slide show

15.12
DATUM: 2015-12-15 / TID: 19:23:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

I lördags var en tjejkväll planerad hemma hos Sanna eftersom Sara äntligen kommer hem och hälsat på. vet inte när vi alla var samlad senast så det var jätte mysigt. Åkte sen ner på kajutan och dansade till stängning innan jag åkte hem och tydligen bäddade ner mig på vardagsrumsgolvet. en bra kväll då med andra ord.
 
Förutom det har vi äntligen hittat en gran och tagit upp i lägenheten. Katterna har börjat springa runt som nå  tokas och går mig lite på nerverna om jag ska vara ärlig. Fick en tidig julklapp av min mor och patrik i helgen också vilket innehöll en ny telefon. Samsung S6 edge som jag har suktat efter ett bra tag så kom nästan tillomed glädjetårar.  Var upp på skyltsöndag och åt langos med tjejerna.  & juste, brunett har jag blivit igen, riktigt brunett, va ett tag sen och jäklar vad nöjd jag eeee.  Ja en väldigt bra vecka hör ni nog. OCH inte nog med det, min fina vän kommer äntligen hem till Härnösand i helgen. Ouff vad jag längtar!!
 
 
 

nionde december
DATUM: 2015-12-09 / TID: 12:43:27 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 
 
Planen var egentligen att jag skulle befinna mig nere i Stockholm hos Ebba ju st nu men Jonas fick samtal om att han var tvungen att åka ner till Sveg denna vecka också så han åker nog idag, och eftersom att vi våra små kissar här hemma inte får tillräckligt med mat av sin mamma måste vi mata med ersättning så jag var tvungen att stanna hemma. så vi måste dra oss ut idag och leta en gran som ska få göra sig fin i vårat hem innan han ska åka. Annars har jag jobbar, sovit och tränat. typ. idag är jag ledig så  sent igårkväll passade vi på att möblera om lägenheten i brist på annat när ingen av oss behövde kliva upp imorse. Blev riktigt mysigt. Idag har jag träffat Hannah en sväng. Känns som jag varit isolerad mot omvärlden så va väldigt trevligt. Nu sitter jag med en katt sovandes i nacken medans jag kollar på himym, en onsdag helt i min smak.
 
 Här har jag två bilder från i lördags när jag och Jonas åkte hem till Emelie och Erik för lite middag, vin och spelmys. En bättre lördag med andra ord.
 
 
 

December
DATUM: 2015-12-01 / TID: 12:51:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Äntligen är december månad här. Årets mysigaste månad. Julpynt, julbak, julkalender och massa mysig julmusik! Ska dra igång denna månad med att åka och julhandla med Emelie och min fina gudson, så när dom är färdig hos frisören drar vi oss ner till birsta. Ska dock bli kul att se hur kämpigt det kommer bli för mig att ta mig fram med denna fruktansvärda träningsvärt jag dragit på mig sen gårdagens gympass. haha. Sen ikväll ska jag äta middag hos mormor innan jag ska möta upp maja och ha sleepovermys med henne ikväll -
En fin start på en fin månad.