slide show

Godmorgon
DATUM: 2013-09-26 / TID: 11:28:59 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer




gone gone gone
DATUM: 2013-09-25 / TID: 11:04:23 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vaknade klockan nio och kunde inte somna om så slog på några avsnitt av New girl och ligger nu och väntar på att The bachelor ska börja sen ska jag ringa och väcka tjejerna som jag ska spendera min förmiddag med, behövs då jag känner att humöret inte är riktigt på topp just nu. Sen ikväll ska jag och Bellsan ringa och dubbelkolla lokalen tills våran födelsedag:) 
Ne nu ska jag kolla klart på tv sen göra mig redo:)  krampåre
 
 

Låt mig bara falla lite mer
DATUM: 2013-09-24 / TID: 16:33:50 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Efter jag va och träna promenerade jag hemåt och satan va kallt det är ute nu, dags att plocka fram en varmare jacka snart. Duschade och åt sen lunch och sitter nu och kollar på New girl och inväntar Hannah och Frida som ska komma tillbaka till stan och hämta upp mig,har väll inga speciella planer men ikväll ska vi iallafall hem hit och kolla på Svenska hollywood fruar:) 

all about you
DATUM: 2013-09-24 / TID: 10:57:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Hösten har bara varit här ett par dagar och jag saknar redan sommaren. Varma stränder,bruna kroppar & sena sommarkvällar, kunna gå barbent, bada & sitta ute på en filt in på sen timmarna och dricka vin. Visst att det kan va ganska mysigt att tända ljus och krypa ner under en filt men bara i sisådär en månad sen är men ganska less på kylan. Men som tur är kommer oktober,november och december bestå av mycket skojj så det kommer gå ganska fort fram tills årsskiftet känner jag:)  Just nu ligger jag iallafall fortfarande i sängen och väntar på att The bachelor ska börja sen ska jag dra mig ut på en PW och sen träna och efter det är dagen ganska oplanerad, kanske träffar tjejerna eller nått skojj:)
 
Och juste, igår va det den 23e september vilket innebär att jag och Hannah ska plocka fram skolböckerna och börja plugga igen, ska bli spännande att se hur detta går;) 
 
 

Fredagmorgon
DATUM: 2013-09-20 / TID: 11:02:17 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

tog en lunch på coffee house imorse och sitter nu på pappas kontor och kollar på The bachelor. Om en timme åker jag hem och startar min dag där med att träna och sen boka kryssning och efter det får jag helt enkelt se vad som händer denna fredag!






baby i'm not like the rest
DATUM: 2013-09-19 / TID: 13:51:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Åkte aldrig till pappa igår så jag och bellsan åkte hem till Hannah med tjejerna och kollade på idol och efter det gick vi till Linda där hon Emz och lotta va och drack. Runt ett körde jag och isabelle ner dom till krogen sen åkte vi hem till hit och sov. Klockan är nu halv två och jag sitter och väntar på farmor som ska köra ner mig till pappa där jag spenderar natten, käka någon god middag och bio står nog på schemat ikväll, skönt att få träffa pappsen igen:)  Och imorgon är det ingen klockan som väcker mig så ska njuta av en sovmorgon innan jag beger mig hem till stan igen och planerar min fredagkväll! Nu ska jag kasta på mig lite smink innan jag åker!:)
 
 

18 september
DATUM: 2013-09-18 / TID: 10:51:12 / KATEGORI: Träning /  0 kommentarer

Alltså en månad kvar till man blir 20 år jäkligt gammal;) Annars är vädret fortfarande lika värdelöst, förhoppningsvis blir det bättre innan helgen iallafall. Ska snart göra ordning frukost och kolla på The bachelor innan jag ska iväg och träna, får hoppas Elin har bil så man slipper gå :) Efter det är det bara att ta en dusch för att sen dra iväg till körskolan och köra lite, känns ju mindre kul i det här vädret! Och efter det åker jag antingen till pappa eller så drar jag jag ut med Emelie och några andra tjejer, men blir nyktert för mig isånnafall;)  Nu ska jag ta och göra ordning frulle så man kommer någon vart! puss på er

