slide show

21:11
DATUM: 2013-06-30 / TID: 21:12:42 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

sååå va även denna helg över. i Fredags blev det bubbel&vin mys hemma hos mig med Bellsan och släkten. gick sedan ner på stan och mötte Emelie så satt vi oss på mellis o drack o snackade skit och hade jäkligt mysigt! Vaknade upp hemma hos Jonas och mådde..... som en påse skit, och som pricken över i:et skulle jag jobba klockan tre,ingen höjdare.. Tog iallafall en lunch med Emz innan jag åkte hem och vilade innan Elin körde mig till jobbet. rullade på bra hela kvällen och slutade halv fyra idag så ligger ganska död i soffan hemma hos momma just nu! Blir film resten av denna kväll sen ska jag sova som en gud, och ingen väckarklocka ringer, på hela veckan, underbart!!!






Midsommarhelg
DATUM: 2013-06-24 / TID: 20:19:03 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer

Dom senaste dagarna har bestått av jobb och planeringen inför midsommar och helgen som var.  Spenderade midsommar med pojkvännen,hans familj och min släkt ute i stugan, planen va egentligen att åka in till stan men blev kvar där hela kvällen istället. mysigt! Och i lördags blev det middag,bubbelbad och alkohol med tjejerna innan vi begav oss till Norrfällsviken där Medina spelade, var jäkligt trevligt! :) Och igår va det söndag så hände inte så mycket speciellt då inte.
 
Ligger i sängen nu och väntar på att tredje säsongen av desperate housewives ska laddas klart, karln e ute på motorbanan och leker. Inväntar även Hannah som ska komma förbi och snacka lite skit, sen blir det bara mys med grabben:)
 
 
 

doin'it right
DATUM: 2013-06-18 / TID: 10:41:06 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

hemma hos min sjukling till pojkvän för tillfället och ger lite kärlek. vaknade precis så ska slå på några avsnitt av DH nuu. Om någon timma ska jag nog hänga med Hannah sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ska ju vara fint väder idag? lite svårt att veta när Jonas bor nere i källaren. Kanske blir nå god middag och nått gott att dricka ikväll? Går ju att diskutera ;) ne nu ska jag krypa ner bredvid Jonas någon timme innan jag orkar göra någon nytta:)
 
 
 

lilla prinsen
DATUM: 2013-06-17 / TID: 14:34:20 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer




söndag
DATUM: 2013-06-16 / TID: 20:10:19 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

blev ingen sömn inatt överhuvudtaget, låg och kollade på DH tills klockan ringde så va sjukt slut när jag kom hem efter jobbet så spenderade hela dagen i sängen framför massa avsnitt av DH med Jonas. Är nu hos mormor och kollar på film, kommer bli en tidig natt känner jag, och en skön sovmorgon, godnatt på er!




jobb
DATUM: 2013-06-16 / TID: 01:39:49 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ligger på jobbet och kollar på DH för tillfället. Började 2 idag och slutar 9 imorgonbitti. Har rullat på fint hela dagen förutom att jag saknar karln då, tur han kom förbi och pussades lite! Ska glo vidare nu sen ringa Jonas. Imorgonbitti ringer alarmet strax efter sex då det kommer en liten kille hit kvart i sju.

Jonas kom förbi med godsaker, wohoo


och för den delen såå saknar jag honom väldigt mycket



Torsdag och studentfirande
DATUM: 2013-06-13 / TID: 09:48:32 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag tar min fina Natalie studenten vilket innebär att det är ganska mycket att göra här hemma, släkten kom igår från Stockholm så drack lite vin och fixade smörgåstårtorna innan jag åkte till Jonko. Ska snart iväg och fixa Natalie andra studentpresent sen är jag klar med allt, skönt! men ska hjälpa resten nu så hörs vi senare. PoK

Studentbal
DATUM: 2013-06-12 / TID: 11:10:00 / KATEGORI: Photos /  0 kommentarer

Tog en middag på stan med Bellsan igår innan vi mötte upp Jonas och gick och kollade på studentbalen :)  Helt otroligt att det redan gått ett år sen man själv stod där..;) Och Natalie va så jäkla fin!
 
