slide show

Helg och födelsedagsfirande för emz
DATUM: 2013-07-28 / TID: 13:00:57 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Fasiken vilken bra helg jag haft. i fredags jobbade jag till halv sju så kom jonas och hämtade mig så åkte vi hem och käkade middag sen hoppade jag i nya kläder så åkte vi hem till mig en sväng sen skjutsade vi ner Jonas morbror och hans två kamrater till krogen i svallet. passade även på att träffa pappa en sväng innan vi åkte tillbaka till stan. Åkte då och träffade tjejerna ett tag hemma hos elin.Runt halv två va det bara att åka tillbaka till Sundsvall och hämta upp dom, så stannade vi och köpte med oss max på vägen hem. Kom dock bara till backen i torsboda innan bilen dör (soppatorsk..) så va ba knalla upp och tanka i små petflaskor då vi inte ens hade en dunk med oss.. efter två varv till macken så fick vi äntligen fortsätta hem.
 
igår skulle Emelie firas då hon fyllde 20 i söndags. Tog nått glas vin hos Elin innan vi begav oss dit. Va där tills klockan blev elva och nästan alla drog sig till stadsparken och fortsatt. Poängen va egentligen för mig att dra på krogen men träffade Jonas så drog det ut på tiden sen blev det ba inte av riktigt. Avslutade iallafall kvällen med mini och sen somna bredvid karln, perfaa
 
 
 
 

Stadsfest
DATUM: 2013-07-21 / TID: 18:51:54 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev festligheter hemma hos karln med våra föräldrar och bellsan igår, och när alla åkte ner till stadsfesten stannade jag kvar med bella och drack så kom Jenny Ida och Maja förbi en timme innan vi gled runt med maja och drack, hoppade av på stan och mötte upp resten. Drack och dansade tills klockan slog två så drog jag och Jonas oss hemåt, han tvärdäckade så jag beställde käk och kollade på desperate innan jag somnade. En jäkligt bra lördag med andra ord! (trotts att fötterna värker)




Godmorgon
DATUM: 2013-07-20 / TID: 07:03:45 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Sitter på jobbet nu och kollar på barnprogram med ungarna och inväntar Elin som ska byta av mig om 30min. Går då hem till Jonas och lägger mig någon timme innan dagens händelser ska dra igår, kan bli en bra kväll det här!




Fredag och nattjobb
DATUM: 2013-07-19 / TID: 17:42:50 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

igår blev det vin och mys med tjejerna i stadsparken, satt väll där tills klockan slog halv ett så gled runt i bilen innan jag somnsde jäkligt skönt hemma hos bellsan. Vaknade imorse o mådde piss med efter lunch och några avsnitt av DH blev det lite bättre. Följde med Hannah för att skjutsa Daniella bortanför Kramfors och efter några omvägar så va vi äntligen hemma igen.

Sitter nu på jobbet, nyss käkat middag så ska slå på barnprogram till barnen och bädda ordning innan jag själv slår mig ner för fredagsmys, hela härnta e ute och festar så känner att jag har någonting att ta igen imorgon!! nee nu ska jag ringa karln en snabbis.




söndag&jobb
DATUM: 2013-07-14 / TID: 07:24:16 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Sitter på jobbet nu, har bara en liten kille som just nu ligger ute i vagnen och sover, en väldigt lugn söndagsmorgon med andra ord! Jobbar till halv nio ikväll så kommer va rätt slut då känner jag, och efter idag är jag ledig fram till fredag, så skönt! annars har väll ingenting intressant hänt, ut i fredags med familjen, Jonas och några kamrater till mamma, igår va Jonas ut så jag spenderade några timmar av kvällen med hans familj sen la jag mig framför desperat någon timme innan jag lyckades somna! Karln ramlade in i natt någon gång, skit packad och mådde som en påse med skit så ska bli kul att prata med honom när han vaknar och se hur han mår idag;) hähä!




jobb
DATUM: 2013-07-11 / TID: 22:14:39 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Sitter på jobbet just nu, började halv fyra idag och slutar 9 imorgon. Även fredag imorgon så blir vin och festligheter på schemat eftersom karln fyllde år i tisdags, blir nog jäkligt trevligt!!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen o försöka sova så man orkar med morgondagen då klockan ringer runt sex. godnatt på er!




Onsdag!
DATUM: 2013-07-10 / TID: 14:02:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Myste på med bäste födelsedagsbarnet igår, käkade god middag och bara njöt av varandras sällskap. Nöjd över klockan jag gav han blev han också, sikken tur de!



Upp imorse klockan halv tio och runt elva kom karln hem på lunch. ligger nu och kollar på DH. Planerna ikväll va att dricka vin med Emz men verkar inte blir så så får se vad kvällen har att erbjuda!

Grattis älskling!!
DATUM: 2013-07-09 / TID: 19:23:35 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer




gatufest,södra berget och allt som veckan innehöll
DATUM: 2013-07-09 / TID: 09:03:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

satan i gatan vilken bra vecka jag haft. Drog ner till svallet med bellsan och isa i onsdags, köpte med oss middag och gick till lägenheten. Fixade oss och drack lite innan resten av tjejerna kom. speöaeet spel och hade det bra och runt halv tio drog vi ner och kikade på Petter!Drog sen tillbaka till lägenheten och festade vidare innan alla åkte hem och jag och Isabelle tog oss lite nattkäk innan vi slocknade.
I torsdags började vi dagen med langos innan jag fixade naglarna hos Maria innan vi gjorde oss redo för ännu en utekväll, vin, skitsnack och öltält med några härliga härnösandsbor. Blev alltså jäkligt lyckat!I:)
fredags tog och jag Isabelle en lunch med pappa på stan innan mamma kom hämtade mig. Åkte sen upp till södra berget och checkade in och, va jag jonko och våra familjer så hade en otroligt mysig kväll med god mat, alkohol, bowling och massa skratt. underbart!:)
Dagen efter startade vi med frukost sen spa, runt tre kom farmor sen och hämtade mig så skjutsade hon mig till Elin som skulle firas. Käkade mat och umgicks innan jag Isabelle och Natalie tog tåget tillbaka till Sundsvall. Satt oss i en park så ramlade det in mer folk, bl.a jonko så satt vi och drack innan vi drog och kollade på på maskinen!!!:) helt sjuuukt. sen runt halv tre åkte vi med pappa förbi max och köpte med mat innan vi åkte tillbaka till södra berget!
     
 

Helgen
DATUM: 2013-07-07 / TID: 20:14:51 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Känns som jag har en del att skriva om från helgen, och massvis med bilder att dela med mig av. Kommer ta tag i det imorgon på jobbet när barnen lagt sig för just nu har jag inte tid men bjuder på två bilder från ig medans. kyssosmek






tredje juli!
DATUM: 2013-07-03 / TID: 09:36:55 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

vaknade när J åkte till jobbet och kunde inte somna om så ligger nerkurad i sängen framför Desperate housewives. Lunch klockan elva då Jonas kommer hem sen ska jag dra mig hemåt och göra mig ordning för Sundsvall och kvällens festligheter och gatufesten med tjejerna!