slide show

happy halloween
DATUM: 2012-10-31 / TID: 18:19:35 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer



feels like insomnia
DATUM: 2012-10-31 / TID: 11:09:15 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Vilken god morgon jag hade idag, solen skiner och jag fick vakna bredvid finaste killen.Ska snart upp och äta frukost innan jag ska iväg och möta Maja för att gå en runda på stan, sola och prata massa strunt, va ett tag sen vi sågs. Resten av dagen är rätt oplanerad men ikväll blir det troligtvis festligheter med grabbarna, ska försöka dra med Majsan också. Nu ska jag njuta av sängen sista minuterna innan vi ska upp. ha en bra onsdag!




Tisdag
DATUM: 2012-10-30 / TID: 23:39:46 / KATEGORI: /  0 kommentarer

myst på med finaste killen hela dagen. Käkat onyttig middag, bada bubbel sen avsluta kvällen med glass och varma bär, perfekt dag alltså! Ligger nu i sängen och vi ska snart sova eftersom jag har lite jobb imorgonbitti men är tillbaka på två timmar så klagar inte. Nu ska jag hoppa ur kläderna och ner under täcket och kramas lite innan det är dags för sömn. Godnatt!








lördagsmys i Sundsvall
DATUM: 2012-10-28 / TID: 11:14:04 / KATEGORI: /  0 kommentarer

godmorgon, ligger i sängen just nu och kollar på tv medans J ligger bredvid och sover så sött. hade verkligen en sån mysig lördag igår, skönt att få åka från stan och rå om varandra,även om det bara är 5mil. Käkade godmiddag, kollade på bio och efter det gick vi hem och tog fram lite godsaker, tände ljus och kröp ner i soffan framför en film. Somnade sen strax innan fyra. idag har vi inga planer så ska göra ordning mat om någon timme sen får vi se vilken buss vi tar hem, nu ska jag krypa upp i famnen på grabben här bredvid mig och sova nån timme till. puss på rumpan.








12.45
DATUM: 2012-10-27 / TID: 12:46:18 / KATEGORI: /  0 kommentarer

igår vart det somsagt myskväll med killen, kollade på film och bara tog det lugnt. morse hade jag lite jobb att fixa undan drog iväg 9 men va tillbaka redan halv 11 så väckte jag honom och nu har vi precis fått i oss lunch. om två timmar sätter vi oss på bussen till Sundsvall där vi ska spendera våran lördag men innan dess ska vi kolla klart på filmen sen igår, hörs lite senare. kyssosmek

26e oktober
DATUM: 2012-10-26 / TID: 12:39:06 / KATEGORI: /  0 kommentarer



Efter att jag skickat iväg mr. J till skolan kunde jag inte somna om så dom senaste timmarna har bestått av mina bästavänner från apoteket och en massa Hart of dixie avsnitt. två timmar kvar till han kommer hem och då ska han få göra ordning lunch till sjuka lilla mig sen får vi se vad som händer men vi blir möjligtvis barnvakt ikväll vilket passar bra eftersom vi ändå bara hade planer på att ligga inne. nu ska jag precis dra igång säsong två av Dixie och vänta på att klockan ska bli två. hörs lite senare.

torsdag
DATUM: 2012-10-25 / TID: 22:05:01 / KATEGORI: /  0 kommentarer

dagen har inte sett så speciell ut, startade dagen med ett träningspass men hade sån jäkla smärta i magen så blev lugnt för min del. åkte sen hem och städade undan och myste med familjen lite innan jag åkte till karln. ligger nu hemma hos honom och har precis fått i oss kvällsmat och ska snart ta oss en dusch innan vi ska slå på film. imorgon är jag ledig vilket betyder att jag kommer ligga kvar i sängen och njuta medans han åker till skolan, lika härligt varje gång, även fast det möjligtvis är bättre när han slipper lämna mig.Neej nu ska jag försöka va social här, hörs imorgon. puss på rumpan.

