slide show

sjukstuga
DATUM: 2015-06-30 / TID: 15:19:58 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Andra dagen jag är hemma från jobbet och jag börjar snart klättra på väggarna. passat på att städa och tvätta alla kläder från bråvalla och bytt sängkläder och donat på medans jag ändå bara är hemma, blev dock sämre av det så kanske va lite onödigt att ta tag i allt på en gång.
 
Skulle behövt ta mig till birsta i veckan också för att handla födelsedagspresenter då det är många födelsedagar just nu så får hoppas man är pigg nog att ta tag i det innan helgen,  köpa nya underkläder skulle jag också behöva göra för i helgen har det äntligen gått två månader sen operationen och jag får äntligen byta ut dessa sport-bhar mot nya fina bhar och bikinis! YEY
 
Nu ska jag hämta ännu en tvätt och kasta in en ny sen ska mormor få ta och klippa det här slitna torra håret sen ska jag ligga bänkad framför orange is the new black, trycka lite tonfisksallad och kurera mig resten av kvällen.
 

Bråvalla
DATUM: 2015-06-29 / TID: 10:53:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Vin, fina människor, onyttig mat, bajamaja, skratt i mängder, dans, regn, lera, sol, brända kroppar, 20h buss, maskinen, zara larsson, norlie&kkv, A$AP,silvana imam, mf.l. - Så har min helg i Norrköping sett ut och jag är mer än nöjd med dagarna på Bråvalla med mina fina tjejer!
 
 
 

Pontus student.
DATUM: 2015-06-13 / TID: 09:23:11 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

i torsdags var det studentfirande för finaste Pontus som nu tagit studenten. herregud vad fort tiden går. att det själv är tre hela år sen man själv levde i den där lilla lyckobubblan och fick springa ut på trappen.
Vi grillade tillsammans med släkten, drack vin och snackade strunt innan vi begav oss till stadsparken med några vänner