slide show

lördag
DATUM: 2015-04-18 / TID: 08:54:04 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

hade en väldigt mysig fredag igår. Hade Nadia och Denize här som skulle sova över. Åt middag och myste på hela kvällen. Hade även finaste Elias här några timmar som busade på förfullt. helt galet vad fort lillkillen utvecklas! Stoltaste gudmorsan!!
 
Idag är det lördag och solen skiner. Planerna idag är att mysa med systrarna innan dom ska åka hem sen städa lägenheten sen ikväll ska jag mysa jävel med mina fina girls. Grilla och bara snacka massa strunt . Längesen man hade en sån lördag!
 
 

devetdu
DATUM: 2015-04-06 / TID: 10:53:00 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

En väldigt bra långhelg är nu snart över. Hade lägenheten för mig själv den här helgen och eftersom jag inte är ett så stort fan av att sova ensam fick jag kramas med Sanna dom här dagarna. I lördags stod de vet du på schemat så hade förpartaj hemma hos sanna med ett väldans skönt gäng innan vi begav oss ner till 1905. Dansade tills fötterna gav upp, drack goda drinkar och avslutade kvällen med nattkäk i sängen med sanna framför heartbreak hotel, så hade en väldigt bra lördag kan jag säga.
 
Måndag idag så helgen är inte riktigt över än eftersom man är ledig idag så har myst ner mig i soffan framför gossip girl och tänkte väll ligga kvar här ett tag innan jag ska ta mig en dusch och fixa ordning mig och göra någonting av den här dagen. Vad som står på schemat är oklart fortfarande men är jäkligt sugen att gå kolla på Fast & Furious 7.