slide show

bebismys och semmelpartaj
DATUM: 2015-02-18 / TID: 09:29:20 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår efter en lång arbetsdag tog jag och åkte hem till lotta för att efter alldeles för lång tid umgås och snacka massa strunt, och få träffa hennes fina lilla son Malte. Käkade middag och pratade om allt möjligt i någon timme, väldigt mysigt.  Åkte sen och hämtade upp Hannah och åkte hem till Elin där resten av gänget väntade då vi hade bokat in en date för att käka semla och mysa på. en väldigt bra tisdag hade jag med andra ord igår.
 
Nu sitter jag och kollar på vänner innan jag ska hoppa i skorna och bege mig till jobbet några timmar innan jag tar och åker hem till emelie för matteplugg, + lite mys med lilleman
 
 
 
 

mr grey
DATUM: 2015-02-15 / TID: 23:56:19 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

50 nyanser av honom. säger bara WOW - nu kan jag sova gott
 

kärlekens dag
DATUM: 2015-02-15 / TID: 11:37:55 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Så var denna alla hjärtans dag över. vi hade en mysig kväll hemma igår, lagade middag ihop och bara tog det lugnt. väldigt mysigt faktiskt. vi pratade om att gå och kolla på 50 shades of grey, eller jag pratade om det men kände att Jonas inte var lika intresserad som mig så istället för att tvinga dit honom så tänker jag gå med tjejerna istället. är lite mer en tjejfilm ;)
 
Söndag idag. sitter och kollar på 16 and pregnant och har precis ätit frulle och dammsugit efter att katterna valde att ta sönder våran nya lampa.  Planerna idag är att plugga matte största delen av dagen sen ikväll är planerna att gå på bion om jag hinner bli klar i tid.
 
måndag imorgon, och jobb som vanligt står på schemat, sen drar matten igång imorgon också så efter jobbet så står det pluggdate med Emelie på schemat resten av dom vakna timmarna. känns som att man inte kommer göra så mycket annat nu ,ska bli skönt med lite semester snart!
 
 
 
 
 
 

-
DATUM: 2015-02-10 / TID: 19:35:24 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

- ny hårfärg, vin, sol och lite för mycket onyttigheter är väll ungefär vad min helg bestod av. Så med andra ord var den grym. 
 
Åkte till frisören efter jobbet i fredags och fixade håret. Kände att jag var less på det ljusa på körde på brunett igen men lite mörkare botten. super nöjd! på kvällen blev det middag hemma hos mig med emelie,isabelle och elin sen blev det vin, i mängder innan vi fick skjuts ner till bittens.
 
i lördags blev det vin hos frida med henne, Eddie , Anton och jim innan vi åkte vidare på en annan fest, vilket vi kände inte va så mycket  att hurra över så åkte tiilbaka till henne och fortsatt med resten av folket som var där innan jag kände att jag hade fått i mig så det räckte och åkte hem strax efter ett.
 
i söndags åkte jag och frida och käkade bakiskäk på bigboy, åkte och handlade chips på affären och åkte hem till mig och däckade framför soa. 
 

 
 
 
 
 

weak heart
DATUM: 2015-02-04 / TID: 15:00:14 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

ligger i soffan framför vänner och njuter av att jag fick sluta redan halv två idag. Blivit alldeles för lite sömn dom här nätterna så idag är planen att ligga här hela dagen och försöka komma i säng i tid ikväll. ska ta mig iväg för en solning också men inte så mycket mer än så.
 
Igår va jag på bibblan och pluggade med emelie och elin någon timme, skönt att komma igång då kursen startar om två veckor. åkte sen hem och åt middag innan jonas skjutsade mig till isabelle. Blev några glas vin med en massa tjejsnack innan jag vid tolv blev hämtad. Var precis en sån kväll jag behövde kände jag.
 
 
 
 

februari månad
DATUM: 2015-02-02 / TID: 20:58:19 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

ouff vilken mysig helg jag haft. i fredags efter jobbet åkte jag hem en snabbis och käkade mat och hämtade mina skor som äntligen kommit!! sen åkte jag till Emelie för lite fredagsmys med henne och Elias. när lillgrabben somnade för natten tog vi oss ett glas vin och lyssnade på gammal musik och bara pratade massa strunt. hur mysigt som helst. och var väldigt gott med ett glas vitt efter flertal helgen utan.
 
i lördags fick jag ett sms från emelie som frågade om jag ville vara barnvakt åk elias då hon och erik skulle iväg på 50års fest, och det fanns ju inga tvivel där inte så tog mig en dusch och åkte och handlade lite innan jag åkte dit vid tre tiden. dom åkte vid halv fyra sen hade jag lördagsmys med gudsonen. Va så mysigt att få spendera kvällen med honom ensam, trodde han skulle sakna mamsen och pappsen lite men va inga problem alls. Kollade på babblarna och lekte på innan han somnade sött i min famn. Förstår nu förresten alla föräldrar som säger att deras barn är helt förälskad i babblarna, blev riktigt chockad och road över hur en liten grabb kan gå från helvild till att sitta bänkad framför en dataskärm och bara sitta rakt uppochner. förstår att alla är så nöjd över att programmet finns.haha.
 
Sen när emelie och erik kom hem,vilken blev tidigare än planerat så passade jag på att åka till isabelle och Daniel en sväng och kolla på film och snacka lite skit nån timme också innan jag avslutade kvällen med att åka och hälsa på hos sanna där några från gänget hängde. Kom sen hem och somnade i soffan vid ett, vilket var mindre kul för Jonas som både hade förväntat sig skjuts hem från krogen och en sovplats i sin säng, vilket jag hade somnat ifrån med låst dörr och vaknade inte, så efter 15 missade samtal gav han upp och gick hem till hans föräldrar och sov, haha stackarn. fick lite ångest när jag vaknade i alla kläder på soffan och såg att klockan var sex på morgonen.
 
Och nu är det vardag igen, jobbade till fyra idag och sen jag kom hem så har jag läst,läst och läst i 50 nyanser av honom. Har snart läst klart andra boken så bara sista kvar sen, wooho. Har även skottat fram min bil som stod under tre meters snö, va bara en liten del av sidorutan som syntes under all snö så det tog sin tid men nu är hon framme och jonas åkte till jocke så han kunde sätta på mina nya vinterdäck så nu är hon körbar igen!! och tvättat,tvättat och tvättat har jag också gjort.
 
och helskotta vad långt inlägg det blev nu, så nu säger jag god natt på er