onsdag
DATUM: 2012-10-24 / TID: 23:45:38 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

godkväll på er,bloggade ingenting igår eftersom jag bara umgicks med min kära far,käkade gott och bara myste på. kom hem idag vid 5 så gjorde jag ordning mig för myskväll med favoriten, nyss kollat på fim och ligger nu i sängen och kollar på när han glor runt på datorn, ska snart lägga oss och kolla klart på hart of dixie. imorgon börjar han nio så drar iväg och får undan jobb samtidigt sen blir det raka vägen till gymmet. Nu ska vi borsta gaddarna sen krypa ner och kramas lite framför dixie innan vi ska sova, hörs imorgon! godnatt 

hart of dixie
DATUM: 2012-10-22 / TID: 23:43:44 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Nyss fått i mig lite kvällsfika och har nu lagt mig framför några avsnitt av Dixie. känns inge bra att sova ensam inatt, saknar min fina här bredvid mig.. iallafall, imorgon är jag ledig så startar dagen med träning sen ska jag till Sundsvall för lite kvalitetstid med min kära pappa. nu ska jag kolla klart på dixie sen försöka sova,även fast det känns rätt kört för tillfället. Godnatt på er.

Dom senaste dagarna.. enjoy
DATUM: 2012-10-22 / TID: 19:35:19 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Har spenderat dom senaste dagarna hos prince charming så har inte haft tid eller vilja till att hålla på med bloggen men i Torsdags fyllde jag somsagt år och startade dagen med tårta på sängen och sång sen blev det lunch med pappa sen åkte jag hem till Frida och så gjorde vi ordning det sista sen på kvällen blev det middag,tårta och paketöppning med tjejerna innan jag åkte hem till grabben. I fredags blev det festligheter med grabbarna innan jag åkte hem till Filippa och drack vin med tre härliga tjejer, men åkte och hämtade J redan kvart i ett eftersom varken nån av oss mådde bra, men ska inte klaga när jag tänker på hur jäkla full han va och hur jäkla dåligt han mådde hela natten, uscha.. 
 
I Lördags åkte vi hem till mig och fikade med släkten som kom för att fira mig sen åkte vi tillbaka till honom och duschade och gjorde oss iordning för kvällen, Simon och Anton kom sen lämnade jag dom och åkte till Elin för att firas med tjejerna men blev bara där i två timmar sen åkte jag till Bella som också firades eftersom hon fyllde 18 förra veckan. Runt halv tolv åkte jag och Emelie på partaj där Jonas och simon och alla befann sig, orkar inte gå in så mycket mer på den kvällen men efter en nattpromenad och pizza somnade vi ganska skönt. 
 
Igår hände ingenting speciellt, glodde på film och käkade gott med Simon och Jonas sen fick jag somna in i en varm famn. Jobb nio imorse sen åkte jag till mormor och käkade och sitter nu hemma och kollar på 16 and pregnant och håller på ladda upp bilderna, dessvärre hade jag bara några få på telefonen som gick att använda och orkar inte jaga alla som har bilder på sina telefoner så nu får ni nöja er med dom som finns, men tror ni klarar er, kyss och smek
 
 

 




 
 

måndag
DATUM: 2012-10-22 / TID: 11:13:21 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Känner att jag har en jäkla massa att skriva eftersom jag inte skrivit sen i torsdags men har glömt alla saker hemma hos karln så har ingen sladd till telefonen och känns lite tråkigt att skriva en massa text utan bilder så ikväll ska jag sätta mig och skriva vad mina fyra senaste dagar bestått av och bjuda på en massa pics, så ni får stå ut nån timme till. 

