slide show

You know that it doesn't matter as long as we got each other
DATUM: 2012-08-28 / TID: 22:00:02 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Dagen till ära startade med några Gossip Girl avsnitt i sängen innan jag hoppade i kläderna och tog mig en promenad ner till stan för att möta upp Linn, gjorde undan några ärenden sen köpte jag med mig en sallad från subway så åkte vi hem till mig och kollade på film och snackar lite strunt. Gjorde henne sedan sällskap på hemvägen så svängde jag förbi Filippa där jag fastnade för tjejsnack nån timme innan jag pallrade mig hemåt.

Ska nu packa om resväskan, imorgonbitti halv sju drar jag mig mot bussen och åker ner till min kära far och familjen på hans sida i stockholm, känns som jag bara hinner komma hem och packa om väskan innan jag åker igen men passar på så fort jag får chansen att lämna stan några dagar. nej nu måste jag lägga på ett kol, måste ju hinna bearbeta av några avsnitt denna kväll också innan jag ska sova. GN

summer paradise
DATUM: 2012-08-27 / TID: 20:11:03 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Satt mig ute i solen med min fina kusin ikväll, måste ju passa på att njuta av värmen när man kan. Sitter nu hemma hos Majsan och kollar på robinsson och snackar lite skit. om ett tag ska jag ringa min mor och be henne hämta mig så ska jag hem och lägga mig i ett bad sen slå på några avsnitt av Gossip Girl.

Cause when the roof caved in and the truth came out I just didn´t know what to do
DATUM: 2012-08-27 / TID: 13:33:35 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Har ni suttit och läst på till körkortet men det är ju sjukt vad tråkigt det är. Nu iallafall ska jag hoppa i andra kläder och kladda på mig lite smink innan jag ska iväg och möta Johanna för lite tjejsnack sen vidare och möta upp Pontus.

get it started
DATUM: 2012-08-27 / TID: 11:06:40 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Blev inte så mycket till sovmorgon idag så slog på en film och låg och drog mig tills Patrik kom och hämtade mig. Sitter just nu hemma och kollar på Desperate Housewives och ska snart ta och städa undan på rummet sen göra ordning lite frukost. Vädret är trist vilket det tydligen ska vara resten av veckan så blir till att sätta mig ner och läsa på till körkortet så kan möjligtvis orkar ta det någongång.

För det du gör nu, det kommer aldrig tillbaka
DATUM: 2012-08-26 / TID: 16:56:43 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Igår blev det party för hela slanten och hade en riktigt rolig kväll, avslutade kvällen med nattkäk från mini innan jag tog en taxi hem. Dagen till ära har sett ut så att jag Hampus och Pontus legat bänkad framför några beck filmer, passar bra med tanke på vädret.  Ska snart till mormor och käka middag sen blir jag kvar där över natten.

Bjuder på två bilder från gårdagen


All night long
DATUM: 2012-08-25 / TID: 17:30:49 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

Ändrade planer för kvällen, nu ska jag lägga mig i bubblet med Hampus och dricka vin medans vi väntar in dom andra sen eftersom vi har så bra väder här i Härnösand idag så drar vi oss till stadsparken för alkohol och kubbspel senare ikväll. Nu sparkar vi ut sommaren

fucking best song ever
DATUM: 2012-08-25 / TID: 10:33:29 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Back on track, nu är tumblr ett minne blott och jag är tillbaka på blogg.se igen,lite finjustering kvar men känner mig nöjd annars.

Sol, bad, stugmys och alkohol, det va så våran vecka nere i Dalarna såg ut och om man bortser från alla sjukhusbesök och Majas härliga morgonhumör hade jag en jäkligt bra vecka vilket jag tackar Maja och Patric för. Nu har vardagen dragit igång igen, även fast jag kanske inte riktigt märkt det eftersom man inte är tillbaka i skolbänken.
Idag blir det jobb fram till fyra sen tror jag att det blir något glas vin ikväll med några kamrater men eftersom jag jobbar imorgon ser det ut som att det blir rätt lugnt på party fronten. Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare. kyss

Semester i Dalarna
DATUM: 2012-08-25 / TID: 01:33:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Förra tisdagen tog jag med mig Maja ner till Dalarna för en liten semester innan vardagen drar igång.


Välkommen till min nya blogg!
DATUM: 2012-08-24 / TID: 13:28:09 / KATEGORI: Träning /  0 kommentarer