slide show

annandag påsk
DATUM: 2016-03-28 / TID: 10:51:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Och där var påsken strax förbi. En väldigt bra påskhelg har jag haft. I fredags åkte jag och Jonas ner till sundsvall för en kväll med Isabelle och Markus. Dom kom till oss vid sex tiden så tog vi några glas innan vi gick ner till APA där vi hade bokat bord klockan 19, vi beställde varsin hamburgare och en grande plate som bestod av pommes frites och en massor av olika dippsåser och tillbehör som vi delade på och jag måste säga att restaurangen levde upp till förväntningarna. Riktigt bra mat och inte alls så dyra priser. Har ni inte provat det stället så gör det!
 
I lördags åkte vi hem till Härnösand tidigt då vi hade lite att stå i innan jag skulle till kapellgatan och möta upp gänget för partaj. En riktigt bra kväll och en massa folk ramlade in och vid halv ett tog vi taxin ner till kajutan där vi chockerande nog fick stå i kö i 20 minuter innan vi fick komma in(!) brukar inte hända så ofta i htown haha. Avslutade sen kvällen med pizza innan jag somnade som en bebis i soffan.
 
Måndag idag och dagen är ganska oplanerad men eftersom att det är röd dag och man är ledig så kanske man ska ta en sväng till birsta och strosa runt lite. Ikväll blir det iallafall middag hos mormor, plankstek skulle hon bjuda på idag så jag längtar redaaan
 
 
 
 

lördagsmys och söndagshäng
DATUM: 2016-03-06 / TID: 16:20:06 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Lördag och igår och kvällen spenderades med Maja och Charlie nere hos honom i sundsvall. Tog en tripp till ikea sen satt vi oss på en pizzeria och käkade middag innan vi handlade lite lördagsgotta och slog på en film. jag hade sovit typ en timme natten innan så jag såg kanske 40 min av fimen, resten sov jag ;) sen vid tolv drog vi oss hemåt mot Härnösand igen. En skön lördag måste jag säga.
 
Och idag hade jag en lunchdate med isabelle inbokad. Så vid 12 plockade hon upp mig så åkte vi till Waynes där vi spenderade nån timme. Åt deras cesarsallad och tog en latte till efterrätt. Mumms.
 
 
 
 
NU kom jag precis in efter en promenad och en liten träff med Majsan. Middag och en lång dusch står på schemat innan jag förmodligen slår mig ner framför andra avenyn och förbereder mig för kommande jobbvecka.

friyay
DATUM: 2016-03-04 / TID: 12:38:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Dessa två bilder summerar typ mina senaste veckor. Tjejmys och pajjad bil. Satt lite blandade känslor är vad det har varit. Jag och maja var med i en bilolycka påväg till birsta förra veckan. Inga allvarliga skador, vi fick åka till akuten med maja då hon fick ont i ryggen men inget allvarligt satt änglavakt kan man kalla detta när man kör in i mitträcket på e4an med min lilla bil. Bilen hade inte lika tur som vi dock men så länge vi står på benen och ingen annan blev inblandad i krocken så är jag evigt tacksam.
 
Annars så har jag jobbat, varit på AW med fina kollegor,myst på med familjen och mina fina vänner och sen hade vi välkommenhemfest för Charlie förra helgen då han bestämde sig för att lämna stockholm bakom sig och flytta hem till Norrland igen. YEY.
 
Idag är det fredag och jag ska snart möta upp Sanna för en sväng på stan innan vi ska köra ner mormor till midlanda klockan 6 då hon ska åka till värmen en vecka, jag ä inte bitter;) sen ikväll ska jag iväg på sleepover med tjejerna hemma hos Linda vilket ska bli väldans mysigt sen imorgon ska jag och majsan ner till Sundsvall och möta upp Charlie för en tripp till Ikea och sen kolla in hans lägenhet han skaffat sig.