Grattis till mig själv, 19 bastus!!
DATUM: 2012-10-18 / TID: 10:54:35 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer


lilla lady
DATUM: 2012-10-17 / TID: 19:22:17 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Rummet är äntligen fint och all tvätt är tvättad och ligger nu i garderoben. Har precis duschat och ligger och kollar på mtv medans Edvin springer runt och dansar&sjunger, gounge. Inte så mycket mer som händer ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon så jag hade planerat nu att tända lite ljus, göra ordning lite fika och slå på Gossip Girl sen har jag även laddat ner en film som jag ska kolla på, får passa på att glo på tjejfilmer nu när inte grabbarna är med;) Lär inte ha så mycket mer intressant att skriva ikväll så jag antar att vi hörs igen när jag är 19, ojojoj

Onsdag
DATUM: 2012-10-17 / TID: 15:11:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev inge mer bloggande igår men efter att jag träffat Hampus åkte jag hem och duschade sen åkte jag iväg till en jäkligt fin typ och kollade på film och hade en väldans bra tisdagskväll. Gick sen hem och spenderade natten hos mormor. Kom nyss hem igen och har kastat in första tvätten i maskinen och ska städa undan i garderoben sen ta mig en dusch. Idag är det onsdag vilket innebär att det är två dagar kvar till helg och en dag kvar tills jag blir ett år äldre,oh my god

godmorgon tisdag
DATUM: 2012-10-16 / TID: 10:11:16 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Godmorgon på er, regnet öser ner vilket det gjort hela natten men som tur gick jag inte upp 8 imorse så jag missade snön ännu en dag. Nyss käkat lite frukost och lagt mig i sängen igen, ska snart packa träningsväskan och sen åka och möta upp Natalie, får se om jag hinner drunkna innan jag väl kommer hem igen. Ha en bra dag!

rock hard
DATUM: 2012-10-15 / TID: 22:41:19 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fick fin besök hem hit ikväll, kollade på jersey shore och ba tog de lugnt. sällskapet åkte precis hem så nu ska jag ta och stoppa någonting i magen sen krypa ner i sängen framför någon bra film. Imorgon startar jag dagen med lunch och en tripp till gymmet med Natalie, skönt att man äntligen kommit igång på riktigt med träningen nu. Efter det ska jag få träffa min fina och saknade Hampus och snacka lite skit sen får jag se vad kvällen består av.nu ska jag iallafall göra mig ordning för John blund. Godnatt mina kära vänner och ovänner. puss på rumpan

moment 4 life
DATUM: 2012-10-15 / TID: 20:35:40 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer


Måndag
DATUM: 2012-10-15 / TID: 16:06:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Hade en jäkligt mysig lördag, käkade dodis och kollade på massa filmer. Kom hem först nu så har inte kunnat blogga någonting. Nu är måndagen här igen och en ny vecka har dragit igång,är även ledig hela veckan så har inte så värst mycket att klaga på just nu. Imorse fick jag besök av en fin kamrat sen blev det lunch med momma, en väldigt bra start på den här dagen.
 
Nu ligger jag äntligen hemma i sängen med Edvin och kollar på tecknat, ska snart ut och ta mig en springtur sen ett efterlängtat bad. Ingenting annat inplanerat på schemat så får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda, nu ska jag pussa lite på lillkillen innan jag hoppar i springskorna. ttyl

adore you
DATUM: 2012-10-13 / TID: 18:59:26 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev inte så mycket njuta av min matkoma, bara kladda på sig sminket och hoppa i skorna och vänta på mina två kamrater som ska hämta upp mig och som jag även ska spendera kvällen med, filmmys står det på schemat denna lördag. Perfekt efter gårdagen. Ha en bra lördag. puss på rumpan
 

hot right now
DATUM: 2012-10-13 / TID: 17:42:00 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Två bilder sen gårdagen
 
Skulle egentligen ha filmkväll igår men blev lite ändrade planer och helt plötsligt befann vi oss nere i timrå, därefter gick det väll inte som planerat men hade ju iallafall fint sällskap som tur va. Efter många om och men som innehöll en jäkla nattpromenad mitt i ingenstans och en massa samtal till Dintur fixade vi skjuts och kom hem runt halv fem imorse och blev sängliggandes så länge som till två idag, va snäll och städat nedervåningen innan mor min och Patrik kom hem och blev precis klar med mitt rum. Nu ska jag ta mig en dusch innan middagen, idag står tacos på menyn så den närmaste timmen kommer jag förmodligen ligga i en riktig matkoma. 