Riktig höstmorgon
DATUM: 2013-09-17 / TID: 11:12:27 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vädret är fortfarande ingenting att hurra över så dragit ner persiennerna och tänt ljus. Klockan är elva och jag har redan hunnit städa och träna :) Annars idag har jag inga speciella planer så får helt enkelt se vad som händer men tänkte iallafall dra mig ut på en prommis i eftermiddag! nu är iallafall planerna att läsa lite teori och göra ordning lite lunch. Men nu ska jag först kolla klart på The bachelor:)
 
 
 
 

let the rain fall
DATUM: 2013-09-14 / TID: 11:55:12 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Min fredagkväll spenderade jag med Jonas, bellsan och emil:)  Va upp på BFs nollning en sväng innan vi begav oss mot birsta för att kolla in bilträffen en sväng. Kom hem runt tolv så hade jag och karln lite fredagsmys innan vi somnade:)  Lördagmorgon nu och Jonas ligger fortfarande och sover, tänker låta han göra det ett tag till då han fått lite sömn i veckan och behöver vila upp sig! Kvällen är väll ganska oplanerad just för tillfället men nu ska jag iaf göra lite lunch och kolla klart på filmen jag började kika på igår sen får vi helt enkelt se vad som händer:)  PoK
 
 


äntligen onsdag
DATUM: 2013-09-11 / TID: 14:37:02 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

tog en sväng förbi gymmet imorse, åkte sen hem och käkade lunch och fixade ordning mig och snaart kommer bellsan och hämtar upp mig så ska jag spendera min dag med henne, som jag längtat!!




kvällsmys
DATUM: 2013-09-10 / TID: 22:21:48 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

myser med tjejerna framför idol och svenska hollywood fruar




tisdagsmorgon
DATUM: 2013-09-10 / TID: 10:16:09 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ny vecka har dragit igång och jag är ledig, hur skönt som helst. Gårdagen sprang förbi ganska snabbt. Startade dagen med att åka till gymmet och efter det städade jag lägenheten, duschade och åt lunch innan jag åkte iväg med hannah och frida tills klockan blev tio och jag åkte hem med karln.
Ligger nu nyvaken i sängen och ska snart göra ordning lite frukost innan jag ska iväg och spendera dagen med Elin:)  får se vad vi hittar på för skojj!
 
 

Middag med tjejerna och biomys med karln
DATUM: 2013-09-06 / TID: 09:48:37 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Igår anlände våran saknade Malin till stan så vi tjejer va hemma hos mig och beställde mat och myste på :) sen halv nio blev det bio med pojkvännen. Kollade på The heat vilket är ett måste att se får dom som inte gjort det, jäkligt rolig!:) 
 
Idag är det Fredag vilket innebär kräftskiva och festligheter hos Sanna med brudarna:) Ska va där vid fem så ska hoppa i träningskläderna och gå ut och röra på mig innan jag börjar förbereda mig för kvällen!
 
 

Första september
DATUM: 2013-09-01 / TID: 11:51:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Va nere i Sundsvall i fredags och drinkade med Frida :) skönt att komma från stan en sväng. Kom hem igår förmiddag och då kom Nadia och Denize hit för att spendera natten så blev filmmys med dom och Frida medans karln va och jobbade, fick inte så mycket sömn i fredags så Frida åkte hem redan vid halv elva och jag tvärdäckade direkt. Sitter nu och kollar på himym och ska snart duscha, Jonas ligger och sover bredvid mig och lär förmodligen sova ett bra tag till då han kom hem halv fyra i natt. Annars idag ska jag träffa tjejerna som kommer hem från grekland idag och sen beger jag mig till mormor:)