande värld som vi lever i. Att han helt ovetandes i min mage någon dag kommer inse vilka fruktansvärda saker som händer runtomkring oss...
 
Jag är så otroligt tacksam över att alla mina nära och kära som bor i Stockholm inte befann sig just där när detta fruktansvärda hände i våran huvudstad igår. Och jag sänder alla mina tankar till dom drabbade och anhöriga..♥ Jag finner inga ord
 
 
 
 

första april
DATUM: 2017-04-04 / TID: 10:40:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ja denna dag kommer jag alltid minnas
Dagen började mindre bra. Skulle ner på Waynes och fika med Majsan då jag blev stoppad av polisen och fick körförbud! då bilens förra ägare struntat i att betala hela skatten på bilen då han ägde den. Så där stod jag lite med svansen mellan benen. Det ordnade dock upp sig väldigt snabbt då jag gick in och betalade resten som skulle in. Fick sen min fika innan Maja skulle iväg till vad jag trodde var hennes mamma.
 
Jag åkte med Jonas hem till hans pappa för att spendera förmiddagen där med hans syskon och åka fyrhjuling och lattja runt lite. Efter nån timme började denna gravida kvinna bli otålig och ville åka och handla så vi kunde förbereda middagen och Jonas va så fruktansvärt seg. Meen, vi kom iväg på affären och handlade och jag gick upp före jonas för att stoppa in varorna och DÅ vetni. kliver jag in till världens överraskning. Mina älskade fina vänner har alltså anordnat en babyshower! Och att dom lyckats fixa det här hemma hos oss är helt otroligt och att dom har planerat det här i flera veckor och varken nån av dom eller Jonas lyckats försäga sig. Och inte nog med att dom fixat ihop detta så hade även Sanna kommit hem från Gävle, Malin kom hem från Ljusdal och Natalie kom upp från Stockholm!! Det va så mycket känslor och tårar och jag fattade knappt hälften. Dom hade även fixat en videohälsning från andra sidan jorden då min fina vän Elin bor i Australien och såklart inte kunde närvara. Ja alltså ni förstår nog anledningen till alla dessa lyckotårar ♥
 
Och dom vet verkligen vad denna gravida människa tycker om så i köket var det uppdukat med Korv&bröd med en massa tillbehör och delicatobollar i mängder haha! plus en massa annat gott som dom hade bakat.
 
Och alla presenter. Maja hade bild på min checklista som jag hållt på med och dom prickade in nästintill allt som fattades plus en massa saker utöver den. Elektronisk bröstpump, amningskudde, massor med kläder, krämer och blöjor, gipsmage som vi gjorde under dagen, adidas skor som han kommer rocka till bomberjackorna han fick, skötväska, snuttefiltar i mängder, nappflaskor, amningslampa, ett babynest kommer även om nån vecka. Ja, ni hör ju vilka fruktansvärt fina människor jag har. ❥ ❥ ❥
jag är så lyckligt lottad!