slide show

Godmorgon
DATUM: 2013-08-29 / TID: 08:26:40 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Oj så tyst det va här då, vilken kan bero på att jag va utomlands förra veckan och tänkte inte direkt på att slå mig ner framför dataskärmen då. Kom hem för några dagar sen och sen dess har jag hängt med Frida och Jonas,partajat med några "gamla" vänner ,införskattat mig en liten hamster och ätit god mat, färgat håret. Och juste, äntligen fått mig en ny telefon. Idag är det torsdag och jag ska väll snart fortsätta rensa vårat hem på all skit som vi egentligen har, eller ja, som jag egentligen har. Frida lär komma hit när hon vaknat och vad som händer mer idag återstår att se.
 
Bilderna från Barcelona och den senaste veckan kommer senare ikväll när jag har tid
 

16:18
DATUM: 2013-08-17 / TID: 16:19:14 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev lite mer vin än tänkt igår så imorse mådde man inte superduper direkt. Kastade iallafall på mig kläderna och åkte ut till motorbanan med Maja och grillade burgare, fick även sällskap av karln en sväng!:) 
Kom hem för ungefär en timme sen och märkte att karln låst ut mig, jobbigt med en nyckel.. han kom iallafall hit och öppnade och sen dess har jag städat lägenheten och renbäddat sängen så de e gjort :) Kollar just nu på friidrotten med Frida och försöker komma på någonting skojj man kan göra denna lördagkväll,nyktert blir det iallafall!
 
 
 
 

Fredag
DATUM: 2013-08-16 / TID: 15:03:31 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Mycket som har stått på schemat denna förmiddag. Hannah kom och hämtade mig halv tio så åkte vi på sjukan en snabbis sen blev det lite jobb innan vi åkte upp på komvux och pratade med dom. Tog sen en lunch med henne, hennes mamma och hennes syster på stan :)  Efter det gick jag förbi banken och beställde ett nytt kort eftersom jag glömt bort koden till mitt nuvarande kort, hur man nu lyckas med det 
 
Åkte sen förbi bolaget och nu är jag och karln hemma och ska snart göra middag. Kvällen ser ut som så att jag ska dricka några glas vin med hannah eftersom att dom beger sig utomlands imorgon och jag på tisdag så ses vi inte på två veckor så ska mysa på lite med dom ikväll innan jag åker hem till mig&karln igen för fortsatt fredagsmys. Sikken bra fredag :)

23:26
DATUM: 2013-08-15 / TID: 23:28:12 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Åkte hem till Jonas en sväng då han skulle fixa det sista på epan eftersom den ska säljas. Åkte sen upp till vårdkasen en sväng innan jag åkte hem till Hannah ett tag :) Ä r nu hemma igen och ska alldeles strax krypa ner i sängen, imorgon ringer alarmet redan klockan nio.
 
 
 
 
 

Äntligen lite sommarvärme
DATUM: 2013-08-15 / TID: 18:11:13 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer

Låg och kollade på några avsnitt av Twisted imorse innan jag gjorde ordning frukost, fick även sms om att min kamera hade kommit, så åkte och hämtade ut den sen gick jag ut i solen med småsyskonen ett tag på eftermiddagen :)
Ska snart göra middag sen ska jag nog träffa Hannah en sväng, nu ska jag kolla vidare på Himym innan jag ska göra lite nytta 
 
 
Nu kan äntligen bloggen bli lite roligare:);)
 
 

18:33
DATUM: 2013-08-13 / TID: 18:35:27 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Kände för att ta en tripp ner till mediamarkt och kika på ny systemkamera imorse så tog med min Jonas och Pontus. Planen va egentligen att vänta tills lönen men hittade en och kliade för mycket i fingrarna så beställde den när jag kom hem istället ;) så förhoppningsvis får jag den innan jag åker utomlands nästa vecka:)Ligger i sängen just nu och känner mig mindre kry, så tänkte ta en dusch och sen krypa ner i sängen och glo på film resten av kvällen, låter perfekt!;) 

morgonmys
DATUM: 2013-08-06 / TID: 12:01:59 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

vaknade alldeles nyss och ligger i kollar på hart of dixie medans pojken sover. Ska snart värma upp resterna sen tacosen igår sen ska vi åka hem till familjen ett tag o säga hej eftersom att patriks familj från Norge e här, sen får jag se vad som står på schemat resten av dagen




tacomys
DATUM: 2013-08-05 / TID: 21:45:52 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer




Måndag
DATUM: 2013-08-05 / TID: 17:01:15 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Nu är det måndag igen och den här helgen bara rusade förbi. kortfattat så i fredags drack jag vin med Natalie,elin,simon, edin o isabelle  osv i stadsparken. När alla ville dra ner på krogen fick jag säga adjö till min finaste Isabelle och efter så många glas vin va det inte enkelt kan jag säga. Fick även ett jätte fint armband av henne innan hon for! 
 
i lördags solade och badade jag lite med pontan innan jag åkte hem till frida för tacomys och alkohol med tjejerna. Poängen va egentligen att gå på krogen med kände att det blev för mycket av det goda så åkte hem istället, vilket va smart med tanke på hur jag mådde igår. Åkte iaf ut till smitta med Frida och Pontus och badade en jäkla massa innan jag åkte hem till momma.
 
Imorse åkte vi ut till smitingen igen och låg där några timmar, bättre sent än aldrig vad gäller att ta tag i sommaren;) SItter nu hemma och har precis kollar klart på sista avsnittet av Desperate housewives.. Inväntar även pojkvännen som förhoppningsvis kommer snart efter att ha varit borta sen i fredags, så ska vi ladda ner någon film, äta tacos och bara mysa resten av kvällen!:)
 
 
 
 
 
 

Fredag, fint väder och alkohol!
DATUM: 2013-08-02 / TID: 13:00:12 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Väckarklockan ringde kvart över sex så då va det bara dra upp Jonas ur sängen eftersom han skulle bege sig till stockholm redan kvart i sju för att den spendera helgen på kryssning. Lyckades somna om och runt elva kom Nadia och Denize in och väckte mig. Sitter nu och kollar på desperate medans jag väntar på mamma som ska hämta vilddjuren;) 
Ska sen lite snabbt städa lägenheten och fixa mig innan Natalie kommer och ska dricka vin med mig, efterlängtat!:)
Senare ikväll ska jag iväg med Isabelle och dricka alkohol och säga farväl eftersom att min fina bästis tar sitt pick&pack och flyttar till Malta, känner att det kommer bli en kväll med blandade känslor!
 
 

Första augusti
DATUM: 2013-08-01 / TID: 18:43:51 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Middagen har precis fått mätta magen och jag sitter nu bänkad framför DH. Nadia och Denize blir kvar hos mig några timmar till sen ska jag spendera resten av kvällen med Jonas eftersom han åker iväg tidigt imorgonbitti och blir borta hela helgen. Annars har jag städat,diskat och handlat idag och ska snart hoppa in i duschen och dra på mig ansiktsmask så man känner sig som en ny människa igen efter dom här dagarna. 
 
Använder gamla datorn just nu då min håller på rasa ihop totalt så kan inte annat än bjuda på en gammal bild på mig och Elin
 

Flytt
DATUM: 2013-08-01 / TID: 00:43:38 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Haft fullt upp hela veckan, har blivit med lägenhet så vi har hållt på flytta och donat här hemma och nu är det äntligen någorlunda klart, lite småfix här och där :) Ikväll har vi småtjejerna på besök, pizza och övernattning. Jonas drog iväg med grabbarna på hamnkrogen för någon timme sen och lär trilla in här senare inatt. Har somsagt inte haft tid med någonting annat så har inte så mycket mer att dela med mig av. Nu ska jag ta en dusch och slå på några avsnitt av DH innan jag kryper ner och inväntar karln. Godnatt! :)