slide show

Trasig laddare och flytt
DATUM: 2014-09-23 / TID: 22:01:55 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Med jobb, flytt och en trasig datorladdare har uppdateringen blivit kass men när jag skaffat mig en ny laddare och fått internet i läggan blir det ändring. Puzz 

Bjuder på bild från igår då jag fick mysa med min favvograbb 



briolympiad och smitingen
DATUM: 2014-09-17 / TID: 15:47:40 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag är enda dagen denna vecka jag är ledig men ställde klockan på halv nio för att sen befinna mig uppe på högslätten då Denize hade briolympiad idag och så stolt man kan va över lillsyrran, hon va så grym!! & imorgon är det bara att åka upp igen innan jobbet och kolla på Nadia då det är hennes tur och kommer va minst lika stolt då också.
 
Efter det kom tjejerna och hämtade mig så åkte vi till smitingen och hade picknick. Satt där och snackade nån timme innan vi åkte hem och sitter nu och ska kolla på nått avsnitt av The hills innan Jonas kommer hem från jobbe sen får vi se vad denna onsdag har kvar att erbjuda.
 
 
 
 

måndag igen
DATUM: 2014-09-15 / TID: 10:09:43 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

igår var det inte vilken söndag som helst, som alla vet var det val och utöver det blev jag och Jonas med lägenhet!! e så glad. Idag får vi veta ungefär vilket datum vi kan flytta in och sen är det bara till att börja förbereda!
 
Annars så har resten av helgen varit super. i fredags åkte jag hem till Emelie och fick äntligen mysa med Elias, så underbart. sen kvällen spenderade jag med isabelle och jonas.
 
i lördags åkte jag med jonas och Hannah ner på marknaden och käkade langos innan vi gjorde några ärenden på stan och sen åkte vi hem till mig med tjejerna. bubbel, vin och grillning stod på schemat och det satt ju perfekt då det va helt galet varmt ute. sitta i bikini och svettas i mitten av september är inte så vanligt direkt. Efter några timmar så åkte vi hem till sanna och blev där resten av kvällen.
 
Nu är det måndag och en ny jobbvecka drar igång men nu först innan det ska jag hoppa i andra kläder sen hämta upp Hannah för att åka och kolla på lite nya prylar som behövs till nya läggan.
 
 
 
 

909014
DATUM: 2014-09-09 / TID: 10:19:10 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Hade en grym helg med mina girlz. i fredags åkte jag Hannah, frida och anders till Sundsvall en sväng och när vi kom hem bestämde vi tjejer oss för att gå ner till stadsparken och dricka lite vin och snacka strunt. Efter någon timme kom Jonas och grabbarna förbi med partybussen så åkte vi en sväng med dom innan vi åkte tillbaka.
 
i Lördags åkte hannah sanna och frida med  hem till mig och badade bubbel och drack och hade det väldigt mysigt. åkte hem till Hannah runt halv sju och fixade oss och hade planerat att va hos henne hela kvällen men så ringde jonas runt sju och sa att bussen skulle ut och åka vid nio så vi gjorde oss klara och fördrinkade lite innan dom kom och hämtade upp oss. vad som hände under hela resan är väll svårt att förklara men hade det hur kul som helst och bussen rullade in i Härnösand igen vid halv två.
 
Igår va det måndag och jag drog igång med första arbetspasset på älandsbro förskola där jag ska jobba nu några veckor framöver. va väldigt mysigt att va tillbaka och jobba med så små barn igen. Slutade klockan fyra så hämtade jag upp Hannah på jobbet och åkte hem till henne och käkade middag.åkte sen hem till mig och jag bytte kläder innan vi tog oss en pw innan idol började.
 
Idag är jag ledig så sitter fortfarande i pyjamaströjan och myser. ska tvätta och städa denna förmiddag då vädret ändå är skit så då får man gå runt i sovkläderna tycker jag i alla fall. annars idag är det ganska tomt på schemat så får helt enkelt se vad som händer men antingen blir det mys med tjejerna eller jonas, eller bådeoch.
 
dom enda bilderna som är bra nog att tyda efter helgen så får nöja oss med dom.
 
 

september
DATUM: 2014-09-04 / TID: 09:44:00 / KATEGORI: Vardag /  1 kommentarer

shit vad mycket som stått på schemat senaste dagarna.  i lördags skulle jag egentligen ta det lugnt då jag skulle börja jobba halv sju i söndags men dom ringde från jobbet och sa att många av barnen blivit sjuk så jag behövde inte jobba så bestämde mig för att dra en liten utgång med tjejerna. åkte hem till sanna och drack nått glas vin och snackade allihopa innan vi åkte hem till Anders. Kvällen avslutades i tårar, av lycka. Då Emelie hade fått sin fina lilla son. så jäkla vacker alltså.
 
I söndags tog jag det lugnt på förmiddagen sen åt jag middag hos mormor med jonas innan jag åkte hem till elin för att hälpa henne börja flytta in i sin nya lägenhet. Va där tills klockan blev runt tre på natten sen hem och sova innan vi skulle upp och åka till ikea och mio vid nio på morgonen sen spenderades exakt hela dagen hos henne och vi må ju va ha varit väldigt snabb då vi hann klart med allt på ett dygn. lite småhyllor och sånt som ska upp osså.
 
igår blev det idol-bigbrother-paradise mys hemma hos mig och jonas och nu är det redan torsdag, den här veckan har bara sprungit iväg och snart är det helg igen. vilket kommer bestå av lite vindrickande med tjejerna och förhoppningsvis bebismys!!
 
 
 
bjuder på en bild från i helgen och en bild på jackan jag köpte som någon frågade efter. (inte exakt likadan men ungefär!