slide show

Fredag
DATUM: 2013-05-31 / TID: 07:20:06 / KATEGORI: /  0 kommentarer

snart en vecka sen jag kom hem och har väll nästintill precis landat känns det som. Spenderat mesta tiden med bäste killen och igår åkte vi ut till sälsten och myste.

Idag är det Fredag o tivoli i härnta. ska till birsta med Elin runt halv elva och handla lite nya kläder som kan användas i helgen sen tar jag med grabben hem till Hannah för grillning o partaj, tror det blir en jäkligt bra kväll ja.

Några bilder från instagram från dom senaste dagarna









snabb uppdatering
DATUM: 2013-05-16 / TID: 11:07:14 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Bloggen är verkligen ingenting jag prioritera just nu men tänkte lägga in ett snabbt inlägg medans tjejerna sover. Har det sjuuukt bra här borta o förutom att alla har bränt sig ganska rejält har allt funkar bra! Käkat goda middagar, druckit vin o bara njutit.










Dag 2
DATUM: 2013-05-13 / TID: 19:01:08 / KATEGORI: Vardag /  0 kommentarer


nu drar vi!
DATUM: 2013-05-11 / TID: 18:48:46 / KATEGORI: Festligheter /  0 kommentarer

spenderade natten med prinsen och efter ett känslosamt hejdå imorse begav vi oss mot Arlanda och förutom att vi fick stressa har det gått finfint. sitter nu på flyget och fördriver tiden med Linda medans hannah sover i min famn, gölligöll. Planet är framme om lite mer än en timme så snart är vi äntligen på plats, underbart!
 

middag och bio
DATUM: 2013-05-10 / TID: 10:22:20 / KATEGORI: /  0 kommentarer

Blev en riktig myskväll med grabben igår. Middag sen blev det bio sen åkte vi hem och kröp ner framför film. Ligger nu i sängen och ska snart väcka honom så vi kan åka hem till mormor och luncha.
Resten av dagen blir det tvätta, tvätta och packa det sista sen blir det nog ett glas vin på det. ne nu ska jag dra upp karln ur sängen. ha en bra dag!




fin väder i härnta
DATUM: 2013-05-08 / TID: 00:04:29 / KATEGORI: /  0 kommentarer

igår spenderade jag natten hos en mysig grabb och imorse stod klockan på halv tio då det blev jobb, solen sken så åkte sen iväg med hannah och malin och käkade glass i solen. Blev även en tripp till Sundsvall och lite sånt.
sitter nu hemma hos Hannah och håller på packa väskan inför resan på lördag, 15 dagar i magaluf och jag är väldigt redo för lite sol och bad!
inte så mycket mer som händer ikväll så säger godnatt nuu.









måndag
DATUM: 2013-05-06 / TID: 10:57:31 / KATEGORI: /  0 kommentarer

dom senaste dagarna har bestått av mys med tjejerna, pussats och kramats med en fin kille, partaj, grillning och självklart valborgsfirande. Bott i mommas lägga men hon kommer hem idag så har precis städat undan och håller på göra lunch innan jag ska iväg till jobbet. Slutar halv fem och då träffar jag nog tjejerna sen får vi se hur resten av denna dag ser ut:)