slide show

Fredagsnatt på tågstationen
DATUM: 2014-07-26 / TID: 05:05:51 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Sitter just nu på tågstationen i Sundsvall, klockan e 05:00 och det e en hel timme kvar tills tåget kommer, ögonen håller på svika mig kan jag lova. Tur man har en bra bok och choklad.. 




fri
DATUM: 2014-07-25 / TID: 08:21:13 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

ännu ett kvällsdopp med emz igår, ouff vad jag älskar dessa sommarkvällar! Kom hem runt halv åtta och käkade middag med Jonas och slog på första säsongen av O.C och framför det satt vi bänkade resten av kvällen, inklusive packning och tvättning då vi båda beger oss iväg i helgen, han har redan dragit han, åkte för en halvtimme sen och ska spendera helgen i stockholm och på kryssning medans jag beger mig till Ungern imorgonbitti! Nu ska jag iallafall starta min dag med att åka till Smitingen med elin några timmar innan jag åker hem och fortsätter packa sen ska jag spendera sista timmarna i härnta med Frida och någon bra film. 
 
 

break free
DATUM: 2014-07-23 / TID: 18:37:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Spenderade den största delen av den här dagen på smitingen med Pontus och Frida, kom hem vid fem och tog mig en dusch och kastade in en tvätt och ska nu fixa ordning mig lite innan jag ska iväg och umgås med tjejerna. Fick även ett samtal av pappa idag som sa att han bokat en resa till Ungern så på lördag beger vi oss dit i några dagar, så skönt det ska bli att få lite kvalitetstid med papsen och farfar som även ska följa med! nu ska jag klä på mig några kläder, kladda på mig lite mascara och kolla på ett avsnitt av pll innan jag drar mig mot mina girlz!
 
 

140722
DATUM: 2014-07-22 / TID: 23:02:07 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nu e jag tillbaka, kuuul va? Idag fick jag äntligen mysa lite med Emelie som jag inte träffat på ett bra tag, tog en lunch på stan och snackade om allt som hänt sen sist och tog en liten shoppingrunda innan jag åkte hem och kastade mig i poolen med alla barn här hemma i väntan på att Jonas skulle komma hem från jobbet. Käkade middag och sen kom emelie och hämtade mig igen så plockade vi upp bellsan så åkte vi til stallarna och badade och myste på, skönt att få ha lite kvalitetstid med dom två! imorgon ska graderna gå upp ända till 36 grader här i lillhärnta så jag tar min bikini och beger mig till smitingen för att spendera hela dagen där. Nu ska jag hoppa i några skönare kläder och slå på några avsnitt av Community innan vi ska sova. Godnatt! 
 
 
 
 

Regniga måndag
DATUM: 2014-07-14 / TID: 10:36:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Nu kände regnet för att besöka våran stad, känns väll egentligen ganska skönt så man kan vila kroppen från solen och försöka hinna träna idag, men en dag med skitvädret räcker gott och väl för mig iallafall! Kom nyss hem och ska göra ordning lite frukost sen får jag se vad denna dag har att erbjuda, är rätt sliten efter helgens bravader så blir väldigt lugnt idag,rensa och städa här hemma sen ladda ner någon bra serie att slå sig ner framför passar perfekt en grå dag som denna!  


älskade sommar
DATUM: 2014-07-10 / TID: 07:49:57 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Alltså denna värme, 35grader hade vi igår! Klagar ju inte,dagarna får spenderas på smitingen då det är för varmt för någonting annat. röva,ryggen och fejset har fått sig en rejäl kräftbränna så idag innan vi drar ut måste jag köpa med mig en solskyddsfaktor så jag inte tappar halva kroppen. Annars? Igår fyllde karln år så åkte iväg och käkade middag sen på kvällen drack vi champagne och bubblade, mys.  nu tänkte jag käka lite frukost sen packa väskan och vid tio hämtar jag upp mina kamrater och vi beger oss till solen, underbaart! 




äntligen
DATUM: 2014-07-08 / TID: 06:56:34 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Så har sommarvärmen kommit hit, spenderade hela dagen på smitta igår. På kvällen åkte jag hem till Elin med tjejerna då hon fyllde 21(!) nu börjar man bli gammal hörni. Åkte iallafall hem vid halv tio efter massa gofika och skitsnack och somnade vid tolv någongång. Vaknade för ungefär en timme sen, runt sex? Vet inte varför då jag inte behöver vakna förns halv nio. Men får iallafall ligga kvar i sängen till skillnad från jonko som precis åkte iväg till jobbet! Dagen idag kommer spenderas svettandes på stranden, såna här dagar uppskattar man att man inte hunnit börja jobba än, så man hinner få njuta lite innan dess. 


Hallådär
DATUM: 2014-07-06 / TID: 19:06:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Fortfarande ingen dator vilket kanske märks. Blir förhoppningsvis klar inom en snar framtid. Sen sist då, vad har hänt tro? Körkortet är taget iallafall vilket är så jäkla skönt! Varit på arbetsintervju och ska snart börja jobba. typ det intressanta som hänt. Äntligen har vi fått sommar här också, får hoppas den stannar nu. Annars är det söndag,igen, veckorna springer förbi, redan 6e juli liksom, denna sommar kommer springa förbi oss allihopa. iallafall,precis  tryckt middag hos momma, kött o sallad, inte illa. Nu ska jag kolla på film, ttyl. Kramis. 

Firade Elin igår som fyller år imorgon