slide show

16.02.09
DATUM: 2016-02-09 / TID: 16:10:41 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Imorse stog en lunchdate med Emelie på schemat. Va på rutiga duken och åt deras panerade fisk som dom rekommenderade och jävlar i min låda vad god den va. Valde bort potatisen och tog stekta morötter istället och ja, otroligt gott var det. Brukar aldrig beställa fisk när jag är ute och äter vilket jag idag märkte var en dålig vana;)
 
Kom hem runt ett och fick för mig att dra fram all skit vi äger i denna lägenhet för att sen åka på Hemab och kasta och nu är vi äntligen klara. Riktigt skönt. Nu ska jag packa min lilla väska för att sen åka till Majsan för sleepover.
 
 
 
 

ledig måndag
DATUM: 2016-02-08 / TID: 10:26:55 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

En selfie och två matbilder fick sammanfatta helgen. I Fredagskväll va jag bara hemma. Åt tacos och glodde på film och i lördags va jag med Majsan. Åkte till henne och åt middag och drack lite vin innan vi traskad bort till Elin som hade födelsedagsfirande. va dock bara där en timme unngefär innan jag åkte hem och sov. Och igår va jag hemma hos Lotta och myste med henne och hennes son, snackade strunt och bokade in en Åre resa om tre veckor. 
 
- Måndag idag och jag är ledig. Så har precis vikt in tvätten och ska nu slå på ett avsnitt av Pretty little liars och äta lunch innan jag ska iväg och träna, ska bli skönt efter förra veckans uppehåll
 
 
 

160204
DATUM: 2016-02-04 / TID: 19:30:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Snart snaaart är det fredag och helgen är här, tror inte ni förstår hur satans trött jag varit denna vecka så ska bli så mycket sömn denna helg haha.
 
Jobbade iallafall idag till kvart i fyra sen så åkte jag hem till södra vägen och hälsade på familjen en stund sen vid halv sex stod middag hos farmor på schemat. Mormor igår och farmor idag, riktigt skönt måste jag säga. Fick med massvis med mat hem också så har några matlådor att frysa in.
 
Nu ska jag snart hoppa i skorna och åka en sväng med min tjej sanna, hon ska snart lämna oss för Stockholm igen så måste mysa in i det sista med na. Sen ska jag kramas det sista med våra små kattungar här hemma också. eller det sista och sista men imorgon kommer köparna och hämtar dom. Känns förjävligt men tur vi behåller en och tur det är våra nära och kära så vi får träffa dom så ofta vi vill ;)
 
Fick bli ännu en dålig snapbild på mat idag, hehee

Onsdag
DATUM: 2016-02-03 / TID: 19:17:40 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag efter jobbet står äntligen en date med Isabelle på schemat. Tog en runda på stan och mötte även på Emelie, Elias och Erik och fick snacka lite strunt innan vi gick vidare och tog en timmes fika på waynes och snackade om det senaste som hänt.
 
Vid halv sex blev det middag hos mormor. Älgstek blev det idag och som ni förstår satt det som smäck i kaggen. Kom precis hem igen och ska ta och plocka undan lite här hemma innan jag ska ta mig en dusch och måla naglarna innan jag ska skalla kudden.
 
Lite två halvkassa snapchatbilder från dagen
 
 

Tisdag
DATUM: 2016-02-02 / TID: 16:48:27 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Skönt att det börjar bli ljust när man åker från jobbet men skulle behövas lite ljus på mornarna, jag må va en morgonmänniska men alltså dom senaste veckorna har de tagit emot alltså. Men ja, där var tisdagens arbetsdag över och jag börjar nästan känna att helgen snart är här igen, vilket kommer bli en lugn sådan. Känner att det behövs efter förra helgen. 
Sitter hemma i soffan nu och kollar på O.C och försöker hitta energin till att ställa mig vid spisen och kasta ihop lite middag - Fisk och potatismos får mätta magen idag. sen ska jag packa ner min lilla tandborste och bege mig till Majsan där min kväll och natt kommer spenderas.

weekend
DATUM: 2016-02-01 / TID: 16:23:39 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Då var måndagen här igen och jädrar vilken bra helg jag haft. i Fredags blev det en tripp till birsta sen soffhäng hela kvällen men i lördags däremot stor bdaypartaj på schemat för majsan som fyllde år i onsdags. Hämtade upp henne på jobbet halv fyra så åkte vi och handlade middag innan vi åkte hem, började laga mat och gjorde ordning lite drinkar som vi drack medans vi fixade oss och snackade massa strunt. När klockan blev halv sju började vi promenera till Benjamin. Grabbarna var hemma från stockholm i helgen så vi spenderade kvällen med dom. Skitsnack, shots och skratt i mängder bestod våran kväll av innan vi hoppade i skorna och dansade bort till kajutan där våran kväll fick avslutas.
 
Och igår fick denna helg avslutas på bästa sätt - pizza och soffmys hos majsen