slide show

packar inför stockholm
DATUM: 2015-10-22 / TID: 17:17:42 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nu är nästan väskan färdigpackad, bara sista tvätten som ska få torka sen är jag så redo för en grym helg i huvudstaden med två av mina giirls! PUSS
 
fick min födelsedagspresent av bells igår, finaste tjejen dåå
 

birthdaaaay
DATUM: 2015-10-19 / TID: 14:09:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Där var denna födelsedag över och herregud vilken bra helg jag har haft. hade födelsedagsfest hemma i mammas hus i lördags tillsammans med isabelle som fyllde år i torsdags och man kan ju nästan bokstavligen säga att det rullade in folk sista timmarna. Vid tolv åkte alla ner till kajutan och jag firade in födelsedagen med drinkar och dans tillsammans med mina fina vänner.
 
Var inte lika kaxig igår när man vaknade igår när man mådde som en påse med skit, bokstavligen, och man hade ett helt hus att städa. tur isabelle sov med mig och hjälpte mig. Vid tre kom släkten hem till mig så var bara till att ta en dusch och kasta på et smile för att se någorlunda pigg ut. Var i alla fall väldigt trevligt och jag är väldigt nöjd med alla fina presenter jag fick. sen på kvällen åkte jag hem till tjejerna med fika för lite födelsedagsmys innan jag åkte hem och somnade som en bebis :)
 
 
 
 

weekend i sthlmcity
DATUM: 2015-10-12 / TID: 17:56:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vin, borttappade i Stockholm mitt i natten ,lägenhetsvisning på en riktigt sunkig lägenhet, umgås med fina vänner, dansa tills fötterna värkte, massa god mat, alldeles för lite sömn, shopping, bowling och en jädra massa mer roliga händelser var vad min helg bestod av i Stockholm med Ebba. haft helt magiskt dagar med denna fina donna. Dröjer nog inte för många veckor innan vi befinner oss i huvudstaden igen. :)
 
 
 
 
 

oktober
DATUM: 2015-10-04 / TID: 10:20:47 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Känns ju nästan guldvärt att vakna upp en söndag och inte vara sliten sen gårdagen. blev i alla fall inte så mycket soffhäng igår. efter att jag hade varit hos Elin och myst på plockade jonko upp mig och Bellsan så följde vi med grabbarna upp till övik & jädrar i min låda vad kallt det var där uppe, skilde 9 grader så när man kom upp dit står temperaturmätaren på 0(!) grader. riktigt otrevligt!
 
Söndag idag somsagt och solen skiner förfullt utanför så man ska väll hoppa i träningsdojjorna och ta mig en runda. Men först, plocka in lite disk och kasta in en tvätt i maskinen, ibland saknar man att bo med mamsen;).
 
apropå mamma, här är ett reportage med henne och patrik. Läs gärna.
 

vinfredag och myslördag
DATUM: 2015-10-03 / TID: 12:35:47 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

igår var det fredag, vinfredag. hade en mysig tjejkväll med Emelie, Isabelle och Elin igår hemma hos Elin vilket var väldigt behövligt. snackade strunt och tog igen allt vi missat i varandras liv och när klockan slog tolv gick jag Emz och Isabelle till kajutan för att ta oss en drink. Elin stannade dessvärre hemma då hon var krasslig och hade jobb på schemat i morse.
 
idag är det lördag, en solig sådan. står inte så värst mycket på schemat idag. ska hem till Elin ikväll en sväng och träffa tjejerna då hon har bjudit in till fest, jag själv ska skippa vinet ikväll så efter det så kommer jag nog åka hem och hoppa i pyjamasen och trycka lite popcorn till någon bra serie, vilket jag tycker låter som en ganska bra kväll. Men först, på med träningskläderna och ta mig en promenad i solen :)
 

mysvecka och avskedsmiddag
DATUM: 2015-10-01 / TID: 14:22:04 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Den senaste veckan har spenderats hemma hos majsan, riktig mysvecka med andra ord. Och igår hade vi en liten avskedskväll för Charlie då han idag tog sitt pick och pack för att flytta sig ner till huvudstaden, så jag och ebba tog tag i bakningen sen bestod kvällen av grillmys och massa struntprat med grabbarna innan det var dags att krama han hejdå. en riktigt trevlig kväll! Nu är jag hemma i lägenheten igen efter dom här dagarna hemifrån och ska ta tag i tvätten och åka och handla då kylskåpet är ganska tomt. sen ska jag slå ner rumpan i soffan resten av kvällen och ladda inför morgondagens jobb. Har varit skönt att vara ledig några dagar men nu längtar jag tillbaka till alla fina barn och kollegor. Och nästa torsdag har jag maja och ebba bestämt oss för att ta våra väskor och åka till huvudstaden några dagar, längtar massor faktiskt, ska bli skönt med lite miljöombyte ett litet tag. :)