+++
DATUM: 2012-10-11 / TID: 18:09:56 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer


if i had you
DATUM: 2012-10-11 / TID: 18:08:45 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Godkväll! jobbet rullade på fint och nu ser jag fram emot över en veckas ledighet! väntar nu på att maten ska bli klar sen ska jag till mormors lägenhet och stanna där över natten,passar på nu innan hon kommer hem imorgon. Får även fint sällsksp ikväll! imorgon är det äntligen helg och jag ska starta dagen med en riktig sovmorgon. nu hör jag att maten är klar sen ska jag fixa ordning mig innan jag drar mig iväg, hörs senare om jag orkar eller har tid för att blogga annars hörs vi imorgon. kyss och smek

#4877
DATUM: 2012-10-10 / TID: 23:02:24 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer

 

paper loving
DATUM: 2012-10-10 / TID: 22:56:22 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nu har jag krypit ner i sängen efter en kväll med mina två fina kamrater, jäkligt trevligttt. Imorgon står det jobb på schemat igen, halv elva till fyra så blir ännu en sovmorgon, skönt de. Annars så är det torsdag imorgon, veckan har gått jäkligt snabbt och snart är det helg igen, underbart! Nu ska jag lägga mig och slå på någonting intressant på tvn innan jag ska soova. Hörs imorgon, godnatt.

17:47
DATUM: 2012-10-10 / TID: 18:12:49 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Jobbet idag rullade på bra och nu sitter jag hemma i sängen nyduschad. Mamma kommer snart hem med mat som jag snabbt ska trycka i mig sen ska jag fixa ordning mig för att spendera min onsdagskväll med två favvisar!! tänkte bara dela med mig av det så hörs vi ikväll. kyss och smek!

20121010
DATUM: 2012-10-10 / TID: 08:25:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Hade sett fram emot en sovmorgon men vaknade såklart kvart i sju, men fick avnjuta en god frukost och vakna med the voice i sängen vilket inte heller va helt fel! Jobbet drar somsagt igång halv elva men innan dess har jag annat arbete att bocka av, men först ska jag ta mig en snabb dusch så jag vaknar till liv innan jag hoppar i skorna och promenerar mot staden. Vilket härlig start på en härlig dag!

+++
DATUM: 2012-10-09 / TID: 22:05:49 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer


21:55
DATUM: 2012-10-09 / TID: 21:55:25 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Helt slut efter denna dag. Startade dagen med nio timmars jobb, sen blev det en pw innan jag drog mig till gymmet och nu, äntligen har jag intagit sängläge, kommer sova som en gud ikväll. Jobb imorgon också men börjar inte förns halv elva vilket är jäkligt skönt! Nu ska jag trycka i mig lite kvällsfika sen slå på awkward innan jag somnar. Hörs imorgon, godnatt!

Du är utomordentligt, förbaskat Fruktansvärt, jävla, snygg
DATUM: 2012-10-08 / TID: 21:56:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Har inte orken att förklara hur min dag sett ut men tog iallafall en kvällspromenad med finaste vännen i telefonen,får mig alltid på lika bra humör. När vi lagt på gjorde jag ordning kvällsfika och nu ligger jag bänkad framför Disney channel. Imorgon klockan halv sex ringer klockan och då är det jobb fram till fyra som gäller, kommer förmodligen va helt död efter det. Nu ska jag borsta gaddarna, krypa ner i sängen och ringa ett samtal innan jag ska sova. Godnatt!

