slide show

när livet tar en plötslig vändning
DATUM: 2016-12-21 / TID: 13:00:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Att jag, tillsammans med han med stort H ska få en son tillsammans. En liten pojke som är beräknad 22 maj. Jag måste fortfarande stanna upp ibland för att verkligen kunna smälta och ta in alltihopa, för att kunna förstå att vi två faktiskt om några månader kommer bli föräldrar.  Och allt blev så mycket mer verkligt  för oss när vi nu fått vara på ultraljud och sett att det faktiskt är en liten person i min mage, en livlig sådan också. Ville allt annat än att ligga stilla där inne.
 
Graviditeten har väll sett ut lite som man hade föreställt sig. Mådde som en påse med skit och timmarna som inte spenderades på jobbet spenderandes sovandes i soffan när man inte va och (för att vara rak på sak) kräktes. Men efter dom första 12 veckorna så avtog illamåendet och jag började sakta med säkert bli människa igen. Igår klev vi in i vecka 19 och snart har redan halva tiden gått vilket är helt galettt!
 
Flyttat har vi också hunnit göra. Efter mycket motgångar i lägenhetsletandet så fick vi äntligen tag i våran lägenhet, en trea och läget är så perfekt att jag kunde inte vara så mycket nöjdare. Nu är det bara lillkillens rum som ska målas och inredas innan vi äntligen kan landa till 100 procent.
 
Snart är 2016 över och 2017 och livet kan dra igång, på riktigt, och gudis som jag ser framemot allt!!