slide show

thailand
DATUM: 2015-03-26 / TID: 15:53:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Rayong, HuaHin,Bangkok - Fantastiska hotell, otroligt bra mat, nattmarknader, massvis med goda drinkar, tandblekning, tatuering, thaimassage, sol och 35 graders värma varenda dag, bad&bad och en massa bad, sleeping Buddha, en båttur genom Bangkok, drinkar på 250 meters höjd, magiska utsikter, pool utanför hotellrummet, en massa shopping, nattklubb och sist men inte minst - världens bästa sällskap - så glad över att det blev just det gänget vi åkte med, klickade på en gång och hade en helt magiskt resa tillsammans med dom. TACK för allt ännu en gång, hoppas det blir av igen inom en snar framtid!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hallådär
DATUM: 2015-03-25 / TID: 18:19:17 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

nu har det varit jäkligt tyst här ett tag. drog till Thailand sen har det helt enkelt inte blivit nå skrivande här.
 
Vad har hänt sen sist då tro, jo åkte somsagt till Thailand med pappa min, hans vän och hans döttrar och ena dotterns pojkvän. Vi blev ett gäng alltså. Och kan säga att resan var helt magisk. landet var magiskt, värmen var magisk, sällskapet var magisk. ja allt va helt perfekt!! Första men absolut inte sista gången jag besöker det landet inte. tänkte sätta mig ikväll eller imorgon och kolla igenom alla bilder och lägg ut och förklara lite mer om vad vi gjorde där nere,medans får ni nöja er med denna bild
 
 

sen jag kom hem har jag hängt min mina fina kamrater, och med jonas såklart. jobbat och festat typ. som livet brukar se ut. har även (äntligen) bokat in en jäkligt rolig grej i början av maj. Vad kan ni få suga på tills dess.
 
I dagsläget är det onsdag, mars och löningsdag. firade det med en solning och en beställning av nytt detoxtea. Blev lite för mycket onyttigheter och drinkar under resan (och sen ja kom hem) så ska se till att ge kroppen en rensning nu igen innan sommaren och nästa utomlandsresa sker den 7e Juni.
 
Nu ska jag ta mig en dusch och sen dra mig iväg till Elin.