slide show

veterinärbesök och middag på Pinchos
DATUM: 2017-03-11 / TID: 10:12:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Ja den här helgen hade ju kunnat starta bättre än vad den gjorde. När vi kom hem i torsdagskväll och kliver in i lägenheten så ser vi blodfläckar på golvet i badrummet. Jag antar att det är från mig då jag blöder väldigt mycket näsblod när jag är sjuk men tycker endå att det är lite skumt att det ska ha droppat massor på golvet. Går runt i resten av lägenheten och ser att det är fläckat ö v e r a l l t! Paniken stiger och vi börjar granska katterna för att se om dom hade slagits med varandra eller vad som hänt, och då upptäcker vi att Sally blöder från underlivet hennes. Så det första man gör såklart är ju att trycka in sig på google för att se vad som skulle kunna va fel och vi misstänker ganska snabbt att hon fått missfall.. Blir även väckt av Jonas där han säger att han hade sett nått som var påväg ut ur henne så ja, vi va inte så osäker.
 
Ringer veterinären direkt när dom öppnade. Fick tid ganska direkt och då blev det ultraljud och röntgen innan vi fick lämna henne då dom skulle gå in och kolla vad som fanns där samt kastrera henne. Fick hämta henne efter jobbet och ja, dom hade hittat foster i lillmagen hennes.. Fruktansvärt hemskt. Även fast jag ärligt kan säga att kattungar just nu när det är dags för bebis att anlända om några veckor inte direkt hade varit det optimala. Men nu är hon kastrerad och vi behöver inte oroa oss för det nå mer. Synd bara att vi dragit ut på det så jäkla länge så hon skulle behöva gå igenom detta.. ♥
 
Kvällen blev iallafall bättre. Efter att jag hade hämtat hem Sally och packat väskan så åkte jag ner och mötte upp Emelie, Erik, Robin och Elias på Leos leksand. Va där en stund och lekte innan grabbarna åkte hemåt. Jag och Emelie tog en runda på birsta, men efter detta veterinärbesök så blev det ingen shopping för min del haha. Åkte sen hem till Isabelle och Marcus. Vi tjejer åkte sen in till stan vid 8 då vi hade bokat bord på Pinchos. Hade aldrig varit där förut och jag vart glatt överraskad måste jag säga. Super bra mat. Mycket bättre än vad jag hade trott. Där satt vi och åt massor av god mat och snackade strunt tills klockan blev 10 då vi sa hejdå och jag och Emelie började rulla hemåt mot Härnösand igen.
 
Lördag och sovmorgon kunde jag ju önska. Vaknade halv 7 kunde inte somna om. Att man va snorig och kissnödig samt en kille i magen som körde morgongympa va det som liksom kämpade emot sömnen haha.  Så nu ska jag röja undan lite i lägenheten och tvätta sen tänkte jag möta upp Hannah och ta oss ut i det fina vädret det bjuds på idag.  Resten av denna lördag kommer iallafall spenderas med Majsan men mer än så är det oklart!
 
 
 
 
 

fikadate och sjukstuga
DATUM: 2017-03-06 / TID: 11:00:16 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

i Fredags efter jobbet hade jag en fikadate inplanerat i birsta med Emelie och Isabelle. En latte och daimtårta satt fint i magen till massa prat om allt som hänt sen sist vi tre sågs. Avslutade med lite shopping innan jag och Emelie begav oss hemåt mot stan igen. Åkte hem och åt middag med J innan vi åkte förbi mamma för att säga hej då släkt från Stockholm var uppe över helgen och hälsade på.
Avslutade sen kvällen med att åka till Hannah där vi drack lite bubbel medans jag väntade på att Jonas skulle bli klar med sitt. Åkte sen hem och åt fruktfat och myste till det innan jag började känna mig dålig och va tvungen att gå lägga mig.
 
Vaknade upp i lördags med halsont och snorig näsa men hade bestämt mig för att åka upp och ta en fika med mamma och gänget på vårdkasen, vilket jag fick ångra sen då jag blev helt sänkt och fick åka hem och lägga mig, och där låg jag resten av dagen och kvällen, igår tog jag mig upp för en söndagslunch med tjejerna innan jag däckade i soffan igen och blev liggandes resten av den dagen också. Jonte kom förbi på kvällen så åt vi pizza och kollade på Morran och Tobias.
 
Hemma från jobbet idag och känner hur rastlös man blir efter att ha legat i soffan i över tre dagar men så e det med det. Idag ska vi till mormor och få middag iallafall sen kommer Maja hit ikväll och ja, det ä väll min måndag, så får jag se om man är pigg nog för jobb imorgon. Klockan 9 imorgonbitti har vi iallafall tid hos barnmorskan vilket jag ser framemot