slide show

check you out
DATUM: 2013-10-28 / TID: 11:04:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nu har det varit tyst här ett tag men sen sist har jag haft en sjukt bra födelsedag, firats av familjen och fått otroligt fina presenter, festligheter och mys med tjejerna och varit med karln :) och nu går vi in på en ny vecka vilket också innebär att det är tjejernas sista helg innan dom flyttar så ikväll ska vi ha sleepover hos elin med film och skitsnack;) ska även träna,åka hem till mamma och städa undan här hemma. Men först ska jag äta frukost och försöka få liv i J :)

ready for the weekend
DATUM: 2013-10-17 / TID: 10:08:30 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Hemma från kryssningen nu och gud vad kul vi haft. Ätit god mat, druckit goda drinkar, träffat nya folk och dansat halva natten:) Fick två timmars sömn den natten så när jag blev väckt för frukostbuffe igår va man inte kaxig..  ;)  Kom hem elva igårkväll så tog en snabb dusch sen tvärslocknade jag. Ligger nu och kollar på tv och har inga planer på att gå upp närmaste timmen. Ikväll står det födelsedagsmiddag på schemat med tjejerna och imorgon blir man äntligen 20 så imorgonkväll blir det födelsedagspartaj tillsammans med bästis, nuuu kan man säga att allt flyter på rätt bra;)
 
Bjuder på två instagram bilder
 
 
 

Grattis bumsan
DATUM: 2013-10-15 / TID: 10:03:51 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

idag fyller bellsan år så nu sitter vi på bussen påväg till kryssning, hörs Imorgon kväll!!




Då va de helg igen då
DATUM: 2013-10-11 / TID: 12:02:18 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fredag idag då, super skönt!  Dagen kommer bestå av plugg och träning med Hannah sen ikväll blire lugnt, kolla på idol och bara vara:) Imorgon blir det däremot utgång så måste vila upp mig till dess ;) Hannah ska väll plocka upp mig om ett tag och innan dess ska jag bädda sängen, hoppa i träningskläderna och leta fram matteboken så vi kan komma igång nuu. Hade väll inte så mycket mer att dela med mig av, förutom att det är en vecka kvar tills 19åringen blir 20 , ooohja, jag e taggad
 
Bjuder på en bild på mig och Emz sen nyår så länge, puss påre lillbumsan
 

tell u what to do
DATUM: 2013-10-10 / TID: 11:27:22 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Godmorgon på er :) Här sitter jag och försöker kasta ihop en bra spellista tills nästa helgs bravader och ska snart göra ordning frukost! Dagen ser ut som så att jag ska hem till familjen en sväng sen ska jag och Hannah iväg till komvux och sen ska jag dra mig ut på en pw någongång ikväll, mer än så är det inte planerat än! Imorgon är det fredag igen vilket e svårt att tro då det nyss va lördag, men jag klagar inte;) Sen är det redan vecka 42 vilket består av kryssning med tre fina brudar på bästis födelsedag,liten roadtrip med tjejerna när jag kommer hem, födelsedagsmiddag på torsdagen och sen ska man äntligen fylla 20!!  Känner att dom närmaste 8 dagarna kommer bli så sjukt bra:) ;)
 

då du ser på mig
DATUM: 2013-10-08 / TID: 11:27:11 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Lördagen började med att träffa släkten då gammelmorfan fyllde 85. Drack vin och käkade god mat innan jag och Natalie begav oss till Hannah där tjejerna var. Kvällen rullade på och fler folk kom och runt tolv åkte jag och hannah ner med grabbarna till krogen  :) Träffade fina kamrater jag inte träffat på länge och hela kvällen var jäkligt lyckad  :) och efter krogen möte jag en vän som va snäll att skjutsa mig så åkte och hämtade bellsan sen åkte vi hem till mig och käkade mini och sov!
 
Söndagen var väääldigt lugn. Låg i sängen tills klockan blev fyra då jag och bella åkte och käkade sen åkte vi hem och la oss igen :) haha. Sen när karln kom hem åkte vi och köpte tacos och sen slog vi på Pain and gain och bara slappade hela kvällen. Igår blev det jobb till halv fem sen åkte jag till Hannah och umgicks med tjejerna sen runt nio åkte jag hem och slog på mistresses innan jag slockade. Och nu är det tisdag och jag har tänt ljus och släckt ner och sitter och kollar på tv innan jag ska duscha och göra mig ordning för dagen, ska på stan med tjejerna sen ikväll ska vi käka tacos och fira Helen som fyllde år igår, mys:)
 
 
 
 

Oct. 05, 2013
DATUM: 2013-10-05 / TID: 15:10:06 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Party med tjejerna igår, en bra fredag med andra ord! Nu är det bara tagga om för en jäkligt bra lördag,woop!




All I really need to understand is when you talk dirty to me
DATUM: 2013-10-04 / TID: 11:29:04 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Min torsdag bestod av häng med tjejerna. Åkte hem till mig där sanna klippte Patrik sen begav vi oss till birre där i stortsätt alla skulle inhandla en outfit till helgen. Åkte därifrån klockan 8 och då åkte jag hem på en gång för en myskväll med karln och när jag öppnar dörren hade han tänt ljus i hela lägenheten och köpt rosor, att sånna saker kan göra en så otroligt glad :) My love. 
Idag är det fredag och Jonas åkte iväg med grabbarna nio i morse och ska vara borta hela helgen så min helg kommer alltså spenderas med mina fina tjejer. Så idag ska jag först ner på stan med elin och kolla på lite nödvändiga grejer tills ikväll sen blir det en solning innan vi gör oss redo för kvällen, är jäkligt taggad!:) ;)
 
 
 

Oktober månad
DATUM: 2013-10-02 / TID: 08:25:17 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 
Hej alla fina, hur mår ni? Tänkte bjuda på några bilder från den senaste veckan! Party hemma hos hannah,myskväll hemma hos bellsan, gokart&laserhall med några drinkar nere i sundsvall med isabelle och några grabbar & tisdagsmys med Hannah. just nuu,  så ligger jag i sängen och Jonas har precis begett sig till skolan och jag ska hoppa i några kläder och kladda på mig lite smink innan jag ska upp till högslätten och kolla på Nadia och Denize bri-olympiad, gud vad tjejerna blir stoor!