slide show

löningsdag och snöfall
DATUM: 2016-04-25 / TID: 11:59:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 
 
Vilken bra helg som nyss ha passerat. I fredags så va jag och Jonas hemma hos min familj hela kvällen och käkade middag, drack lite och myste på och senare så kom hans familj även dit och umgicks. väldigt trevligt. 
I lördags så kom Maja och Jonathan hem till oss så startade vi grillen och körde årets första grillpremiär. Satt sen och drack vin och spelade spel tills klockan blev halv elva och vi blev upphämtade. Jonte har köpt sig en raggarbil så vi hade fixat chaufför som körde runt oss resten av kvällen/natten.
 
Igår, söndag, började vi dagen med att äta lunch ute i solen innan vi fyra, min familj och Jonas familj hade bokat platser för att se nya Djungelboken på bio och jag kan säga att jag blev glatt överraskad av filmen. Riktigt bra! sen satt vi oss i kvällssolen på kajjen och myste på innan jag och Jonas avslutade kvällen med att åka hem till mormor och äta middag.
 
 
 
 
Måndag idag och lönen rullade in på kontot, YEY. Snön verkar också känna för att rulla in idag vilket är mindre yey så ska tvätta och skriva en inköpslista nu på förmiddagen sen måste jag och Jonas åka och handla upp kylskåpet innan vi ska till Maja för en filmkväll. Ganska passande i detta tråkiga väder. Ha en bra dag.
 

Torsda
DATUM: 2016-04-21 / TID: 18:03:31 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Tre bilder från våra härliga dagar i Åre
 
Veckan har rullat på bra. Har väll mestadels hänga med Jonas Maja och Jonte.Häromkvällen kollade vi på indisious 3. Vidrigt är det enda jag vill säga om det sen i tisdags hade jag sleepovermys med majsan hemma hos henne och igår var jag och jonas hemma hos farmor med pappa och käkade en liten födelsedagsmiddag då farmor fyllde år förra veckan. väldigt mysigt.
 
Torsdag idag och jag kom alldeles nyss hem från jobbet och har hunnit trycka lite middag. Ska snart hoppa i andra kläder och slänga på mig lite smink sen ska jag och Jonas möta upp Maja och Jonte för att göra nått roligttt. Får sen om vädret tillåter att man åker och sätter sig ute någonstans eller om det kommer börja regna snart igen.  Håller tummarna
 
 

födelsedag, modevisning,magsjuka och åre
DATUM: 2016-04-16 / TID: 08:39:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Efter en vecka med magsjuka och feber är man äntligen på benen igen. Kan säga att jag har glömt bort hur fruktansvärt det är att ha magsjuka, usch.  -
Förra helgen däremot  innehöll både födelsedagsfirande för Charlie och modevisning för Åhlens kläder i söndags.
 
Igår efter jobbet så packade jag och jonas bilen och åkte till Åre för en lugn och skön helg där man kan återhämta sig litegrann efter veckan. Igår blev det inte så mycket mer än middag och chirre i soffan till en film innan jag brann av vid elva tiden. men tycker att det är ganska okej när man var uppe kvart i 6 och har jobbat och kört bil hela dagen ;)
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Ta kabinbanan till toppen är väll planen sen får vi se vad vädret tillåter, har fortfarande inte kikat ut och sett hur det ser ut än. Ikväll blir det däremot jacuzzi-mys. Det är nog en av favoritgrejerna med huset vi bor i här uppe. En egen jacuzzi på verandan med endast skog omkring sig. SÅ mysigt alltså.
 

Mycket tid och kärlek la vi ner på denna fina bok till hans födelsedag. Jag och Maja hade tillsammans med grabbarna letat  fram några av dom charmigaste och mindre charmiga bilder på våran vän och gjort ett litet album till honom med massa små citat som han säger i vardagen. Och sen avslutade vi med att alla hade valt ut en varsin bild tillsammans med honom så skrev vi en lite personlig rad var under dom Va väldigt roligt och han blev jätte glad vilket var det viktigaste! Sen hade vi fixat ordning en korg med tre olika shotflaskor och massa gottigott. Vilket han också blev glad över såklart;) 
En väldigt lyckad kväll!
 
 
 
Och här är två bilder från modevisingen i söndags
 

friyay och skypedate
DATUM: 2016-04-08 / TID: 15:55:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

fredag, solen skiner och jag har precis haft en timmes skypedate med Elin! Det blir så svårt att lyckas få till det så det passar båda då hon ligger åtta timmar framåt men nu lyckades vi klämma in en liten stund tillsammans. Och såna här gånger känner man att shit vad man saknar henne alltså!!
 
Annars så ska jag snart kasta på mig ett ansikte och åka ner på stan för att inhandla det sista inför morgondagen då det är lördag och födelsedagsfest för våran Charlie står på schemat så har lite att fixa tills dess. Men förutom det så är denna kväll väldigt oplanerad.
 
 
 
 

Tisdag
DATUM: 2016-04-05 / TID: 19:11:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag fyller Jonas älsta lillasyster 18!! Så när han kom hem så åkte vi ner på stan och köpte present till henne. Fixade en korg som vi fyllde med lite smått och gott. Alkohol, strumpbyxor, kondomer, ost&kex och lite sånt. Gick över och grattade henne och åt smörgåstårta och pratade lite strunt med hans familj innan Hannah kom hem till oss och jag hoppade i träningskläderna och vi drog och tränade. Kom precis hem och ska hoppa in i duschen och sen kolla på gårdagens Ex on the beach.
 
Lyckades även spräcka min skärn på telefonen idag, yey mig
 
 
 

lördagsmys och sovmorgon
DATUM: 2016-04-03 / TID: 11:49:41 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

vi valde att ställa alkoholen på hyllan igår. En middag på minikrogen sen spenderade vi kvällen med Jonas och Jonathan. Gjorde inte alldeles för mycket men vid halv ett åkte vi till Sundsvall och åt mosbricka. Det va gott!
 
Solen skiner idag och jag är så glad att vakna upp utan baksmälla, och jag sov ända till kvart över elva (!) Nu ska jag äta lite frukost framför ett avsnitt av O.C sen ska jag ta och hänga in tvätten som hänger överrallt innan jag ska hoppa i skorna och åka till Maja. Vi tänkte väll ta en promenad och sätta oss på bryggan om vädret fortsätter tillåta det.
 
 
Detta var väll den ända vettiga bilden från gårdagen -
Nu är det dags att dra fram kameran och ta med den lite oftare när vi går mot bättre tider.
 

första april
DATUM: 2016-04-02 / TID: 11:34:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Då var april här och våren knackar på dörren. dom värsta månaderna är över och man känner det där lilla lyckoruset komma smygandes som den gör varje vår -
 
Igår hade jag och Jonas en inplanerad middag med Emelie och Erik. Dom kom hit vid sex tiden så gjorde vi i ordning tacos sen blev det vin och spel. Vi har alltid så roligt med dom där två alltså - vi har sån tur som har dessa två människor och lille Elias i vårat liv!
 
Lördag idag och solen är framme. Jag har precis plockat undan det sista här hemma från igår och kastat in en tvätt i maskinen. Ska ta och dusch sen trycka lite rester från gårdagens tacos framför pretty little liars. Dagen annars är ganska oplanerad. Ska hem till Maja när hon slutat jobbet så får vi se om det blir vin eller hemmamysss. xo