Efter vi kikat klart på det köpte jag bellsan och isa jordgubbar och satte oss på kajen. Åkte sen och bytte om och åkte ner och mötte upp emelie,erik, robin och jonas för kubbspel och mys innan jag åkte hem till bellsan.
Ligger nu i sängen hos Jonko och kollar på desperate housewives och väntar på att karln ska komma hem på lunch... sen åker jag hem med mamma för att förbereda allt inför Natalies mottagning imorgon :)
 
 
 

söndag
DATUM: 2013-06-09 / TID: 20:05:24 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Blev en skön sovmorgon imorse då jag vaknade först vid ett. Slog då på en film och låg i sängen tills efter tre innan vi klev upp. satt ute i solen med Jonas familj och njöt av solen innan jag åkte hem till momma. nu ska vi slå på film,skära upp lite grönsaker och blanda dipp, perfekt avslut på den här helgen!



helgens bravader
DATUM: 2013-06-09 / TID: 19:38:16 / KATEGORI: /  0 kommentarer

I torsdags åkte jag och min prins iväg och hyrde stuga över natten, lite kvalitetstid, super mysigt!





Kom hem runt lunchtid i fredags så åkte vi hem till Jonas, satt ute i solen och umgicks med hans familj lite innan vi gjorde oss ordning för kvällen. Åkte hem till Elin och drack vin och snackade skit, väldigt trevligt!



Igår åkte jag hem till Hannah redan vid ett så drog vi och sola innan vi fixade oss, inflyttningsfest för hennes syster&marcus stod på schemat. Grillade och drack vin och hade det jäkligt trevlig. Runt halv ett drog jag med sanna och elin ner på hamnkrogen sen kom Jonas och hämtade mig så åkte vi hem och myste






studentdans
DATUM: 2013-06-05 / TID: 15:48:09 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Blev en sovmorgon imorse så åkte till hannah förns runt halv ett. runt halv två kom Jonas och hämtade mig så åkte vi ner på studentdansen och kikade. Sitter nu och håller hannah solar och när vi är klara här åker jag och Jonas på affären och handlar lite gotta tills ikväll!








5e juni
DATUM: 2013-06-05 / TID: 09:17:40 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Jag är förbannat dålig på att ta kort nu för tiden, kan bero på att mobilkameran suger. Vilket är anledningen till att jag inte inläggen blir ett dugg intressanta. Måste bli bättre på att ta med systemkameran.

Igår var det sjöslag så drog med mig Bellsan och Jonko ner på mellanholmen, vädret va inte det bästa så blev inte där allt för länge. Runt fem tiden åkte jag och Jonas till mormor för att hjälpa henne montera ihop nån myggdörr till balkongen och efter det bjöd hon på mini innan vi for hem.

Klockan är nu tio över nio och grabben åkte nyss iväg till skolan och jag kan inte somna om, och varken lamporna eller datorn funkar här just nu så vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden tills jag ska väcka Hannah runt elva, hmm..


Bjuder på två bilder på mig & hannah från Danmark & JB





Söndag
DATUM: 2013-06-02 / TID: 18:52:56 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Nu är även denna helgen över, käkat pizza, druckit alkohol, åkt karuseller och haft det väldigt mysigt med vännerna och pojkvännen!

Idag blev det smörgåstårta för mamma som fyllt år, sjukligt gott! pussades sen lite med karln innan han körde mig till mormor där jag nu kommer spendera kvällen. Imorgon blir det jobb först vid halv två så ska njuta av en ordentlig sovmorgon kan jag lova:) Nu ska jag hoppa in i duschen innan vi ska slå igång en film!