slide show

Nyårsafton och fler dopbilder
DATUM: 2014-12-31 / TID: 13:07:10 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 
Några fler bilder från dopet - finaste hjärtat.
 
Idag är det trettioförsta december - vilket innebär nyårsafton. kvällen kommer spenderas som så att vi tjejer ska hem till Elin och äta trerätters middag. Ska bli väldigt mysigt då jag faktiskt aldrig spenderat nyår med alla tjejer samtidigt.
Kommer kännas lite tomt utan Jonas på nyår då vi aldrig firat den på olika håll men får se till att vi hinner träffas och pussas när klockan slår tolv ♥
 
 

dop för elias
DATUM: 2014-12-27 / TID: 15:34:52 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 
Idag är det den 27e december. Vilket innebar att det har varit dop för Elias idag. Allt gick så himla bra och han är så otroligt fin den lilla grabben alltså.  jag är så tacksam och glad att Emelie och Erik valde mig till att få bli just den lilla krabatens gudmor. 
så mycket kärlek till den lilla familjen alltså 

drive you crazy
DATUM: 2014-12-09 / TID: 22:24:46 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

Idag slutade jag tidigt så vid tre tog jag med mig Hannah ner till birsta för att få bocka av lite julklappar från min lista så nu har jag bara några fåtal kvar att köpa sen är jag äntligen klar. Kom hem klockan 8 och sitter nu bänkad framför paradise hotel med karln och kissemissarna. Imorgon börjar jag inte förns ett så har en riktig skön sovmorgon att se fram emot. Nu ska jag hoppa i pyjamasen och göra ordning lite nudlar som ska få mätta min mage denna tisdagskväll.
 
Bild från Winter partyt i lördags
 

andra advent
DATUM: 2014-12-07 / TID: 20:26:28 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer

 Igår var det det årliga Winter partyt uppe i curlinghallen. Dansade och drack hela kvällen lång och shit vad kul jag hade. En riktigt lyckad kväll kan jag utan problem säga.
 
Idag annars så startade jag dagen med att åka till kyrkan bakis och trött för att kolla på lillsyrran när hon sjöng. åkte sen till Gulf och käkade korv och snackade lite strunt med elin i närmare en timme innan jag åkte hem till linda ett tag. Tog sen med mig frida till mamma och käkade middag också, hade ingen ork till att ställa mig vid spisen idag kände jag. åkte sen och till och med tvättade och städade ur bilen. Så effektiv har man lyckats varit idag. Bokade en lägenhetsvisning ikväll också, tills på tisdag. tredje lägenheten vi kollar på nu så förhoppningsvis får man snart ta och förflytta sig till en bostadsrätt. Speciellt med tanke på att vi har beställt både ny soffa,säng,matbord och vardagsrumsbord som kommer imorgon och jag har lovat mig själv att inte öppna upp det förns vi flyttat så får hoppas att det inte behöver stå i källaren alldeles för länge.
 
Nu tänkte vi åka på affären och handla lite söndagssnacks och sen tända andra adventsljuset och slå på Breaking Bad.
Trevlig andra advent på er.