JAG HOPPAS DU SOVER, JAG SMEKER DIG LÄTT OM DIN HALS.
DATUM: 2012-10-07 / TID: 15:19:29 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 

like i love you
DATUM: 2012-10-07 / TID: 14:23:20 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ett bad senare känner man sig genast piggare,ska plocka upp alla grejer som ligger runt omkring på golvet här i rummet mitt sen ska jag packa väskan och göra mig redo för att åka till mormor, passar på att låna hennes lägenhet medans hon är utomlands. Men innan det ska jag få lite food i magen, vilket jag märker nu att mamma börjat fixa ihop, idag står köttfärsås på menyn,kommer äta tills jag spricker, lovar dig ja! 

last night i told you i loved you woke up blamed it on the vodka
DATUM: 2012-10-07 / TID: 10:28:00 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer



one more night
DATUM: 2012-10-07 / TID: 10:25:16 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nu är det söndag igen och jag har haft en jäkligt bra helg, eller jag har haft en jäkligt bra vecka faktiskt! Idag vaknade jag med en lite mindre huvudvärk och ont på ungefär varenda ställe på kroppen,som det ska vara alltså. Så att min söndag kommer till största dels spenderas i sängen framför någon bra film sen får jag se hur kvällen kommer se ut. nu ska jag mysa med mina finaste systrar och invänta min mor, Patrik och Edvin! Hörs lite senare.

Boy talk that talk to me all night
DATUM: 2012-10-06 / TID: 14:55:51 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer


pon de replay
DATUM: 2012-10-06 / TID: 14:34:59 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Utan att gå in på gårdagen alldeles för mycket vill jag bara säga att min fredag va jäkligt bra. Nu sitter jag hemma med Nadia och Denize och har precis städat huset. Mamma och Patrik befinner sig på hotell i Sundsvall över natten så nu är poolen uppvärmd tills ikväll när två av mina favoriter kommer hit för lite bubbelmys och alkohol, underbart. Nu ska jag ta hand om mig själv lite, vilket innebär hårinpackning,ansiktsmask och en lång dusch innan mitt sällskap för kvällen kommer.
 
 

Sorry for party rocking
DATUM: 2012-10-05 / TID: 16:36:00 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

cheers mates
 

Känslor på en massa rader
DATUM: 2012-10-04 / TID: 14:14:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer


nothing in common
DATUM: 2012-10-04 / TID: 12:26:51 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Godmorgon på er! vädret är kanske inte det bästa men det skiter väll en krigare i,är lika glad för det!
har precis gjort rent poolen inför helgen och nu ligger jag här och kollar på mtv och funderar på vad jag ska göra ordning för lunch. Idag är lillasyster hemma med mig eftersom hon kände sig dålig så ska ner och pussa på henne litegrann sen när Patrik kommer hem ska jag hoppa i springkläderna och ta mig en runda. Senare idag beger jag mig till mormor,  nu när hon är utomlands är det ganska skönt att kunna dra dit och lägga sig. Resten av kvällen är oplanerad men tror inte det står så mycket på schemat, ba tat lugnt innan helgen är här!

somebody like you
DATUM: 2012-10-04 / TID: 12:05:00 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer


Back in time
DATUM: 2012-10-02 / TID: 22:17:23 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Jobbet idag gick finemang och kom hem runt halv fem sen åkte jag iväg med pappa och käkade. Åkte sen hem och duschade och gjorde mig iordning för kvällens aktivitet, som jag nyss kommit hem från.Hade en jäkligt trevlig kväll med grabbarna,som alltid! nu ska jag lägga mig och kolla på jersey shore och vänta på att tiden ska rulla på snabbare. Puss.

++
DATUM: 2012-10-02 / TID: 22:06:34 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer


en famn för mig
DATUM: 2012-10-01 / TID: 23:10:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nyss kommit hem efter att spenderat dom senaste timmarna med grabbarna grus, jäkligt trevligt måste jag säga! Imorgon står det jobb på schemat, 8-16 sen ska jag träffa min kära far ett tag! Nu ska jag fortsätta glo på mvt och samla kraft inför imorgon så jag orkar leka med barna. Godnatt

Vi skulle nog ha hamnat här ändå, för lusten är svår att ändra på
DATUM: 2012-10-01 / TID: 22:27:00 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer


du släckte alla ljusen den natten och jag minns varje sekund.
DATUM: 2012-10-01 / TID: 10:09:15 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer